28 August 2010

My firm grip round the nucleus of joy

Onnea on olla omassa kodissa, vaikkakin vain lyhyen viikonloppuvierailun ajan. Onnellisuutta aiheuttaa myös se tieto, että enää yksi työviikko on minun ja lopullisen kotiinpaluun välissä, sekä tieto että kesälomani piteni koulun puolesta kolmella viikolla! Pari ylimääräistä viikkoa on juuri se mitä nyt tarvitsen, kauhu valtaa mielen kun kuulenkin sanat "palauttamattomat rästitehtävät". Notkuvat sarjakuvapinot, uneksiminen ja hitaat syksyiset lomapäivät ovat paljon enemmän mieleeni.

Totta puhuakseni onni on välillä myös hyvin materialistista, enemmän kuin tahtoisin myöntääkään. Kotiin tullessani minua odotti hyvin mieluinen nyytti, josta kuoriutui Pennangalanilta tilatut kiiltonahkaiset kaunottaret. Kengät verottivat tililtäni vain £30, aika mainio löytö kyseisen putiikin normihintoihin verrattuna. Kiiltoa, korkoa ja nyörejä on aivan liian vaikea vastustaa.


___________________________________


Translation: I travelled home for the weekend and I'm always full of bliss when I get here! Only one week of work left and then I'm back for good. This time I had a lovely package waiting for me, a new pair of Pennangalan patent leather shoes for just £30 emerged from the box. (Grab a bargain!) I have to admit it, new shoes always increase the bliss a little bit more :)

5 comments:

 1. Uuh, mitkä kaunottaret nuo kengät! Täälläkin on totuteltu vähitellen siihen ajatukseen, että arjen valtaa taas koulu ja sen tuomat kiireet. Onneksi kaikenlainen puuhastelu on kivaa kuitenkin, ja jollain tavalla kuuluukin syksyyn ihan kiinteästi.:)

  ReplyDelete
 2. Oh my, those shoes are blissful indeed! Are they comfortable? I suddenly feel the urge to go shoe-shopping myself ;).

  ReplyDelete
 3. Lumicki: Kiitos ^^ Syksyllä on aina niin paljon tehtävää, välillä uuvuttavalla määrällä. On toki ihanaa juosta paikasta toiseen, lukea kirjoja, kuunnella musiikkia ja piirtää, inspiraatiokin kukkii syksyn aikana kummasti. (paitsi niiden rästitehtävien kohdalla!)

  Dial V for Vintage: Thank you! These shoes are of good quality and therefore very comfortable, you just have to break them in. The soles are very slippery too, I'll probably have to fix them at the shoemaker's :)

  ReplyDelete
 4. Löysin blogisi ihan vasta ja pakko sanoa että aivan ihana blogi! Tykkään kirjoitus- ja pukeutumistyylistäsi hirmuisesti :) Aion ehdottomasti seurata.

  ReplyDelete
 5. Mare: Voi kiitos, tosi ihanaa kuulla että tykkäät! Toivottavasti viihdyt tulevaisuudessakin höpötysteni parissa ^^

  ReplyDelete