16 April 2011

I remember walking, one side of town to the other

Katosin torstain ja perjantain ajaksi hektiselle opintomatkalle Helsingin kaduille. Ohjelma oli taas aika vapaamuotoinen ja matkustaminen on aina mukavaa, mutta inhoan yli kaiken yhden yön reissuja kun tuntuu ettei millään kerkeä tehdä mitä alunperin aikoi! Kuvitusagentuurin ja muiden vierailukohteiden lomassa tunsinkin olevani niin aikakoomassa että kauppojen kiertely kuulosti lähinnä painajaiselta, aikapulassa olen paljon onnellisempi kun saan vain kävellä hetken rauhassa kauniiden kaupunginosien lävitse. Lopulta keskityin vain hengailemaan ihmisten kanssa parilla kotisohvalla ja Kallion pubeissa halpaa huurteista siemaillen. Kameran kuvasaldosta ei harmikseni paljastunut yhtään asukuvaa, olen nähtävästi taas keskittynyt olennaiseen eli kissoihin :D

(My brother and two furry little ladies ♥)

No mutta, pari kaunista löytöä tarttui kuitenkin mukaan. Hoochie Mama Janen puodin vintageviidakosta löytyy lukemattomia keräilyaarteita, värikylläisten hyllyjen seasta löytyy onneksi valinnanvaraa myös mustaa eleganssia suosiville. Olisin kotiuttanut mm.yhden läpikuultavan mustan 40-luvun mekon enemmän kuin mielelläni, budjettivajeen vuoksi tartuin kuitenkin vain pariin ajattomia helmikorvakoruja.


Viimeisillä tunneilla eksyin myös Ikean labyrinttiin mutta selviydyin kuitenkin hengissä ulos alle tunnissa, pikakelauksen aikana jumituin pahasti vain kukkaosastolle ihastelemaan bonsaipuiden tanssivia juuria ja orkideojen hauraita kukintoja. Nuo herkullisen punaiset säilytysrasiat olivat ainoa mitä todella lähdin etsimään, mutta kaupan tuntien mukaan tarttui niin uusia puuhenkareita, kehyksiä, keittiörompetta kuin muovikukkiakin. Rasiat ajattelin pyhittää pikkuhattujen ja korujen lepokammioiksi, väsään tekokukista vielä pari lisätäytettä jahka saan aikaiseksi :)I had a one-night school trip to Helsinki the other day, don't you just hate it when there's so many places to go and oh so little time? I felt like I was lost in time and space in those familiar city streets, I even forgot to take outfit pictures. Well I only remembered to take a few pictures of cats, but cats are always the most important thing to see so no harm done!
Most of the time I was just hanging out with friends and family. Shopping is never priority number one but I still managed to find something! Those pearl earrings are from a lovely vintage shop called Hoochie Mama Jane, it's a pretty colorful shop but there's still some treats to be found for darker elegance. I also went to the labyrinth called Ikea, and found those delicious red boxes, some coat hangers and other home stuff waiting for me on those paths.

12 comments:

 1. Sulla vaan on niin hyvä maku. *_*

  Kissat on ihania! :3

  ReplyDelete
 2. Meiltä löytyy kotoa samaisia rasioita ja olen käyttänyt niitä kutakuinkin samaan tarkoitukseenkin. Tosin laatikot ovat eriväriset, koska meillä on jo liikaa punaista.

  ReplyDelete
 3. DeadlyDame: Voi kiitos! ^^ Kissat on jumalaisia olentoja, ottaisin nuokin kaksi ällösöpöä otusta milloin tahansa mukanani kotiin ♥

  Sandra: Mun siskolla on tuollaiset valkoiset rasiat ja niitä lähdin etsimäänkin, tosin punainen lumosikin enemmän. Ensi kerralla ajattelin ostaa ne valkoiset ja maalata niihin mustia raitoja :)

  ReplyDelete
 4. Oh, cats are lovely. I love British Shorthair cats, and gray one looks very similar. Pretty ladies ;)

  ReplyDelete
 5. Lady in black: She does look very much like a mixture between Russian and British Shorthair, I'm not sure whether she's purebred or not but it really doesn't matter at all :) They're both awfully cute and wonderful ladies!

  ReplyDelete
 6. No mikä voisi olla olennaisempaa kuin kissat <3 Täytyy sanoa, että oot ihan helv.. upean näköinen tuolla lyhyellä otsiksella, ihan perfect lookki :)

  ReplyDelete
 7. Nelliina: Oi kiitos! Otsisympyrä on pyörinyt tyylissä varmaan kolmivuotiaasta asti, yritän aina välillä uutterasti kasvattaa sen pois ja leikkaan sen silti joka kerta takaisin. Ja kissat, eihän niitä täydellisempiä otuksia olekaan! ♥ Ne taitaa itsekin tiedostaa sen varsin hyvin :D

  ReplyDelete
 8. AWWW! Tuo harmaa kisu on IHAN kuin meidän Muusa :) Vaikka normaalisti kissojen naamasta erottaa kuka kukin on, mutta tuosta kisusta voisi oikeasti luulla, että kyseessä on meidän kissa :)

  ReplyDelete
 9. Kitties! The black and white kitty is a true beauty! I must say I really love your make up in the picture, it's flawless :).

  ReplyDelete
 10. Hienoja löytöjä taas!

  Taidat useimmiten katsoa poispäin kamerasta, tai sitten asukuvat tietysti usein ovat vähän kauempaa otettuja, nimittäin nyt vasta näen sun silmät hyvin - mieletön väri!! :)

  ReplyDelete
 11. Luen blogiasi ensimmäistä kertaa ja olen aivan hurmaantunut! Sinulla on uskomaton vaatemaku ja blogiasi on muutenkin ihana lukea :) Taidan jäädä vakiolukijaksi :)

  ReplyDelete
 12. MustaHukka: Hih, aika hauska sattuma! Kissat on tosiaan niin vahvoja persoonia että ne erottaa jo käytöksestä mennen tullen, Hilmakin on niin hassusti käyttäytyvä kissa että viimeistään siinä vaiheessa hän erottuisi Muusasta jos kisut olisivat vierekkäin. Muusa on muuten todella suloinen nimi kissalle :>

  Dial V for Vintage: She really is a beauty, though usually her eyes tend to look quite angry. Somehow she reminds me of a queen, so royal and confident! And thank you for the compliment :)

  Bubble: Voi kiitos paljon! Hassua miten silmät muuttaa väriä kun valo osuu niihin, yleensä eivät näy kuvissa noin kirkkaana varsinkin kun kameraan on välillä niin vaikeaa katsoa suoraan. Olen muuten joskus vuosia sitten saanut kuulla että mun silmät on "mitättömän" väriset kun tuo vihersävy on niin omituinen ja sekava :D

  Synti: Kiitos ihan mielettömän ihanasta ja piristävästä kommentista! Ja lämpimästi tervetuloa lukemaan, toivottavasti viihdyt täällä ^^

  ReplyDelete