28 September 2010

-"What the hell kind of name is that? It's like some sort of superhero or something." -"What makes you think I'm not?"

Tuntuu siltä että harteiltani olisi juuri tipahtanut kilokaupalla mustekyniä. Kesän kiireissä ja stressin paineessa hiottu erittäin viallinen timantti eli ensimmäinen sarjakuvani on vihdoin ja viimein valmis! Sarjakuvan värittäminen on vienyt joka ikisen illan viime viikolla, joten blogissakin on kummitellut hiukan hiljaisempi ajanjakso. Piirtopöydän kanssa taistelemisen ja väsyneiden iltojen jälkeen olen nyt aivan hurjan onnellinen siitä, että sarjis on vihdoin puserrettu ulos, ja vieläpä ajoissa koulun sarjislehden painoon! Tässä pienellä resoluutiolla laimennettu maistiainen tuloksesta, itsekritiikki ja huonon juonen pelko estivät paremman kuvan näyttämistä. Viktoriaanisen kartanon yliluonnollisissa tapahtumissa seikkaillaan kuitenkin :>


Sarjakuvien pyöriminen alitajunnassa on heijastunut myös vaatekaappiini. Ne ylipolvensaappaat joita olen metsästänyt jo kuukausia löysivät vihdoin tiensä luokseni, pitäähän jokaisella itseään kunnioittavalla supersankarittarella olla sellaiset! ;) Minimekko ja syksyinen villaviitta vain ylle niin olen jo valmis hyppimään katoilla ja sateisilla kaduilla. Tarvitsisin vain vielä jonkin hienon supervoiman niin uusi ammatti olisi valmis!


dress: H&M
necklace: vintage
belt: 2nd hand
socks: LouLou Boutique
boots: ebay

I've been extremely busy with a comic I did on a school course, and colouring it has eaten all of my spare time lately. Now it's finally finished and ready for printing and I couldn't be happier about this closure! The comic itself is full of flaws and the plot is so hideous that I don't want anyone to fully see it, therefore the tiny pic :D The world of comics has reflected itself on my wardrobe too. I finally managed to buy the over knee boots I've been dreaming of for months. Every superheroine needs a pair of those! :)

11 comments:

 1. Voi hyvät hyssykät kun rakastan tyyliäsi. Olet upea. :)

  ReplyDelete
 2. oi olet niin kaunis ja siro :)

  ReplyDelete
 3. yhdyn edellisiin kommentteihin, ja lisään vielä että oot myös helvetin taitava piirtämään!! :)

  ReplyDelete
 4. Voi voi miten upealta tuo sarjakuva näyttää!!! Yritin kovasti silmiä siristellen saada siitä paremmin selvää :D

  ReplyDelete
 5. Näitä sarjiksia katselisi oikein mielellään lähemminkin, nyt hei pikkusen lisää itseluottamusta ja isompia kuvia kehiin! :D

  ReplyDelete
 6. Mun eka kommentti taisi kadota bittiavaruuteen....

  Mut sitä mä vaan olin sanomassa että oot ihan hurjan taitava!! Sarjis on upea ja taidokkaasti tehty!! MAHTAVAA!!

  ReplyDelete
 7. Huih! Oon ihan häkeltynyt kun näin hämmentävän kauniita kommentteja olette laittaneet, kiitos vain hurjasti kaikille ^^ ♥

  Toivotaan että joskus kehtaan laittaa sarjiksen korkeatasoisenakin nettiin. Ainakin jos laitan kuvagallerian pystyyn Deviantartiin niin linkitän kyllä tänne, lupaan sen! :)

  ReplyDelete
 8. Liityn ylläoleviin kommentteihin, ja tuo sarjis näyttää tosi hienolta, näytille vaan :)

  -Kaiku

  ReplyDelete
 9. mitä värejä sä et näe? tai kun sä puhuit että oot värisokea osaksi tai jotain.
  mielenkiintosta! sulla on mielenkiintonen blogi.

  ReplyDelete
 10. Anna: Kiitos! Mun on usein vaikeaa hahmottaa hentojen ja murrettujen värien sävyjä, vihreä ja punainen sekoittuvat keskenään murrettuina. Vaaleanpunaisen nään usein valkoisena ja tummanvihreän ruskeana yms.. Helpoiten värisokeuden huomaa kun katsoo niitä väriympyröitä, joissa on jokin numero keskellä. En näe niitä koskaan!

  ReplyDelete
 11. Hello! I was just wondering if you remember having bought those boots on a specific ebay page, becuase I've been looking for boots like that for ages and still haven't found any. Thank you!

  ReplyDelete