27 April 2010

Silver keys & satin

Avainten suhteen minulla on vain yksi sääntö: niitä ei voi koskaan olla liikaa! Rakastan avaimia, niiden visuaalista muotoa ja symboliikkaa, ja tapanani onkin haalia niitä kirpputoreilta ja muista aarreluolista. Kaikki tuttuni taitavat tietää tämän obsessioni, avaimet ovat kaikkialla, jopa tatuoituna käteeni. Pienempiä ja siroimpia kokoelmani asukkeja käytän myös kaulakoruina, mutta korviksia vailla olen ollut jo kauan aikaa. Päätin siis tuunata korut itse, sopivaksi uhriksi löysin KappAhlista kaamean ruman käsikorun, josta kuitenkin roikkui kaunis lukko ja avain. Koristeiden uusi elämä näyttää tältä:
Korviksille tuli korkeintaan pari euroa lopullista hintaa, ja väkrääminen parantaa mielialaa kummasti. Mieliala koheni huomattavasti myös repiessäni kotiin saapuneen paketin auki! Tiia Vanhatapio on ehdoton suosikkini ja kauniiden vaateluomusten kuningatar, rakastan sitä kuinka hänen vaatteissaan vanhojen aikakausien glamour ja moderni ote yhdistyvät. Ikuisella toivelistallani onkin Vanhatapion mekoista yksi jos toinenkin. Rahaa moisten luomusten toteuttamiseen ei opiskelijalla vielä ole, mutta ainahan saa unelmoida sykähdyttävän upeista cocktail-mekoista ja silkkisten kankaiden painosta iholla. Sillä aikaa tyydytin Vanhatapio-janoani Mamie clutch-bagilla, jonka sain vain muutamilla euroilla huutokaupasta. Näitä sai joskus tilaajalahjaksi jostain, joku myi sen nyt todella huokealla hinnalla ja minä nappasin onnellisena talteen ^^ Satiini tuntuu ihanalta ja vuorena on herkullisen pinkkiä kangasta, todella suloinen laukku iltamenoihin!


6 comments:

 1. Hiii! Mulle on tulossa tuo sama laukku tilaajanalahjana! :D Ei jaksasi odottaa. jos omistat muuten Visan niin www.dangerdame.com:sta vois hyvinkin löytyä sun tyylisiä vaatteita, lisäksi siellä on uniikkeja vintage avainkaulakoruja 8)!

  ReplyDelete
 2. Dark-whisper: Hihi ^^ Kauppa näytti kovin mielenkiintoiselta, jos olisi varaa niin nappaisin varmasti monta mekkoa talteen! Samanlaisia avaimia minulta jo onneksi löytyy :)

  ReplyDelete
 3. Mainioita hankintoja jälleen kerran, sulla on kyllä pettämätön maku <3
  Mistäs noin soman laukun saa tilaajalahjana? Minäkin katselen vanhanaikaisia avainkoruja aina sillä silmällä, mutta vielä ei ole löytynyt kyllin ihastuttavaa yksilöä joka olisi omaan korurasiaan saakka päätynyt.

  ReplyDelete
 4. Spookshow Baby: Voi, kiitoksia kovasti kehuista! ^^

  Laukun saa tietääkseni Olivia-lehden tilaajalahjana, tarjous on varmaankin vielä voimassa. Toivottavasti löydät vielä tarpeeksi ihastuttavan avaimen koru-aarteiden joukkoon :)

  ReplyDelete
 5. Mulle tuli eilen tuo clutch postissa. Oon yrittänyt etsiä jotain kivaa clutchia mutta en ole oikein löytänyt, tuokaan ei ole ihan sen mallinen minkä haluaisin mutta ihana silti :).

  ReplyDelete
 6. I'm Lacking: On se kyllä ihana, ja laukkuja ei varmaan voi olla liikaa? ;)

  ReplyDelete