2 November 2010

Health runs from your lips, sucked in and safe in a world of sleep

shirt: H&M
skirt, waistcoat & pocket watch: 2nd hand
stockings: Leg Avenue
shoes: Seppälä

Pitkästä aikaa kerkesin napsaista asukuvan, tällaisella pelkistetyllä asulla haahuilin koulun käytävillä tänään. Kouluasuni ovat usein tällaisia käytännöllisyyden ja pienten yksityiskohtien fuusioita, tällä kertaa mukana oli häivähdys kovasti pitämästäni steampunkista. Kauluspaita, liivi ja kynähame tuovat sopivasti ryhtiä olemukseen ja taskunauris tikittää taskussa tuntien tahtiin.

Viktoriaanishenkiset nilkkurit ovat olleet nyt käytössä muutaman viikon, ovat todella mukavat jalassa mutta tuhottoman huonolaatuiset, tekonahka hajoili jo ensimmäisellä kerralla! Hiukan kiukusta pihisten päätin kuitenkin käyttää nämä loppuun. Uusi lempilöytöni, mieltä ja kurkkua lämmittävä vanha teekuppi löytyi kirpputorilta vain 0,20€ hintaan, rakastan tuollaisia vanhoja kuviointeja! Vaatekaapissani ja sisustuksessa taitaa olla selkeää mummopotentiaalia.Olen miettinyt lähiaikoina paljon omaa jaksamistani. On aika kummallista kuinka olotila on ajoittain niin kupliva ja pirteä mutta heti pinnan alle sukeltaessa kohtaa väsymyksen ja saamattomuuden hirviöitä. Tällaiset mielialat tulevat kausittain raskaana, erityisesti nyt kun tehtävien lista paisuu entisestään ja minä vain pakenen, upottaudun haaveisiin ja uniin silloin kuin olisi aika toimia. Pyrin kuitenkin välillä rentoutumaan ja etsimään aikaa mukaville asioille, terveyden kun pitäsi olla muita asioita tärkeämpää. Ajan riittävyys on suuri ongelma, joten jos joltain löytyy ylimääräistä Hermionen Ajankääntäjää, minulle voi lahjoittaa! :)

Yksi hyvä tapa lääkitä pahaenteisesti nousevaa mielimyrskyä on tietysti hyvä musiikki. Musiikki todella parantaa ja syvimmästäkin suosta on helpompaa nousta tarvittavan kappaleen avulla. Oman mieleni pikapiristys ja voimauttaja on usein tämä KJ:n kappale, erityisen hyvää syysauringon kera nautittuna!

Killing Joke - Walking with GodsMuutamia noin muuten melankoliseen mielialaan ja tähän hetkeen sopivia kappaleita, jotka ovat soineet soittimessa tiuhaan tahtiin:

Opeth - Isolation Years

Jill Tracy - The Proof

Covenant - Rising Sun

Front Line Assembly - Vanished

Nina Kinert - Beast


A school outfit of today, with a slight touch of steampunk. Whenever I have to work long days and wander on the corridors of our school, I tend to wear something simple and brighten that up with details. The whole day was so sunny and I thought everything went well but all the unfinished school assignments and stress pulled my spirits down again. Moods like these are always seasonal and I'm glad that there are such many cures. A cup of tea from my new favorite teacup (that cost only 0,20€!) and a few songs to express my mood oughta help. Time and it's sufficiency are always a problem, so if anyone has an additional Hermione's Time Turner, I'd be more than happy to receive it! :)

12 comments:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=W9enIlj3rwY
  Tämä sopii mielestäni myös hyvin tämän vuodenajan pimeisiin iltoihin :).

  ReplyDelete
 2. Aww, miten ihana mummokuppi! Noi sinertävät brittiporsliinit (ne mulle tulee lähinnä tollasista kuvioista mieleen) ei ihan kyllä mene itselle, mutta tuossa tummemmassa linnakuviossa on jo kivaa synkiöpotentiaalia!

  ReplyDelete
 3. Painiskelen tällä hetkellä aivan samanlaisten ongelmien kanssa. Tehtävää olisi koulun tiimoilta pilvin pimein, mutta mielekkäämmät puuhat vievät aina voiton :<

  Yhdyn täysin myös tuon Seppälän keinonahan kiroamiseen, itsellänikin taitavat mennä maiharit pian vaihtoon sen vuoksi.

  Tuo kuppi on kyllä ihastuttava löytö, itse olen katsellut Indiskassa samantapaisia. Siihen sarjaan kuuluisi myös teepannukin :> Minuakin on syytetty liiallisesta mummoilusta etenkin sisustuksen suhteen, mutta haitanneko tuo.

  Hoksasinpa muuten juuri ettei minulla ole taskua johon uuden taskukelloni sujauttaisin. Fail! :D

  ReplyDelete
 4. Jaksamisia kiireen keskelle,älä anna minkään tuhota luovuuttasi tai etenkään mielenrauhaa <:
  -anna-

  ReplyDelete
 5. Anonyymi: Oih kiitos vinkistä, kappale piti soittaa moneen kertaan. Tuo pehmeän käheä ääni tuntuu tunkeutuvan sieluun ja nuo jouset taustalla on maanisen koukuttavat!

  S: Kiitos :) Mulle ne uppoaa hyvin vain todella pieninä annoksina, kokonaista astiastoa en haluaisi. Tykkään keräillä erilaisia kuppeja ja kippoja muistoina, kauttaaltaan samanlainen astiasto olisi hiukan liian tylsä tähän kotiin.

  Spookshow Baby: Hih, goottimummoutta odotellessa voi tarjota kritisoijille vaikka kahvit niistä mummokupeistaan! Taskuahan ei kellolle aina tarvitse, itse olen käyttänyt taskukelloja myös kaulakoruna, toimii ainakin mulla hyvin :>

  Koitahan jaksella koulussa, mulla on koulun kanssa se politiikka, että jos pää on kriittisessä pimahtamispisteessä niin en tee. Kursseista pääsee aina jollain keinolla läpi ilman että aiheuttaa itselleen pääsylipun Arkhamiin :D

  Anna: Arvostan tätä muistutusta, kiitos ♥

  ReplyDelete
 6. Isolation Years ja Beast <3 <3 <3

  ReplyDelete
 7. Oi kiitos musavinkeistä, ihastuin Jill Tracyyn laakista!<3 Suosittele toki musiikkia useamminkin.

  Ja tuo teekuppi on ihana. ^__^ Nuo tuppaavat aina olemaan hirveän pieniä kuppeja, ja mie olen tottunut juomaan teeni puolen litran saavista. :D (no okei, myös muumimukeista)

  http://media.ginatricot.com/images/product/40227905001_m.jpg
  Tämä muuten osui surffaillessa silmään, jos vanginvaatevarastosi kaipaisi taas täytettä. ;)

  ReplyDelete
 8. ravenwaves: ^^ Kiitos Beastista kuuluu sulle, en olisi ikinä löytänyt sitä jos et olisi silloin kerran kappaletta postannut!

  Varjosudenhetki: Jill Tracy on rakkaus jo monen vuoden ajalta, ihanaa kuulla jos tykästyit tuohon tumman kabareen kuningattareen :) Voisin ajoittain tehdä tällaista jatkossakin, tokkopa kukaan musiikista häiriintyy!

  Kuppi on tosiaan pikkiriikkinen, mutta saa suloisuudellaan anteeksi sen, että kuppia pitää olla koko ajan täyttämässä. Ja tuo mekko on ihana, harmi vain että GT:n laatu ja mekon yläosan malli eivät ihan istu kaappiin. Kaunis se kuitenkin on, ja ehkä second handina sen joskus hankin ^^

  ReplyDelete
 9. Ihana asukuva!

  Pakko kysyä,kuinka pitkä oikein olet?
  Näytät niin pitkältä ja ihanan hoikalta kuvissasi:)

  ReplyDelete
 10. Ramiina: Voi kiitos :) Olen suunnilleen 165cm pitkä näin kotikutoisesti mittaamalla. Korkokenkien kanssa tietysti tulee runsaasti lisämittaa, mutta muuten olen aika pikkuinen.

  ReplyDelete
 11. Heheh! Itse olen myöskin 165cm pitkä:)

  ReplyDelete
 12. Äh! Rakastuin musiikkiin!! o___o Kiitos kamalasti vinkkauksesta! Tällaisia lisää~

  ReplyDelete