21 October 2011

My blood was blacker than the chambers of a dead nun's heart

Olen maleksinut koululla pari viimeistä päivää, ja kyllästyttyäni eilen taistelemaan taitto-ohjelman kanssa hiivin salaa koulun valokuvausstudioon napsimaan pari kuvaa päivän asusta. (Blogin pitäminen on ihan hyvä tekosyy moneen asiaan, mutta erityisen nerokas keksintö epämiellyttävien tehtävien karttamiseen!)


Maksimekko on kirpputorilöytö jota käytän yleensä vain rentona kotiasuna, mutta työntäyteisiin päiviin yöpukua muistuttava kaapu on mukavuutensa puolesta enemmän kuin paikallaan. Rakastan tiukkoja vaatteita ja korsetteja mutta jos edessä on tuhottoman monta tuntia omppukoneen edessä istumista ja epämääräistä käytävillä vaeltelua niin valitsen univormukseni mieluummin trikookaavun kuin metallisen vyötäröhäkin. Trikoot ja kaavut ovat jo vuosikausia toimineet työtehtävissä supersankareillakin, joten miksipä ei minullakin!

maxi dress ~ second hand / tights ~ random / combat boots ~ eBay

Pelkistetty graafisuus ei ole aivan ominta tyyliäni mutta hopeakorujen kansoittamana asu tuntui kumman kotoisalta. Varsinkin kun sain kylmän ilman vuoksi vetäistä lämpimät talvimaiharit mukaan asuun, näissä saappaissa olo on aina kuin futuristisella kaupunkisoturilla. Mielenyhtymä käy paremmin kuin hyvin nyt, kun käyn yhden naisen sotaa päälle vyöryviä aikatauluja vastaan.

heart pendant ~ MoonRavenDesigns / raven skull ~ Fashionology / skull ring ~ Lindex / labret piercing ~ new! :>

Palailen nyt takaisin työtantereen äärelle, tässä vielä muutama satunnainen kipale jotka ovat kaikuneet työskentelyn lomassa kuulokkeista. Ihanaa viikonloppua kaikille! 


The Cure ~ Lament
Nick Cave & the Bad Seeds ~ Up Jumped the Devil
Killing Joke ~ Invocation
Opeth ~A Fair Judgement


Yesterday I had to take a break from some horribly dreary schoolwork I'm working on right now, so I sneaked into our school's studio and snapped a few outfit pics. (Blogging- what a wonderful excuse for slacking!) Yesterday's outfit was unusually casual, the maxi dress looks very much like a sleeping gown but it's oh so comfy, soft and simple. I love  tight clothing and corsets to death but honestly, it isn't such a good idea to wear those if you're sitting in front of computer for the whole day. Ever wondered why designers usually wear such simple and graphic clothing?
    Although the outfit isn't my favorite style I still felt at home in it, especially when paired with those winter combat boots and some silvery anatomy pieces. The boots always make me feel like an urban warrior, but that suits my situation just fine since I'm waging war against time. Now I must return to the battlefield, here are a few random songs that I've listened to while working. Happy weekend to all of you! 

25 comments:

  1. Ei tosiaan kuvien perusteella perinteisintä sinua, mutta kyllä tuokin näyttää ihan tajuttoman hyvältä. Itsee juuri tuollainen pelkistetty graafisuus kolisee ja kovaa. Etenkin ensimmäinen kuva on ihan mahtava!

    ReplyDelete
  2. Sullekin on ilmestynyt huulilävistys! :) Sopii hyvin.
    Voi kun meilläkin koulussa opettajat olisi osanneet opettaa oikeita asioita... Mä valmistuin media-assistentiksi jokunen vuosi sitten, mutta tuntuu etten koulussa oppinut oikein yhtään mitään, varsinkaan nimenomaan graafiselta puolelta. Eväät työllistymiseen sillä koulutuksella on aika huonot, kun ei valmistumisen jälkeen töissäkään tullut käytettyä niitä yleisempiä graafisen viestinnän tietokoneohjelmia (paitsi Photaria). Taitto-ohjelmakin oli sellainen, mitä varmaan harvat nykyisin käyttää. Pitäisi olla joku parin kuukauden ohjelmistoperehdytys ennen kuin pystyisin tekemään yhtään mitään :P

    ReplyDelete
  3. It suits you! And although it's very casual: you look adorable <3

    ReplyDelete
  4. Onko siulla pidennykset vai onko omat hiukses noin huikaisevan pitkät? :)

    ReplyDelete
  5. Voi nam ku tuo Labret sopii sulle hyvin. :>

    ReplyDelete
  6. Oooh, uusi lävistys :) Minuunkin yksinkertaisuus ja mustavalkoisuus grafiikan muodossa iskee, eli näistä kuvista pidän paljon... Kaulakorut on jotain aivan ihanuutta!

    ReplyDelete
  7. Beautiful photos♥you have any program to edit photos?Your photos have beautiful colors-dark:)
    you have a nice makeup...you have permanent makeup?-your eyebrows are so perfect♥
    sorry I'm terribly curious because I am interested in your personality:)
    The Cure I love:)

    ReplyDelete
  8. TOI TYYLI NÄYTTÄÄ NIIN HYVÄLTÄ SULLA =)

    ReplyDelete
  9. höh. sie oot niin kuvauksellinen olet sitte missä vaatteissa ja kuvissa tahansa! T. Hieman katkera Wicked Honey. Ps. Mie oon ihan koukussa siun blogiin, se on visuaalisesti niin hieno, pidän itsekin synkän kauniista asioista =)

    ReplyDelete
  10. Voi elämä kuinka himoitsenkaan tuota sydänlihaskoruasi! Onko haisuakaan saako vastaavanlaisia mistään enään?

    Omistan samanmoisen maksimekkosen, mutta harmaana. En osaa pukea sitä minnekkään yöpaitavibojen takia. Ehkä mä nyt rohkaistun sun esimerkistä ja kiskaisen sen jonain odottamattomana päivänä päälle!

    ReplyDelete
  11. Ihanaihanaihana.. mun sanainen arkku on aina jotenkin tyhjä kun katson sun kuvia! Tosi hyvin sopii tuo mekko! Ja muutenkin upeita kuvia. Ajastimellako otit vai kaukolaukaisimella?

    ReplyDelete
  12. Kuvien tyyli saa simppelin mekon näyttämään jotenkin erikoiselta. Ja huh miten pitkät sun hiukset on!

    ReplyDelete
  13. You do casual in a very stylish way, I must say! I wish you the best of luck with your school work!

    ReplyDelete
  14. Wow, these boots are incredibly cool! That's exactly the style I love, hehe... and I have to say, on the second photo, you just look... pincredible... there is no other word for it!

    I like the combination of the "simple" dress with those "warrior boots" :D
    And I understand so well that from time to time it just feels great to wear something comfortable and casual... however, when I do that I do not look as fashionable as you at all, haha

    ReplyDelete
  15. Ei tuo näytä yhtään yöpaidalta sinulla, varsinkin kun sen yhdistää korkkareihin. Ja aina tasaisin väliajoin pitää liehua pitkissä helmoissa! (varsinkin jos sitä viittaa / Severus Kalkaroksen kaapua ei ihan kaikkialla kehtaa pitää...)
    Niin, ja rakastan sinun hiuksiasi. Ja olen kamalan kateellinen : )
    -Kaiku

    ReplyDelete
  16. mä yhdyn tähän niin täysin!

    " Anonymous said...

    höh. sie oot niin kuvauksellinen olet sitte missä vaatteissa ja kuvissa tahansa! T. Hieman katkera Wicked Honey. Ps. Mie oon ihan koukussa siun blogiin, se on visuaalisesti niin hieno, pidän itsekin synkän kauniista asioista =)"

    ReplyDelete
  17. Kauniita kuvia ja asusi toimii upeasti, vaikka elementtejä ei ole montakaan! Minulla oli 13-vuotiaaksi asti yhtä pitkät hiuket kuin sinulla ja nyt 40-v yritän kasvattaa pituutta takaisin. Vielä on matkaa. Itse olen luonnostani punahiuksinen.

    ReplyDelete
  18. I love your style ! Awsome shoes =)

    ReplyDelete
  19. HeidiB: Voi kiitos, ihana kuulla! Itsekin tykkään kovasti pelkistetystä graafisuudesta, mutta lähinnä high fashion-mallistoissa ja muiden ihmisten yllä. Hauskaa kuitenkin välillä leikitellä näillä elementeillä omassakin tyylissä, onneksi kukaan ei pakota pysymään aina samoissa linjoissa. ;)

    Henni:  Kiitos! Ekan huulilävistyksen otin joskus 7 vuotta sitten sivuun, puntaroin silloin kahden välillä ja nyt kävin vihdoin lävistämässä tuohon keskelle ja tykkään kovin. Graafisella alalla on tosiaan välillä vaikea työllistyä jollei halua hypätä freelanceriksi, mutta mahdollisilla työpaikoilla onneksi perehdytetään ohjelmiin hyvin, ei siis mitään hätää jos ei muista vanhoja opetuksia. Itselläni ei tosin ole aikomustakaan mennä mainostoimistojen oravanpyörään vaan lähinnä freelancerpohjalle puuhaamaan omia designeja, saa nähdä mitä tapahtuu! Nyt kyllä tuntuu siltä että pitäisi mennä takaisin ekalle luokalle kun osa ohjelmista on perehdytyksenkin jälkeen täyttä hepreaa, aargh. :D

    Feathersandlatex: Thank you! ^^

    Nora Maria: Ihan omaa tukkaa on joka sentti. :)

    Sysihilkka: Kiitos, ihana kuulla! :> Epäilin jo onko vähän liikaa rautaa naamassa mutta olkoon, tykkään kovasti ja kunhan tuo paranee niin lävistyksiä voi vuorotellakin.

    Prinzessin Sparkle: Thank you, I liked it too!

    IndianaRex: Kiitos paljon! Nuo kaulakorut on olleet todella ahkerassa käytössä, ihan loistava ostos.

    Eilien: Thank you so much! I use Photoshop CS3 for the photos, and eyebrow pen for the eyebrows (the shape is natural, but I just have to add some colour). I love the Cure too and I always will, it's one of my favorite bands.

    Anonyymi: KIIITOS! :>

    Wicked Honey: Voi kun oot ihana, kiitos! ♥ (Tuntuu muuten aina tosi oudolta jos tutut lukee blogia, jotenkin hassua ajatella.)

    Mad-Sanna: Saa varmasti! Omani ostin aikoinaan Etsystä ja olen pitänyt sitä aivan hirveän paljon, korun hintakin on näköjään laskenut: http://www.etsy.com/listing/74074331/antique-silver-anatomical-heart-necklace

    Ja kiskaise ihmeessä mekko päälle, asusteilla voi muokata yöpukumaisuutta pois. Ja yöpukumaisuuskin on ihan hyvä, varsinkin päivinä jolloin koulussa pitää olla kuin kotonaan. ;)

    Mimi: Iiih, kiitos ihan hirveästi kehuista! Kuvat on otettu kaukolaukaisimella jonka ostin vasta vähän aikaa sitten, se on mahtava kapine enkä ymmärrä miten ihmeessä olen selvinnyt näin kauan pelkällä ajastimella..

    Miia: Kiitos paljon! Tukka on päässyt kieltämättä vähän venähtämään, pitäisi käydä taas siistimässä latvoista vähintään 10cm pois.

    Dial V for Vintage: Thank you so much! :)

    VarisVarjo: Oh thank you! I usually prefer style over comfort, but sometimes it's just best to wear something veeery comfy and simple. And I love those boots too, but they're way too warm for summer, so I can use them only this time of the year. Oh well, at least they'll last longer. ;>

    Kaiku: Voi höpsis, älä ole kateellinen! Tällaisen tukan saa hetkessä lisäkkeillä tai peruukilla, ja ne on ehkä parempikuntoisiakin kuin aito tukka. Nyt on kyllä sellainen fiilis että haluaisin enemmänkin liehuvia pitkiä helmoja kaappiin, erityisesti jokin historiallinen viktoriaanishenkinen pitkä mekko houkuttelisi, vaikkei sen käytettävyys niin suurta olisikaan. Ja Severus Kalkaroksen kaapu kuulostaa ihanalta, mieluummin ottaisin kuitenkin Severuksen ;)

    Sanna Einola: Hih, kiitoksia! :)

    Anon.: Kiitos paljon! Pitkä punainen tukka on upea, yhdellä kaverillani on luonnostaan punaiset ja vielä pidemmät hiukset kuin minullani ja kuolaan tuon ihanan hiuskuontalon perään. Onnea kasvatuspuuhiisi :)

    Leena: Kiitos, kiva kun tykkäät! ^^

    Kami: Thank you, I'm happy to hear that! And the shoes truly are pretty awesome :>

    ReplyDelete
  20. Törmäsin sattumalta blogiisi ja pakko oikein kommata, että tämäpä on oikein mukavaa luettavaa. Paljon kauniita kuvia ja jos blogissa, edes välähtää asiat kuten graafinen suunnittelu, parikka ja ihania vaatteita on sen pakko olla hyvä. Kiitos :).

    ReplyDelete
  21. Lovely combination of boots and a casual dress. I know it makes the pictures a bit less pretty, but I can't go on tumblr without seeing your photos stolen with no credit, maybe a watermark would stop them. It's a shame people can't just type where they got it from!

    ReplyDelete
  22. Anselmi: Tosi kiva kuulla, kiitos! :)

    Natasha: Thank you! I'm aware of the problem and it really pisses me off, but there's nothing I can do but to remind people that it's against the law to steal other people's pictures.. Watermarks would be helpful but usually they ruin the pictures and it's also pretty easy to Photoshop it off. :/ I can't understand why it's so hard for some people to link the pictures back to me, I should probably make a post about this so they would get the message. Not sure if that helps but I can try!

    ReplyDelete
  23. I love the eye makeup on this post - i think it dresses up the dress! Even though you're comfy you look couture!

    ReplyDelete