15 February 2010

Can't rain all the time

Viikonlopun omistin paniikkihenkiselle työnhaulle ja sen vastapainona absoluuttiselle rentoilulle. Olen juoksennellut paikasta toiseen hakemassa töitä, ja nettihakemuksiakin olen muutamia nakutellut, mutta tässä kaupungissa on kuulemma ihme jos opiskelijalle tärppää.. Argh, I really need a job! Työpaikathan saadaan yleensä suhteilla, joita minulla ei pahemmin ole, ainakaan tässä kaupungissa. Myös suurin osa hakemistani paikoista on jo täynnä/evättyjä/työvoimalle ei ole tarvetta, parissa paikassa rivien välistä hehkui selkeä negatiivisuus. Olen vielä aika luottavainen että jostain voisi paikka napsahtaa, nyt vain näyttää todella huonolta. Onko kellään hyviä vinkkejä työnhakua koskien? :)

Ja rentoilua, mmm. Velikin kävi yökylässä, kun oli täällä lauantaina soittokeikalla, oli ihanaa nähdä heppua pitkästä aikaa. Flegmattisuus alkaa mun kohdalla mennä jo uusiin ulottuvuuksiin kun olo on liiasta unesta koko ajan niin väsynyt ja ajantaju on nolla. Kouluhommat odottaa kärsimättöminä ja minä vaan luen sarjiksia ^_^ Tässä tämän hetken suosikkini, sisältää runsaasti väkivaltaa, uskomattoman hienoa piirrosjälkeä, vanhoja verivelkoja ja synkkää tyylitajua. Kuka tunnistaa?:

 
  
  

2 comments:

  1. Eikös tuo The Crow ole. Itse en valitettavasti ole päässyt sarjakuvana sitä katsomaan/lukemaan, mutta elokuvasta (siis siitä ainoasta oikeasta, missä on Brandon Lee, ne "jatko-osathan" ovat karmeaa shittiä) pidän kovasti paljon ^^. Omanakin on special edition -dvd:nä.

    ReplyDelete
  2. Vrindaera: Bingo! Sun kannattaa kirjastosta etsiä jos tahdot lukea, löytyy varmasti. Leffakin menettelee ihan hyvin omana yksikkönään, ei tosin mikään leffahistorian merkkiteos, mutta mainiota viihdettä. Leffassa juoni myös poikkeaa sarjiksesta, mutta kummastakin tykkään :)

    ReplyDelete