25 May 2010

The Line Begins To Blur

Moi murut, syy lähiaikojen blogihiljaisuuteen löytyy koulusta. Kaikki illat, aika ja energia on valunut rästitöiden parissa, mutta puristus jatkuu onneksi tällaisena vain perjantaihin asti :'> Olen hädintuskin ehtinyt syömään, saati päivittämään blogia tässä karusellissa! Tosin hyviäkin asioita on työmäärästä poikinut, olen aivan innoissani ollut Flash-animaatioiden kimpussa piirtopöydän kera, harjoitus on aina tarpeen.

Olen lapsesta asti tuntenut syvää rakkautta animaatioita kohtaan, ja nyt kun kerrankin voi itse kokeilla niin olen paiskinut vähän ylitöitäkin, eikä haittaa ollenkaan! Flash-kurssin lopputyöni on film noir-henkinen rikosmysteeri omalla tyylillä toteutettuna, pari iltaa menee vielä koululla jotta kerkeän saada animaation perjantain palautukseen. Ihan sama mitä muut miettii lopputuloksesta, sen tekeminen on ollut niin hauskaa etten välitä :) Loput ajasta on kulunut valokuvausprojektien ja työharjoittelun parissa, ja olo alkaa olla kyllä lopullisen nuutunut, osaan ajatella vain lomaa. En ole jaksanut panostaa oikein mihinkään muuhun kuin työmäärään, mikä näkyy kyllä nuutuneessa ulkomuodossa. Näin yksinkertaisilla tamineilla kulutin tätäkin sateista arkipäivää:

 
See what I mean?

Onneksi arki helpottanee ensi viikkoon mennessä, ebaystakin on tulossa pari ihanaa pakettia joiden pikaisesta saapumisesta unelmoin :) Sillä välin vaivun taas hetkeksi animaatioiden pariin, eritoten lyhkäreitä on tullut lähiaikoina tapitettua ahkerasti ja sokeasta ihailusta huokaillen. Tässä yksi pitkä-aikaisista suosikeistani (heh espanjalaisilla subeilla, muuta en youtuben kätköistä tähän hätään löytänyt)

7 comments:

 1. Pöh! Vai että vaatimattomat tamineet - näyttäisinpä itse yhtä tyrmäävältä edes parhaina päivinäni :>

  Jaksamista koulun loppusuoralle, opinnot kuulostaa kovin mielenkiintoisilta!

  ReplyDelete
 2. Pakko kysyä, että mitä oikein opiskelet ja missä koulussa? :) Kuulostaa todella mielenkiintoiselta!

  ReplyDelete
 3. Nuutunut ulkomuoto ja yksinkertaiset vaatteet ja PAH :D Kiva pätkä, Alice in Wonderland <3

  ReplyDelete
 4. Spookshow Baby: No höpsistä, kiitos kovasti kuitenkin kehuista ♥ Jaksamista todella tarvitaan, energiat tuntuu hupenevan päivä päivältä.

  Milja: Oon graafisen suunnittelun puolella ammattikorkeassa, eli minusta kuoriutuu graafikonpoikanen:> Todella monipuolisia meidän opinnot kyllä on, graafisen alan sekatyöläisen pitää venyä vähän liiankin moneen suuntaan..

  ravenwaves: Voi kuule, juurikin nuutuneelta mytyltä on lähiaikoina tuntunut kun iltaisin polkee sateessa kotiin ja heittäytyy sohvalle koomailemaan nihkeissä vaatteissa :'D Kohta helpottaa, onneksi.

  Tuo pätkä on kyllä ihana yhdistelmä, Liisa-viittauksia, salapoliisitarina ja film noir-tunnelma. Ah ♥

  ReplyDelete
 5. Ööh, todella nuutuneelta näytäkki!;) Ihana asu ja kaunis neito:D Itellä hirviä henkselivimma, ja löysinki kivoja olkaimia ebaysta (mustat, punaset ja kirsikkakuvioiset):D

  ReplyDelete
 6. missä kaupungissa opiskelet :)

  ReplyDelete
 7. PupuLihavisto: No höh, kiitoksia :) Henkselit on ihania, perusmustien lisäksi mun lempparina on punaiset henkselit, joita isoveljeni käytti nelivuotiaana. Nyt 25 vuotta myöhemmin ne on mun käytössä, nostalgiaa ^^

  Anonyymi: Joe's Mouthissa majailen.

  ReplyDelete