13 May 2010

Let them eat cake

Sain jonkin aikaa sitten mieleeni kuvan naisesta, jonka päästä kasvava sydän haarautuisi oksien kaltaisiksi suonistoiksi. En oikein kyseenalaista näkemiäni kuvia, mutta sopivan tilaisuuden tullen maalaan niistä kirkkaimpia kankaalle. Marie on vihdoinkin kuivunut lopulliseen muotoonsa, enkä jaksa tai osaa enää tehdä hienosäätöjä siihen. Ranskattareni joutunee muutenkin ainakin hetkeksi unohdettujen maalausten hautausmaalle eli nurkkaan. Tai meidän seinälle, en ole vielä päättänyt :) Uutta neitokaista hahmottelin jo kankaalle.Eilen matkustin lapsuudenkotiini hengittämään ja keräämään voimia, tuntuu että pieni irtiotto arjesta ja koulusta tekee todella hyvää. Tuntuu mahtavalta nukkua kerrankin pitkään, selailla vanhoja valokuvia, katsella rakkaiden satukirjojen kuvituksia ja syödä itsensä kipeäksi herkuista ja hyvästä ruoasta. Ehkä innostun jopa leipomaan kakkua kansalle :)

8 comments:

 1. Oi, ihana taulu! *___* olet taitava. :)

  ReplyDelete
 2. Upea! Noita kasvoja jää vaan tuijottamaan.. Ja ajatus sydänoksistostakin on loistava.

  ReplyDelete
 3. upea taulu <3

  ReplyDelete
 4. Pidän töistäsi kovasti, erityisesti kasvoista sillä niissä on selvästi piirteitä itsestäsi. :)
  Esimerkiksi tässäkin tuo korvan ja leukaluun alue(tästä tulee fiksun kuuloista settiä...) on ihan selkeästi suoraan sinun kasvoistasi.

  Onko maalauksissasi yleensä jokin "syvempi merkitys"(tyyliin tämä symboloi tätä ja tuo tuota) vai ovatko ne enemmän kuvia joita saat välähdyksinä päähäsi?

  ReplyDelete
 5. Dark-whisper: Kiitoksia kovasti, ihanaa jos joku tykkää! ^^ *blush*

  bubble: Huuui oon tosi otettu näistä teidän kommenteista, kiitos ♥

  Anonyymi: Mukavaa jos tykkäät, ja kiitos ^^

  Varjosudenhetki: Kiitos kommentistasi, tosi hassua etten ole ikinä noteerannut tuota omien kasvonpiirteiden käyttöä! :D

  Maalaukset on vähän sekoitelmia pään kuvista ja ulkoisista merkityksistä. Huomaan palaavani aina uudelleen tiettyjen symbolien, esim.avainten ja oksien luokse, mutta jokaisessa taulussa on myös henkilökohtaisia elementtejä puettuna mielikuvitusihmisten muotoon. Aika paljon tunnetilojen synnyttämiä nuo jutut kuitenkin on :)

  ReplyDelete
 6. Tekemiäsi töitä kun katselee niin tekee itsekin mieli taas maalailla jotain :)

  ReplyDelete
 7. Voi kiitos :) Maalaile ihmeessä heti kun siltä tuntuu! Toivoisin itse että vuorokaudessa olisi enemmän tunteja, tuntuu että kaikki muut jutut vie maalaamiselta ihan liikaa aikaa :<

  ReplyDelete
 8. Selailinpa tässä näitä taidepostauksiasi ja tämä sattui erityisesti silmään. Aivan huikea maalaus. Tätä ei voinut kuin jäädä tuijottamaan. Tuo taivas on älyttömän realistisen näköinen. Tykkään myös tavastasi piirtää kasvot ja myös tuo sydän on aivan upea elementti kuvassa. Se on hyvin kekseliäässä paikassa.

  Töistäsi tulee pikkuisen Mieleen Benjamin Lacombe. Se ei ole ollenkaan huono asia, sillä mieshän sattuu olemaan yksi suosikkimaalareistani. :)

  ReplyDelete