22 August 2011

Oh, deer Hell


Löysin itseni torstai-iltana Helsingin junasta ja täällä harhailen vieläkin, kaipasin sisarusparveni seuraa ja pientä aivotuuletusta ennen polttelevan opinnäytetyöhelvetin alkua. Majailen vielä ainakin pari päivää muiden kiusana Kallion kaduilla ja minne nyt satunkaan eksymään, tässä kaupungissa parhainta on se, että nurkan takana on aina jotain uutta jännää löydettävää. :> Blogihiljaisuus jatkuu siis vielä jonkin aikaa, ihanaa viikkoa teille kaikille!I disappeared on the streets of Helsinki a few days ago and have been immensely enjoying the pulse of the city and the company of my siblings. This is my last holiday before the burning inferno of school and my thesis, so I'm trying to enjoy it while I can. :) The blog silence will continue for some time, there's so much to do and oh so little time. I just wanted to wish you all a very nice week!

17 comments:

 1. Oh what a cute photograph! I hope you enjoy your last days of free time! And good luck with your work at school :).

  ReplyDelete
 2. On ihmeellistä kuinka sä näytät aina tulevan suoraan jostain glamourmaailmasta. Kaunistus<3

  ReplyDelete
 3. no mut, suthan mää näinki sunnuntaina vaasankadulla!

  ReplyDelete
 4. Luonnonhistoriallinen museo? :D Itse matkustin tänään pois Helsingistä, Joensuun kautta Juukaan... Mökkeilemään <3

  ReplyDelete
 5. Dial V for Vintage: Thanks, it was taken at the Museum of Natural History, it's such an inspiring place! And I think that I need more than luck to cope with the thesis and school in general, we'll see how this year goes.. It might be a disaster but I'm hoping for the best!

  Leena: Voi kiitos, mutta sun olis pitänyt nähdä mut tänään päivän juoksemisen ja kaatosateen jäljiltä, voisit olla vähän toista mieltä. :D

  Sarita: Heeetkinen, kävelitkö ohi siinä Vegemestan edessä? Vilkaisin pikaisesti että onpa tutunnäköiset kasvot! :)

  IndianaRex: Juu, se on ihan mahtava paikka! Kävin siellä viimeksi pienenä ja oltiin kyllä nytkin innoissamme kuin pikkulapset. ^^ Muakin kutsuu Joensuu taas parin päivän päästä, mökkeily kuulostaa muuten älyttömän paljon houkuttelevammalta kuin työharjoittelukokous..

  ReplyDelete
 6. Sit sä oisit ollut kuin romanttisesta komediasta jossa on kaunis kohtaus märistä ihmisistä xD En suostu uskomaan, että koskaan näytät kamalalta xD

  ReplyDelete
 7. Hih, usko pois! Jokaisella on joskus kamaluuspäiviä tai -hetkiä, paitsi ehkä Audrey Hepburnilla joka näytti sateessakin älyttömän kauniilta. :)

  ReplyDelete
 8. No se on kyllä totta.. :)

  ReplyDelete
 9. Ainiin hei oon tehny tossa jo pidemmän aikaa postauksia lempiblogeistani, saanko julkaista kuviasi blogissani?

  ReplyDelete
 10. Näinkin muuten sut Pasilan katsomossa. Mun elämän eka "hei toi on siit blogista" -bongaus :D

  ReplyDelete
 11. Mjoo, ei tämä mökkeilykään pelkkää ihanuutta ole, uskomattoman paljon outoja ja äklöjä juttuja parin päivän sisään on ehtinyt tapahtua :D Esim. hirvikärpänen päänahassa, sinilevää järvessä, muurahaisarmeijan nousu ja tuho...

  ReplyDelete
 12. Leena: Kiitos kun kysyit luvan, toki saat julkaista. Kunhan ei nyt mitään ihan kamalimpia ;)

  Riina: Ai, olisit vaan tullu nykimään hihasta väliajalla tai pelin jälkeen!

  IndianaRex: Argh, luonnon ihania antimia. :D Mökkielämä kuulostaa aina niin idylliseltä mutta on harvemmin sitä kun muistelee miltä se oikeasti tuntui. Itikkaparvet, kylmä/mätä järvivesi ja ulkohuussi ei nyt ihan vastaa sitä kuvaa mitä lomailulta kaipaa, mutta on mökkielämässä tietysti myös ne omat viehätyksensä.

  ReplyDelete
 13. Jotain mun suosikkikuvia vain (eli kaikki xD no ei ny).

  ReplyDelete
 14. joo, juur siinä kävelin! olitpa sää nättinä, itte kärsin kamalasta krapulasta ja halusin äkkii piiloon kaverin sohvalle mutustaan herkkui :D

  ReplyDelete
 15. Leena: Okei, jännä katsoa mitä ne on.

  Sarita: Voi kiitos, mut hennossa viininhuurteisessa krapulassa viilettelin kyllä itsekin eteenpäin. :D Sohva ja herkut on aina hyvä ratkaisu!

  ReplyDelete
 16. That's such a cool photo. You look gorgeous!

  ReplyDelete
 17. Oh thank you so much, Phoenix!

  ReplyDelete