7 May 2010

Half eaten candy from some disordered heaven

Joskus on hauskaa shoppailla niin, että käytettävissä on tietty pieni summa käteistä, eikä pankkikortilla saa yhtään huijata ostoksissa (tämä on helppoa varsinkin silloin, kun tilillä ei ole katetta). Rajallisten varojen kanssa edullisten löytöjen tekemiseen uppoutuu tarkemmin, eikä turhia tavaroita tule haalittua kaappeihin yhtä helposti. Tämänkertaisiin löytöihin olen oikein tyytyväinen.

Kuten aina Helsingissä käydessäni, piipahdin nopeasti Morticiassa. Tällä kertaa bongasin satiinisen overbust-korsetin herkullisella alennuslapulla varustettuna, mielestäni 10€ uudesta korsetista oli aivan vastustamaton tarjous. Korsetti ei ole ihan kiristävimmästä päästä ja ottamani pienin koko olikin yllättävän suuri, korsetti soveltuu kuitenkin mainiosti ryhdin tukemiseen vaikkei senttejä paljon kiristelekään. Rintojen kohdalla malli on aika hassu, paita on pakko laittaa alle jotta välttyisi vilauttelulta, mutta korsetti on todella ihana juuri arkikäyttöön paidan kera. Vai mitä pidätte? :)




Mitä sukkatuotteisiin tulee, olen kovan luokan hamsteri. Melkein jokaiselta reissulta raahaan kotiin ainakin yhdet stay-upit tai sukkahousut, nyt kartutin kokoelmiani kahdella parilla sääriverhoja. Mustat sukkahousut vaaleanpunaisilla raidoilla ovat platformien kanssa hyvä yhdistelmä hieman kylmempiin päiviin, ovat todella lämpimät ja lujaa materiaalia. Saumallisia verkkosukkahousuja taas ei voi koskaan olla liikaa, varsinkin kun olen niin hyvä tuhoamaan niitä. Rakastan saumasukkia!


Yksi ostos oli todellinen pakkohankinta. Olen jo kauan haikaillut kuivashampoiden perään, nyt vihdoin sain kynteni kiinni siihen blogimaailmassa kuuluisaan Klippoteketin vaaleanpunaiseen puteliin, niitä kun ei Joensuusta löydy. Hempeä purtilo on eläinystävällinen ja köyhdytti kukkaroa vain vitosen verran, aine myös ylitti kaikki odotukset jo ensimmäisellä kokeilukerralla. Muutama suihkausta nuutuneeseen hiuspohjaan ja tukka tuntui puhtaalta, tuuheammalta ja ennen kaikkea helpolta muotoilla, todellinen ihmeaine! ^^ Harmittaa hiukan kun en haalinut kahta pulloa, khih.


Budjetin viimeiset kolikot sijoitin pikkutavaroihin. Mainio vintagehenkisesti kuvitettu kortti saa paraatipaikan keittiömme korttikokoelman joukosta. Miehelleni ostin rasiallisen Zombie mints-pastilleja, tosin ne ovat aivonmakuisia eli hengitys ei pahemmin raikastu :D Suloinen rasia kyllä palvelee tulevaisuudessa vaikka purkkapalojen kuljettajana.

11 comments:

  1. Kävin tänään aiemmin ostamassa tuollaisen korsetin mustana ja turkoosina :D
    Hinta oli tosiaan lähestulkoon vitsi.
    "Me haluamme päästä näistä eroon."

    ReplyDelete
  2. Ihana tuo korsetti. Harmi, etten asu pääkaupunkiseudulla. Kävisin muuten noutamassa itselleni samanlaisen.

    Mitä merkkiä nuo PVC-nilkkurit ovat ja mistä olet ostanut ne? Nekin ovat uskomattoman kauniit.

    ReplyDelete
  3. Minun on pitänyt myös kokeilla tuon merkkistä kuivashampoota, koska sitä on kehuttu eikä hintakaan kai hirveä ole. En vaan ole muistanut koskaan kun olen ollut paikoissa, josta sitä olisi voinut etsiä. Kivoja löytöjä olet kyllä tehnyt taas.^^

    ReplyDelete
  4. iiihania löytöjä! Oon kans haaveillut tuosta kuivashampoosta.. :o! tai joku hyvä kuivashampoo olisi jees, kun ei aina viitsis tukkaa pestä (punainen lähtee haalistumaan aika äkäisesti)...
    Olet hirmuisen nätti :3

    ReplyDelete
  5. Jenni L: Tuli kyllä tosiaan sellainen olo.. Mietin ensin onko korseteissa jotain pahempaakin vikaa mutta loistokunnossa olivat, hassua.

    Swarth: Kiitoksia! Nilkkurit ovat Pennangalanin tuotantoa, malli on Simply Magic. Ovat varmaankin vielä tuotannossa, jos halajat samanlaisia :)

    Chastel: Kiitos, ja suosittelen kyllä tuota putelia, hinta on aivan piskuinen verrattuna hyötyyn!

    Dark-whisper: Hui, kiitoksia kovasti! ^^ Kuivashampoo säästää kyllä paljon vaivaa, tukanvärjääjille varmasti vielä parempi kun ei heti värit haalene päästä. Minä olen niin laiska että nautin tukanpesun lykkäämisestä :D

    ReplyDelete
  6. Tollanen kortti kelpais mullekin! Ja tuo klippoteketin ihmeaine tosiaan toimii! ^__^

    ReplyDelete
  7. ravenwaves: Olen muuten huomannut että monet edullisimmat tuotteet on niitä ihan parhaimpia, tuo kuivashampoo kuuluu ehdottomasti siihen joukkioon ^^

    ReplyDelete
  8. Kivoja löytöjä! Etenkin violetti-/pinkkiraidalliset sukkikset on maukkaat. Tulee heti mieleen Burtonin karkkimainen Wonderland :)

    Tsekkaa muuten huominen postaukseni, blogissani on sulle tunnustus!

    ReplyDelete
  9. MIKÄ MAAILMAN UPEIN PAITA SULLA ON TUOLA ALLA O___O (paksupystyraitafetissi)

    korsettiki samaa laatua.. pirukas kun ite asun kaukaisuudessa enkä pääse hyötykäyttämään moista puoli-ilmaisuutta..

    ReplyDelete
  10. bubble: Kiitos, noiden sukkisten huono puoli on vaan se että raidat tuppaa kiertymään jalkojen ympärille niinkuin karkkitangon raidat :D

    Ja kiitoksia vielä ihanasta palkinnosta, olen otettu! ♥

    pup: Khihi mulla sama ;)) Paita on kyllä rakas, ostin sen kauan sitten huuto.netistä muutamilla euroilla, muistaakseni alunperin Heavenly Circuksen tuotantoa.

    Korsetin kanssa kävi kyllä tuuri, itsekin asun niin kaukana että harvemmin tulee vierailtua. Joskus onni potkaisee :)

    ReplyDelete
  11. Hyvin sopii kyllä tuo korsetti ton paidan kanssa! Ja pakko sanoa että sulla on kyllä tosi kiva blogi :)

    ReplyDelete