7 January 2011

Changes

Pieni graafinen suunnittelija sisälläni huuteli haluavansa piristystä ja loihti blogin ulkoasun uusiksi. Olen jo kuukausia kokeillut pohjan vaihtamista mustasta vaaleampaan päin ja nyt vihdoin uskalsin! Vaikka synkiö olenkin niin musta alkoi jo vähän kyllästyttää tummuudellaan. Ainakin omasta mielestäni muutos on positiivinen, piirroksiakin olisi tulevaisuudessa helpompi postailla valkella pohjalla, mikäli niitä joku mielii katsella. :) Muitakin muutoksia saattaa vielä ilmestyä ainakin headerin osalta ja osa mustapohjaisista kuvista pitää vielä upottaa valkoiselle. Kaikkea en varmasti jaksa muuttaa kun koko blogihistorian ajan olen tunkenut niin tuhottomasti mustia pohjia kuvien alle, damn it!

Ennen tämän suurempia koodailuja haluaisin kuitenkin kuulla teiltä että mitä mieltä olette uudistuksesta? Toivon että sanoisitte mielipiteenne rohkeasti ettei salassa tarvitse kiroilla kamalaa ulkoasua. Jos esim.luettavuus on vaikeutunut niin haluaisin mieluusti tietää sen jotta voin katsoa mitä nörttitaitoni osaavat korjata. Kiitos! ^^


I've been thinking about changing the blog background into white for months, now I finally found the guts to do so. Black is my favourite colour but I wanted to freshen up the look, thanks to my inner graphic designer who thinks that posting photos and drawings is easier on white surface. What do you think? Is white better or should I go back to black? I'd like to hear your opinion! :)

18 comments:

 1. Mä jotenkin tykkäsin ehkä enemmän edellisestä, mutta ei tääkään paha ole, kyllä tykkään, erittäin selkeä ja hyvännäköinen :)

  ReplyDelete
 2. Minusta tämä on parempi näin, valkoiselta pohjalta on mukavampi ja helpompi lukea kuin mustalta. :)

  ReplyDelete
 3. Hyvältä tämä näytttää! Oon iteki tummempien sävyjen ystävä mutta jostain syystä tein omanki blogini vaalealle pohjalle :)

  ReplyDelete
 4. Hyvältä näyttää! Tykkäsin siitä edellisestä ehkä hiukan enemmän, mutta on tääkin jees! :) Selkeydestä suuret plussat! ^^

  ReplyDelete
 5. Pidän tästä, vaikka edellinen oli raidallisuudessaan enemmän mieleeni. :) Headerin kuva näyttää hieman orvolta valkoisella pohjalla, mutta piirroksiasi on kieltämättä parempi katsella näin ja mielelläni halusiain niitä nähdä. ^^

  ReplyDelete
 6. tämä on paljon parempi mitä edellinen! :>

  ReplyDelete
 7. Tykkäsin hirmusti edellisestä<3, mutta tottahan tuo on että vaalealta pohjalta on helpompi lukea tummaa tekstiä kuin vastoinpäin.
  Tämä on vain niin...valkoinen. :D Jotenkin pelkistetty, kaipaa kiemuraa.

  Mutta piirustuksia olisi ihanaa nähdä enemmän!

  ReplyDelete
 8. Tykkään tuosta pohjasta, harmaista kuvioista siis, mutta mielestäni musta sivupohja oli parempi kuin tämä valkea :) Kuitenkin, on tämä kaunis.

  ReplyDelete
 9. Itse tykkäisin edellisestä ja tästä nykyisestä ehkä hituen enemmän - vaihtelu virkistää :)

  ReplyDelete
 10. Luen tätä pääosin feedilukijan kautta jonne eivät ulkonäköasetukset siirry, mutta on nättiä! Liian musta on jotenkin turhan kolhon näköistä, joten ainakin näin näyttää vähän kevyemmältä!

  ReplyDelete
 11. Quite a change indeed - but I like it! :)

  ReplyDelete
 12. Tää on tosi kiva, tykkäsin myös edellisestä,mut onhan tätä selkeempi lukea :) ja joo, laita lisää piiroksias, niitä on ilo katsella!

  ReplyDelete
 13. Eipä tässä mitään ongelmia ole, kaunis on ulkonäkö edelleen, ellei vieläkin loistokkaampi! :)

  ReplyDelete
 14. Nätti vaalea ja yksinkertaisen näköinen. Mutta edellinen oli kyllä hienompi.Yksinäiseltä näyttää sinun headerin kuvasi valkoisella taustalla. Kaipaisi jotakin lisäksi.

  ReplyDelete
 15. Ihan jännitti tulla katsomaan millaisia kommentteja on tullut, ihanaa että olette näin runsaasti vastailleet!

  Muutos oli itselleni tosi tarpeellinen, vanha pohja alkoi oikeasti ahdistaa ja vaihtelu tunnetusti piristää. Arvelinkin että monet tykästyi raitapohjaan, itsekin rakastin sitä mutta ehkä se joskus vielä palaa takaisin! Mihinkäs kissa nyt raidoistaan pääsisi :> Valkea pohja on mielestäni kuitenkin tullut jäädäkseen, tekstiä on tosiaan helpompi lukea ja postailla mustepiirrustuksia ja inspiraatiokuvia.

  Asia minkä moni onkin huomannut eli header-kuva tulee totta kai vaihtumaan kunhan jaksan piirrellä, pikkuinen näyttää niin hassun orvolta tuolla valkeudessa! Kyllä tässä vähän aikaa menee itseltäkin vaaleuteen tottumiseen mutta uskon että näin on parempi. Kiitos hirmuisesti kun kerroitte mielipiteenne! ♥

  ReplyDelete
 16. Mä tykkään! Eritoten tosta harmaasta, kuvioidusta taustasta. Mustakin toimi, mutta se on ainakin mun vänkäsilmille vähän raskasta lukea. Siis tummalta pohjalta vaaleaa tekstiä :)

  Odotan innolla uutta banneria!!

  ReplyDelete
 17. Tämä kyllä käy silmille paljon paremmin ja tuntuu raikkaammalta. :)

  ReplyDelete
 18. Apua bubble, nyt mulla on kamalat paineet bannerista! Siitä tulee kuitenkin ihan kamala kun en keksi mitään hienoa :D Tuo kuvio on muuten veljeni ja avokkinsa entisen kämpän tapetista, muokkasin vain valokuvaa oman mieleiseksi.

  Jeanette, tosi hyvä että luettavuus parantui! Muakin miellyttää se että pohja on nyt raikkaampi, kaipasin kovasti vaihtelua :)

  ReplyDelete