31 October 2011

The Curse of the Mummy's Tomb

dress ~ self-made from recycled materials / socks & shoes ~ recycling centre / white screen lenses ~ CrazyLens

Hyytävän Halloween-viikonlopun aikana verhouduin kolmeen eri asuun, tässä vilaus lauantaisten kauhubileiden muumio-eleganssista. Mekon ompelin vanhoista lakanoista ja käytetystä vetoketjusta, kyhäsin muuten vahingossa osan mekon kääreistä niin tiukoiksi että istuessa kuului miltei aina pieniä räsähdyksiä. :D Juhlajärjestelyjen kanssa tuli jälleen infernaalinen kiire joten tukka ja meikki jäivät nyt kuvista katsottuna hiukan puolitiehen, mutta eipä tuo menoa haitannut! Piilolinssit sain sentään tuskaisen äherryksen jälkeen tuikattua silmään ja ilta kuluikin vaalean sumuisten lasien lävitse katsottuna.


Lisäkuvia bileistä ilmestynee myöhemmin, jahka saan ensin muilta suostumuksen kuvien julkaisuun. :) Toivottavasti teilläkin oli mielettömän hauska ja kauhuntäyteinen viikonloppu! Pukeutuiko moni teistä, ja mihin hahmoon sonnustauduitte tänä vuonna?



I dressed up in three different costumes during the ghastly Halloween-weekend, and this is a quick glance to my mummy-elegance from Saturday's party. The dress is made from old sheets and I accidentally made it so tight that it ripped almost every time I sat down, but I still liked it immensely. Especially those ruffles! Hair and make-up were a bit half-finished because I was in so much hurry with the decorations, but at least I got my creepy contacts on. :> More pics coming up if my friends allow me to publish them, I hope everyone had a ghoulishly great weekend! Did you dress up, and if so, what character did you choose?

35 comments:

  1. Vau! Oon aina miettinyt, miten tuollaisten linssien kanssa elo sujuu, kun kaiken näkee vaan hailakan valkoisena sumuna. Mutta tuo asu on kyllä tosi hieno. Kuvittelen laisesi muumion sipsuttamaan sirona korkokengillään Egyptin synkkien hautakammioiden uumenissa! Ihana näky.

    Itse en kerennyt tänä vuonna panostaa asuun hirveästi, koska panostin enemmän juhlien järjestämiseen ja rruoka-juomapuoleen, mutta mulla oli sellainen jännä silmä otsassa. No, tuoltahan se näkyy:
    http://sisarsurumieli.blogspot.com/2011/10/halluwiineri.html

    ReplyDelete
  2. Meillä juhlittiin kyllä suurella joukolla :) Medusa oli tällä kertaa asuna, ensi vuoden asut jo mietinnässä :3

    ReplyDelete
  3. oooh miten upea asustus. Halloween on mun lempparijuhla vuodessa, itse sonnustauduin tänä vuonna kreisi drakulaksi :--D tosin hampaat kävi ahdistaa niin paljon, et riisuin ne ennen baaria pois ja päätin olla sitten pirun morsian :)

    ReplyDelete
  4. Todella upea halloweenasu :)Olet nähnyt todella paljon vaivaa!

    ReplyDelete
  5. Wow, this is just amazing!! The ripped stockings look great. haha :D
    And of course, the contacts have an amazing effect! You look, if I may say so pretty much "walking dead"! Really cool costume! ^^

    ReplyDelete
  6. Wow! Most awsum! Mun piti olla Edward Scissorhands, mutta jouduin peruu bileet, niisk :(

    ReplyDelete
  7. Oooh mikä asu <3 Noi linssit tekee kyllä hirveän suuren efektin, ihanan horriibelia :)

    ReplyDelete
  8. Itse olin tänä vuonna Morticiaksi sonnustautuneena liikkeessä, vaikken panostanut pukuun vaan lähinnä meikkeihin ja hiuksiin :) saapa nähdä, innostunko jossain vaiheessa loihtimaan sopivan asunkin :) Ja aivan mahtava idea tuo muumiopuku!

    ReplyDelete
  9. Upea asu ja makeet piilolinssit:-D

    lady-in-the-shadows.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Mahtavat silmät! Itse olin joutunut ihmissuden hyökkäyksen kohteeksi... Riekaleina olivat housut, toppi ja kauluspaita, ja kaikki veressä! Hui! Ja arpivahan kanssa saatiin aikaiseksi komeat raatelukynsien viillot ;) Aamulla oli kylppäri kuin sinne olisi teurastettu joku ja hullu lintunainen kokenut sulkasadon ympäri asuntoa :D Ulkona paloivat aaamulla vielä naapurien iloksi hautakynttilät ja kurpitsat.

    ReplyDelete
  11. Huh, hullun siisti asu! Nuo piilolinssit on tosi pelottavat. Järjestettiin bileet ja olin sellainen zombie-huume-Marilyn, oli oikein vapauttavaa roiskia sitä tekoverta... Kuva on kuitenkin niin huono etten kehtaa blogiin välttämättä laittaa.

    ReplyDelete
  12. Vau miten kipeän (siis karmivan) näköiset silmät! :)

    ReplyDelete
  13. OMG you're more than perfect on the pics *_____________*
    Happy Halloween <3

    ReplyDelete
  14. Oona, kiitos paljon! :)

    Märketid: Thank you! :) It's a bit ripped right now but I'll definitely hang on to it.

    TheBlackpinafore: Heehee, thanks so much!

    Mearra: Ihan yllättävän hyvin noiden läpi näkee, meikkaaminen vain tuotti hiukan vaikeuksia kun ei nää kovin yksityiskohtaisesti. Ja ihana kohteliaisuus tuo mielikuva sipsuttavasta muumiosta, kiitos! ^^

    Ja tosi hieno tuo sun kolmiulotteinen silmä, hui! Teillä oli tarjolla tosi samanhenkistä boolia kuin meillä, pitää joskus ehdottomasti kokeilla noita ruttoisia limujääpaloja. Harmi että me unohdettiin tällä kertaa ottaa tarjoiluista kuvia, mut yleensä keskitynkin ruoan ahmimiseen kuvailun sijaan, hihs.

    Sister September: Medusa kuulostaa tosi hienolta asulta! Ensi vuodelle on mullakin jo ideoita, pitäisi pitää keväällä joku pikkuhalloween niin voisi pukeutua useamminkin. :)

    Mad-Sanna: Kiitos paljon! Kreisi Drakula kuulostaa aika vinkeältä :D Minä kestin linssien kanssa baarissakin jonkin aikaa mut piti lähteä kotiin vielä siinä kunnossa että sai linssit tuskatta vetäistyä pois silmistä.

    Maarit: Voi kiitoksia! Mekon ompelussa kesti kieltämättä aika kauan kun osa kääreistä piti ommella käsin kiinni. Suurin tuska oli linssien laitossa kun olen siinä täysin kokematon mutta selvisin sentään ihan kunnialla. :>

    VarisVarjo: Oh thank you! It was a bit sad to rip those stockings because they were in mint vintage condition, but what wouldn't one do for Halloween..? ;) The contacts are great for future zombie walks and masquerades, very versatile for horror outfits.

    Maryihmemaassa: Kiitos paljon! Harmi jos bileet meni tällä kertaa sivu suun, mutta ensi viikonloppunahan on vielä Pyhäinpäivä ja uusi mahdollisuus, monet pitää bileet vasta silloin. Edward olisi aivan ihana asu!

    IndianaRex: Kiitoksia! :> Linssit on ihan karmeat hyvällä tavalla, tuntui kutkuttavalta vilkuilla ihmisiä kun ensimmäiset reaktiot on niin erilaisia.

    Katzu: Kiitos kovasti! Muumioksi en ollut ennen sonnustautunutkaan niin tuntui hauskalta kokeilla jotain uutta. :) Ja Morticia on aina hyvä pukuidea!

    Siiri: Kiitoksia! :>

    Sindu: Vau, kuulostaa hienolta asulta! Olisipa meilläkin piha jossa poltella kurpitsalyhtyjä, mutta ainahan siitä saa unelmoida. :)

    Anniina: Voi kiitos! Ja laita ihmeessä oma kuvasi, ei nämäkään pikaotokset mitään hienoimpia kuvia ole mutta välttävät ja kertovat kyllä asusta edes jotain. Huumezombi-Marilyn oli varmasti hieno asu, minäkin haluan roiskia joskus tekoverta!

    ZADZIORNA: Thanks. I know! :D

    Eloonjäänyt: Kiitos paljon!

    Martina: Kieltämättä, mieskin taisi karjahtaa kun astuin kylppäristä ulos noiden linssien kanssa. :D

    N ♥ H: Oh that's so nice of you to say, thank you! Happy Halloween indeed! ^^

    ReplyDelete
  15. Juu, linssit on siitä jännät että ihmiset reagoivat usein hirveän vahvasti niihin :D Itse olen huomennut että jos puhun ihmisen kanssa jolla on jännät piilarit silmissä alkaa omissa silmissäkin tuntua oudolta!

    ReplyDelete
  16. Ihana asu, ehodottomasti yksi parhaimmista näkemistäni! Enpä ole ennen vastaavaa muumiota nähnyt, erotut hyvin joukosta!

    ReplyDelete
  17. Mä olin eilen geishana, mutta lauantaina pitäisi pitää vielä toisetkin bileet, enkä ole niihin vielä asua päättänyt :)

    ReplyDelete
  18. Very cool! :D Love the foggy eyes, that makes the whole thing super creepy!

    ReplyDelete
  19. IndianaRex: Ihan luonnollista varmasti tuo että omissakin silmissä alkaa tuntua oudolta, ihmiset yleensä samaistuu keskustelukumppaneihinsa alitajuisesti. :) Hassua vaan ettei itse välillä muistakaan näyttävänsä oudolta jos on piilarit päässä, näytin varmasti harvinaisen creepylta kun hymyilin tai nauroin noiden silmien kanssa!

    Myy: Kiitos paljon! :)

    Eilien: Thank you! I should've done something more about the hair and make-up but I was still quite satisfied with the outfit. :)

    Belsissa: Voi kiitos kehuista! Halusinkin hieman perinteisestä poikkeavan muumion ylleni, kiva kuulla jos se oli ihan hyväkin juttu.

    Leena: Onhan tässä vielä monta päivää aikaa keksiä uutta asua. :) Geisha on hyvä asu, itsekin olin moisen murhanhimoinen versio viime vuonna!

    June: Voi kiitoksia! ^^

    Miss Margarita: Thanks so much! Those contacts were really great, I even managed to creep myself out when I saw a picture where I grinned :D And the good thing is that I could actually see through those lenses, though everything looked like covered in white fog.

    ReplyDelete
  20. Toi sun asus on kyllä niin onnistunut! Päädyin tänään Corpse Brideen, eli asua on tehty tänään ja värjäykset just menossa, huomenna vielä vähän ompelua ja valmista. Hiuksetkin on värjätty sinisiksi :)

    ReplyDelete
  21. I like it as it was-hair, makeup, outfit and booties are sweet:)

    ReplyDelete
  22. Voi kuinka cool asu! Mistä löysit nuo Crazy Lensin linssit? Olen itsekin haikaillut tuollaisia joissa ei näy pupillia mutten ole onnistunut löytämään. :/

    Käy kurkkaamassa blogistani minun asuani/halloweenia jos haluat. :)

    ReplyDelete
  23. Leena: Kiitos! Ja vau, oot panostanut asuun ihan kunnolla jos hiuksetkin värjäsit, ihan huippua että ihmiset panostaa. :) Mukavaa Halloweenin juhlintaa sinne!

    Miia: Kiitos tosi paljon!

    Eilien: Thank you! :)

    Morana: Voi kiitos! Linssit tilasin jonkin aikaa sitten samaan syssyyn vaatteiden kanssa Restyle-nettiputiikista, mutta Crazy Lensin linssejä saa varmaan ihan Suomestakin monista kaupoista. Tai ainakin eBaysta ja muista nettikaupoista kun vähän googlaa :)

    ReplyDelete
  24. Juu itselläkin oli Crazy lensit vampyyriasussani (http://finnishhalloween.blogspot.com/2011/11/juhlat-on-juhlittu-tai-ehkei-sittenkaan.html) cyberistä ostettu, mutten ole koskaan nähnyt suomalaisissa kaupoissa tuollaisia koko silmän peittäviä. Mutta on kyllä upean näköiset, kuten koko asu. :)

    ReplyDelete
  25. Tajuttoman upee asukokonaisuus!

    ReplyDelete