28 May 2010

Code Red

Punertava paketti oli eilen tupsahtanut kotiimme sillä välin kun tapitin koulussa Macin näyttöä silmät väsymyksestä raollaan, silmät tosin räpsähti auki heti kun kuulin sanan "paketti" :> (Ja animaatiokin on muuten nyt valmis, vieläpä ajoissa. Jee!)

Ebay:n ihmemaasta kalastin tällä kertaa upean, pilkullisen satiinimekon sekä vintagelaukun, tulivat kätevästi vielä samalta myyjältä. Stop Staringin repro-vintagea oleva leiskuvan punainen kaunotar oli täysin käyttämätön, laputkin keikkuivat vielä paikallaan! Sain sen ihan hävyttömän pienellä summalla alkuperäiseen nähden, ja olen kyllä todella onnellinen löytööni, yläosasta pitää vain vähän kuroa kiinni jotta mekko istuisi paremmin. Väsynyt mieli piristyi sillä sekunnilla kun sain uutukaisen päälle ja kellohelman kilkattamaan, enkä edes muista milloin päälläni olisi ollut näin paljon väriä!



Helmillä koristeltu laukku oli toinen löytö ja myyjän mukaan vintagea 1950-luvun mailta. Rohkenen epäillä asiaa, laukku ainakin tuntuu aivan liian uudelta ja hyvin säilyneeltä ollakseen niin vanha. Ihana se silti on :)






Näillä tamineilla kelpaa pynttäytyä kesäisiin juhliin, mekkoon täysin sopivat kengätkin löytyivät kaapista pienen kaivelun jälkeen. Ja jos juhlia ei näy lähimaillakaan, voi aina järjestää syntymättömyyspäiväjuhlat ;)

23 comments:

  1. Ei voi sanoa muuta kuin VAU!!!

    ReplyDelete
  2. Aivan mielettömän kaunis mekko!
    Ainoa syy miksi en pidä lyhyydestäni on se,ettei minulle istu tuonmalliset kellohelmat :)

    ReplyDelete
  3. Uuts, taidat olla kovin itseriittoinen.....................................

    ReplyDelete
  4. ravenwaves: Voi kiitos! ^^

    Dark-whisper: Hihi :>

    Jenni L: Kiitos kovasti! Varmasti sulle istuu jonkunpituinen kellohelma, niitähän on niin paljon erilaisia. Tuo vintagetyylinen pituus on aika hankala miullekin, kun en ole kovin pitkä :)

    Rakas anonyymi, olen siis itseriittoinen kun laitan omia kuviani ja juttuja elämästäni omaan blogiini? Olkoon se sinun mielipiteesi. Muistutan vielä ettei sinun ole mikään pakko lukea tätä blogia, jos se sinua noin kovasti kiukuttaa :)

    ReplyDelete
  5. Oiiih.... Uskomattoman kaunis mekko! <3

    Ja syntymättömyyspäiväjuhlat ovat aina loistava idea. ^^ <3

    ReplyDelete
  6. On kyllä ihania löytöjä taasen! ^^

    Ja tuo otsis on niin hieno, että tekisi melkein mieli leikata itsellenikin otsis takaisin, mutta yritän pysyä lujana kun se on jo melkein kasvanut pois... :)

    ReplyDelete
  7. Ooh, mekko on ihan häikäisevän ihana, mutta kyllä sä saat sen näyttämään vielä hienommalta kuin se on!: ooooooooh. <-- oliko tossa lauseessa mitään järkeä :D mutta tiedät mitä tarkoitin!

    ReplyDelete
  8. Kuisku: Kiitos :) Syntymättömyyspäiväjuhlat on mahtavia, silloin pitää pynttäytyä kunnolla ja juoda tujuja drinkkejä teekupeista. Syntymättömyyspäivien vuoksi on aina aihetta juhlaan! ♥

    Vampiric: Kiitoksia :) Ja leikkaa ihmeessä otsis jos siltä tuntuu! On se tosiaan kumma juttu kuinka otsis palaa aina kun sen on juuri saanut kasvatettua pois :D

    Mirette: Khih, tiedän kyllä, ja oli häikäisevän ihana kommentti! Kiitoksia ^^

    ReplyDelete
  9. Voi, että kaunis mekko kauniilla neidolla =)
    -Mili-

    ReplyDelete
  10. Tosi upea mekko! Aivan mahtava :)

    ReplyDelete
  11. Oot niin kaunis!:) Leikkautin just tänään ton tyylisen otsurin, tykkään ! Mitä hiustenhoito juttuja käytät?

    ReplyDelete
  12. Mili: Oi, kiitos vain kovasti :)

    Ventovir: Kiitos, mekko on kyllä makoisa ^^

    Anonyymi: Voi kiitoksia :> Hyvä että tykkäät, otsikset on ihania! Shampoo ja hoitoaine on tällä hetkellä Graham Webbin, mutta välillä pesen Elokuun ja Body Shopin tuotteilla. Ehdoton juttu hiustenhoidossa on kuitenkin kylmällä vedellä huuhtelu sekä hiuksiin jätettävä hoitoaine, varsinkin GW:n ja Body Shopin hoitoaineet on ollu ihania ^^

    ReplyDelete
  13. Voi, kyllä pääsi muutama kateuden huokaus kun tuon mekon näin... Aivan ihana, ja kengät myös.

    -Kaiku

    ReplyDelete
  14. Kiitos Kaiku, äläkä turhaan huokaile kateudesta, mekkoja löytyy kaikille ;)

    ReplyDelete
  15. Oijoi, kylläpäs ookki taas niin hemaisevana!:D Todella kaunokainen tuo uusi mekkosi, ja sun päällä tietenki erityisen kaunis:)

    ReplyDelete
  16. PupuLihavisto: Voi ihan hupua, punastelen aina tuollaisille kommenteille!
    Mut kiitoksia kovasti ^^

    ReplyDelete
  17. Oihh että kun tunnut ihan tasan tarkkaan tietävän aina millaiset vaatteet sopivat päällesi ja mistä niitä löytää :oo

    Ja nuo kengät! Voiko kysyä mistä löysit? :))

    ReplyDelete
  18. Tiptoer: Tuo on kyllä aikamoinen kohteliaisuus, kiitos! ^^

    Tietysti saa kysyä. Kengät löytyivät Mortician alesta toissavuonna, ovat Pleaserin Bliss-mallia, ja noita myydään vielä monissa putiikeissa :)

    ReplyDelete
  19. Aikamoinen beibe, tuo mekko kelpais mullekin. Olen etsinyt jotain tuommoista vastaavaa seuraavan kesän maistraatissa piipahtamista varten. Ois aika näppärä mekko avioitumista varten, kun ei aiota mitään hirveätä showta järjestää.

    ReplyDelete
  20. Hih, kiitos :D Tuollainen mekko sopisi varmasti tilaisuuteen, eikun vain etsimään! Paljon parempi mekko kuin joku kermakakkujen unelma ;)

    ReplyDelete
  21. Aivan ihana asukokonaisuus! <3 Sopii sulle ihan tajuttoman hyvin :)

    ReplyDelete
  22. Leena, kiitos ihanasta kommentista! ^^ Toivon että tulis enemmän tilaisuuksia jossa tuota mekkoa voisi pitää, tykkään siitä niin hurjasti.

    ReplyDelete