15 February 2011

Valentine's!


Olin eilen niin kiireinen koulun, keväthuumaisen hymyilyn, sydänvohveleiden paistamisen ja oman sydänkäpysen kainalossa rentoutumisen kanssa etten juuri halunnut viettää aikaa tietokoneen ääressä (kuvat tosin napsaisin nopeasti). Siispä haluan nyt sopivasti myöhässä toivottaa kaikille ihanaa ystävänpäivää, sillä kyllähän jokaisen päivän tulisi olla rakkaudelle ja ystävyydelle pyhitetty, niin kornilta kuin se kuulostaakin. Iso sydän teille rakkaat lukijat!  


Yesterday I was so busy spending time with my sweetheart, baking heart-shaped waffles and smiling that I didn't have any spare time for blogging. So yes, I'm very late, but shouldn't every day be dedicated to love and friendship? Therefore I wanted to wish you all a lovely Valentine's Day! 

20 comments:

 1. Oi miten kauniisti olet hiuksesi laittanut!

  ReplyDelete
 2. Kiitos Birdiebabe :) Rollsit käy sydämellisen muotonsa vuoksi mainiosti ystävänpäivään.

  ReplyDelete
 3. Miten saat nuo rollsit pysymään pitkässä tukassa? Mulla loppuu maltti jo käärimisvaiheessa :)

  ReplyDelete
 4. Jenni, muutaman niksin olen oppinut mutta vieläkin menee välillä hermot kun hiuslaatuni on niin hemmetin liukas. Multa on aikaisemmin kyselty voisinko tehdä postauksen aiheesta, jos kysyntää on niin mikä ettei! :) Kunhan vaan ensin keksin miten sen toteuttaisi!

  ReplyDelete
 5. Kysyntää on! Ehdottomasti tee postaus miten teet tuon kampauksen! D:

  ReplyDelete
 6. What a lovely outfit! I especially like the hairstyle, suits you very well!

  Well, shouldn't it be like that every day? I your right with that. But I guess that in a stressful hasty time like ours Valentine's Day is a nice "reminder" that we should care for those who we love :)

  ReplyDelete
 7. You are so beautiful. I'm in love! ♥

  ReplyDelete
 8. oot niin kaunis :')!Ja tee ihmeessä postaus tosta kampauksesta! videopostaukset ois kiva juttu kans :>

  ReplyDelete
 9. Onneks on olemassa noin kauniita naisia kuin sinä, joita voi vaan tuijottaa ja johan paranee pahakin mielenlaatu.

  Ja olen samaa mieltä muiden kanssa, tukkajutuille sanon yes please :)

  ReplyDelete
 10. Voi pyhä jeesus silmät meinas pyllähtää irti päästä xD Voi että sä olet kaunis!<3 Ja aivan ihanasti sun hiukset ja toi korsetti sopii sulle paremmin kuin hyvin. Päälle vielä sun valloittava hymy ja eiköhän sulateta koko maa sun kauneudella xD Hyvää myöhästynyttä ystävänpäivää :)

  ReplyDelete
 11. Moi! Olen samaa mieltä kun edellä, laita ihmeessä tukkapostaus :)
  Olen tässä pitkän aikaa lukenut blogiasi mutta koskaan mukamas kerennyt kommentoida.
  Hyvää myöhästynyttä ystävänpäivää!
  blogin suhteen jatka samaan malliin, juttujasi on kiva lukea ja tietenkin katsella kuvia kun olet niin kaunis!
  -Anni

  ReplyDelete
 12. Jeanette J, kivaa kuulla että postaukselle löytyy tarvetta! Jos saan tuon tutoriaalin tässä tehtyä niin se on ensisijaisesti pitkille hiuksille, kun en muunlaisille victory rollseja ole koskaan kieritellyt. Lyhyemmälle tukalle tuo on kuitenkin uskoakseni helpompi tehdä ja onneksi aina voi varioida :)

  VarisVarjo: Thank you! ^^ This world needs much more reminders like Valentine's Day, it's so sad how people forget their loved ones and just get squeezed in the wheels of everyday life. I guess we all do that sometimes, but it's great to get some wake-up calls!

  Miss Twinkle: Oh I'm blushing here to hear such compliments! Thank you very much ♥

  DeadlyDame: Voi kiitos! Videopostauksena tuto olisikin ehkä helpoin toteuttaa, mutta en hirmuisesti ole blogivideoiden ystävä ja sitä paitsi mua ujostuttaa ihan kamalasti moiset tilanteet. Kerran kokeilin kuvata yhtä pätkää mutta eihän siitä myötähäpeän astuessa kuvaan mitään tullut :'D

  Hertta: Apua kun olette ihania, häkellyn aina tällaisista kommenteista! Mukavaa jos olen jotenkin onnistunut piristämään mielenlaatua, itselläni efekti on joskus ihan päinvastainen kun kurkistan aamulla peiliin ;) Tukkajuttu on tulossa, kunhan maltatte odotella kun en tiedä milloin saan tehtyä! (Toivottavasti nyt ennen kesää kuitenkin..)

  Leena: Voi, pyörryn kohta näistä teidän huputuksista kun on vaikeaa ottaa moisia kehuja vastaan, en koe olevani yhtään kauniimpi kuin muutkaan! Mutta kiitos hurjasti kuitenkin ^^

  ReplyDelete
 13. Anni: Ohops, kerkesit väliin! Kaunis kiitos kehuista, mukavaa että muutenkin päätit kommentoida :) Pidän kyllä blogin samanlaisena tyylin ja elämän sekamuotona kuin ennenkin, ilahduttaa aidosti kuulla että näitä höpötyksiä jaksaa lukea!

  ReplyDelete
 14. Minä taisin joskus sitä victory rolls -tutorialia kysellä. Olisi huippua jos toteuttaisit sen!
  Pakko myös ystävänpäivän kunniaksi kompata muita ja ihastella ihanaa korsettia, tukkalaitetta ja todella kaunista neitoa :)
  Oudohko kysymys, mutta mitä fontteja käytät tässä blogissa? Esim. tuo "Happy Valentine's Day" fontti on tosi ihana!

  PS: Joskus aikoinaan bongasin tästä blogista Tom Waitsin biisin "Dead & Lovely", kiitos! Rakastan sitä kappaletta!

  ReplyDelete
 15. Beautiful as ever :) Hope you had a nice Valentines day!

  ReplyDelete
 16. Muistinkin Emmy että sinä kyselit tutoa, ja anteeksi tosiaan että asia painui muiden muistamisten alle näin pitkäksi aikaa! Yritän toteuttaa sen mahdollisimman pian :)

  Kiitos hirmusti kehuista, meinasin ensin lähettää tuon korsetin takaisin kun lähettivät väärän, mutta ihastuinkin siihen salakavalasti! Ja tietty fonttien perään saa kysellä, olen graafikkona pieni tietopankki ja muistan nuo ulkoa :D Blogista löytyy mm.sellaisia fontteja kuin Henry Morgan Hand ja Hut Sut Ralston. Valentine's-tekstin naputtelin Fiddums Family-nimisellä fontilla, joka on siis sama kuin mitä Addams Family-leffojen kansissa näkyy.

  Ja ihanaa kuulla jos biisivinkistä oli apua, Dead&Lovely kuuluu ehdottomasti niihin kappaleisiin joita rakastan palavasti! "..What's more romantic than dying in the moonlight?.."

  Miss Margarita, don't make me blush ;) Valentine's was wonderful, I hope you had a great time too!

  ReplyDelete
 17. Wow! Nice! :D Mistä oot korsetin hankkinu?

  ReplyDelete
 18. Kahlan, korsetti on tilattu Corsets UK:lta. Aika edullinen paikka kun tukeva kiristyskorsetti maksoi alennuksessa vain £35 :>

  ReplyDelete