27 October 2011

Supercalifragilisticexpialidocious!


Olen viimeaikoina leikkinyt tahallista kuurupiiloa sosiaalisen median kanssa, blogiakin olen käynyt kurkkaamassa vain silloin tällöin ja uhrannut aivotoiminnan pitkälti koulutöiden ja Halloweenin alttarille. Joskus vain tuntuu että tietokoneen hohde imee turhan paljon energiaa, joten välillä on hyvä luoda pieni loma arjen keskelle ja keskittyä muihin näpertelyihin. Tällä kertaa puuhailut tuottivat kaksi Halloween-asua ja sarjan pahvisia lavasteita lauantain kauhubileisiin, en malttaisi millään odottaa! Lauantain kauhuteemaisia roller derby-treenejä odotan myös yhtä innolla, eikä ihmekään kun luvassa on karkkeja, kepposia (mustelmia) ja ihania naisia kauhumaskeissa.

My friend took the photos, thanks dear! ♥

Jatkuva puuhastelu saa olon tuntumaan miltei Maija Poppaselta, eikä olisi lainkaan hassumpaa saada hitunen hahmon taikuutta omiinkin hyppysiin. Sateenvarjon avulla lentäminen olisi aika järjettömän mahtavaa mutta siivoustaika olisi nyt vielä kullanarvoisempi, kemut ovat jo ylihuomenna ja kotikolomme on kuin ydinpommin pamahduksen jälkeinen maisema. Siirrynkin tästä poimimaan kangasriekaleita lattialta ja pyydystämään pahvilepakoita laatikon pohjalta, palailen uuden kertomuksen kera jahka toivun juhlinnoista.

Karmivan ihanaa Halloween-viikonloppua kaikille! 

dress & umbrella ~ Restyle / bag & gloves ~ vintage / stockings ~ 2nd hand
moth necklace ~ Etsy / boots ~ Minna Parikka  (I also wore a trench coat)

I've been playing hide and seek with my computer and social media for the past few days. Computers can really drain all the energy so it's nice to focus on other things for a while, like crafting tombstones out of cardboard boxes and sewing Halloween costumes. We're having a Halloween party (and a horror-themed roller derby workout) on Saturday, I simply can't wait! Tricks, treats, beautiful ladies and horror, I couldn't ask for more.
    All this working makes me feel like Mary Poppins, and oh how I wish I could have her skills right now. Flying with an umbrella would be incredibly cool at all times, but right now I'm longing after her magical cleaning expertise. There's only two nights left and our flat looks like a post-apocalyptic world, so I'm off to clean the mess!
I wish a very happy and gruesome Halloween weekend to all of you! 

38 comments:

  1. Jännä tunne kun luin otsikon alun ja heti rupes soimaan päässä :D Toivottavasti laitat sitten kuvia Halloweenasuista! :)

    ReplyDelete
  2. Oih, upeita kuvia sinusta :) Tuo sateenvarjo on aivan ihana!

    ReplyDelete
  3. I love your whole outfit and the umbrella! :D <3

    ReplyDelete
  4. Ohhh beauty:)♥My favorite blog did not disappoint me again:)normal I envy you your beauty and femininity,I would like to know you personally,too bad I live so far away:(
    Dress fits you beautifully:)the whole of Ewelina Walecka Restyle:)

    ReplyDelete
  5. voi että olet hurmaavan oloinen persoona! tulikin tässä mieleen, että olisiko mahdollista saada neidiltä videopostausta joskus?

    ReplyDelete
  6. Hei! Löysin tähän blogiin vähän aika sitten, tykkään tästä tosi paljon! Vaikka itse olen aika erityylinen, saan tästä tosi paljon inspiraatiota ja hyvää mieltä, tää suorastaan ruokkii mielikuvitusta tylsinä päivinä :)

    Hmm ei ollut mitään tämän kummaisempaa asiaa, kiitos että pidät näin mahtavaa blogia!

    Tulen varmasti lukemaan jatkossakin :)

    ReplyDelete
  7. i love your heels! so beautiful <3

    ReplyDelete
  8. Maija Poppanen rokkaa! Ihania kuvia, rakastan kuvia joissa on liikettä <3

    ReplyDelete
  9. Mulla taitaa olla sama mekko! Näin muutama viikko sitten meidän yliopistolla tuollaisen sateenvarjon, paitsi että värinä oli sellainen Mörkö-liukuvärjäys. Se oli mielettömän kaunis, ja vitsi että mä kadehdin sitä! :D Onko tuo sateenvarjo muuten miten tukevaa tekoa, kestääkö vaikka tuulta miten hyvin? :) Ja toi laukku! ♥

    ReplyDelete
  10. That's a bit spooky, I was literally just eyeing up that dress! You look brilliant as always. xxxx

    ReplyDelete
  11. Heii! Olen lueskellut blogiasi kauan, mutta vihdoinkin uskaltaudun kommentoimaan.
    Blogisi on uskomattoman inspiroiva! Ja sinulla on uskomattoman upea tyyli! (: Ja kirjoitusasu on loistavaa, usein kun törmäilen mahdollisimman kirjakielenvastaiseen lyhennelmätekstiin. Elä vain lopeta blogaamista, koska on huononkin päivän piristäjä lukea hyvin ja taidolla tehtyä blogia.

    ReplyDelete
  12. Happy Samhain to you too! Don´t talk me about cleaning, my guests arrive tomorrow in the evening... I wish I had a robot maid.

    ReplyDelete
  13. aivan ihania kuvia! <3 ja heei, just eilen tilasin tuon saman varjon ja vielä samasta paikasta!

    ReplyDelete
  14. Kaunis olet, ihana tunnelma noissa kuvissa. :)
    Minä myös järkkään Halloween-juhlat huomenna, True Blood-teemalla! Hirvee täpinä ja tohina päällä, taisi tuossa sivussa mennä anatomian tenttikin persuksilleen kun ei oikein keskittymiskykyä riittänyt lukemiseen asti. :D
    Hauskaa juhlaviikonloppua!

    ReplyDelete
  15. Nuo kengät - R A K A S T A N *syviä huokauksia* :)

    ReplyDelete
  16. Mä en ollut jostain syystä tuosta Restylestä kuullutkaan aiemmin, mutta jo parin sekunnin vilkaisulla etusivulle voin sanoa, että sieltä varmasti lähtee jotain tilaukseen!

    Kiitos taas ihanan inspiroivasta postista (siivousta lukuunottamatta) :)

    ReplyDelete
  17. You look awesome but I’m sure you already know it. I love this dress and I wanted to buy it. Unfortunately at first I didn’t have money and now they ran out of my size :( But it suits you just perfect. Have a lovely Halloween :*

    ReplyDelete
  18. Olet aika ilmestys! Aivan ihana kokonaisuus, miksei kadulla talsi enemmän sinun kaltaisia neitosia?? Ihanaa Halloweenia:)

    ReplyDelete
  19. Your looks are always amazing! In my country (Brazil) we dont have those halloween traditions, I really wanted do to a themed-party but I have no space in my home to bring my friends. =/

    I hope you have a good time, and remember to take some pictures for us to see! :)

    ReplyDelete
  20. Voi että miten hyvälle mielelle nämä taidolla rustatut tekstisi ja upeat kuvasi saavatkaan kerta toisensa jälkeen! ♥ Siispä kiitos sinulle erittäin miellyttävän blogin pitämisestä. :-)

    Pakko vielä mainita, että käymme samaa koulua. En ole uskaltanut tulla juttelemaan. :D (Tulipa kauhea stalkkeri-olo...)

    Mukavia Halloween-pippaloita!

    -K

    ReplyDelete
  21. These pictures are so cute and fun! Your outfit (umbrella included, that must be the most elegant umbrella ever) is gorgeous as usual! :)

    ReplyDelete
  22. Upea asu.Tuo sateenvarjo,kateutta:) Hyvää Halloweenia sinnekkin päin

    http://lady-in-the-shadows.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. you look absolutely wonderful my dear :)

    ReplyDelete
  24. Tykkään ihan valtavasti sun tyylistä :) ihanan naisellinen, oikee stylish goth. I <3 Halloween!

    ReplyDelete
  25. Hei!

    Miten olet huoltanut noita corset bootseja? Itselläni on samanlaiset ihanuudet, eri värissä vain. En ole vielä ottanut niitä käyttöön, ja pohdinkin, onko sinulla jotain vinkkejä niiden huoltoon?:)

    ReplyDelete
  26. You look so beautiful! Im thinking of buying the same dress. But Im not sure if it is going to fit me so nice, like it fits on you. Any way , I hope it is! Have a nice Halloween!

    ReplyDelete
  27. Mitkä kengät! Oon tullut monta kertaa näille sivuille kuolaamaan nuita yhä uudestaan ja uudestaan! Täy-del-li-set!!!

    ReplyDelete
  28. When I was thinking about Tori Amos I thought that you may like it: http://www.youtube.com/watch?v=5swB3nDyXno

    Hugs =)

    ReplyDelete
  29. http://www.youtube.com/watch?v=mgWETGydYhc&feature=fvsr

    ReplyDelete
  30. Moi! Lähtistitkö mukaan? Uskoisin, että moni lahjoittaisi, jos esim. lupautuisit muuntautumaan blondiksi yhdeksi päiväksi (4.11.) maailman köyhien lasten hyväksi :)

    http://www.nenapaiva.fi/lahjoitustiimit/tiimit/bloggers-x-nenapaiva/

    Jos et lähde tällä kerralla mukaan, no hard feelings. Lisätietoja Nenäpäivästä multa laura.koski@yle.fi

    ReplyDelete
  31. siis onko tuolla restylen sivuilla oikeesti hinnat zlotyissä? Tai niinhan siellä lukee, mutta hankala uskoa. Koska siinä tapauksessa putiikki on melkoisen halpa, voisin jopa pistää jotain tilausta menemään....:)

    ReplyDelete
  32. Blogisi herättää vähän ristiriitaisia tuntemuksia. Olet niin ihastuttava ja positiivinen, että tulen hyvälle tuulelle, mutta sitten kun käännän vertailevan katseeni omaan elämääni, tulen surulliseksi.

    ReplyDelete
  33. Jutta: Hahaa, se kipale on kyllä ihan psykopirteä :D Ja ei huolta, laitan kyllä varmasti edes jonkinlaista kuvasaldoa Halloweenista.

    Maarit: Voi kiitos paljon! Varjo on kyllä ihana, noita saa myös mustavalkoraitaisena ja sellainenkin houkuttelisi.

    KILLKINGLIFE: Thank you! :D

    Eilien: That's so sweet of you to say, thank you! I'm very honored to hear that this is your favorite blog, wow :) But please don't feel envious, envy takes too much space from positive emotions.

    Anonyymi: Aivan ihana kommentti, kiitos! Tämä neiti on sen verran ujo videokuvan edessä että videopostaus on sula mahdottomuus tällä hetkellä, en myöskään itse hirveästi tykkää/jaksa katsoa videopostauksia. Kenties joskus tulee joku videoon sopiva aihe mieleen ja uskallan, mut vielä ei taida olla sen aika. :>

    TheBlackPinafore: Thank you!

    Anonyymi: Moi, tosi ihana kuulla että tykkäät ja toivottavasti jatkossakin inspiroidut! Hieman erityyliset blogit ruokkii munkin mielikuvitusta. :)

    Rauschgiftengel: Thank you, I love them too! ^^

    Sibel: They're possibly my favorite pair from all the shoes that I have, I'd definitely save those from a burning building. ;)

    IndianaRex: Hih, kiitos paljon!

    Nefernefernefer: Laukku on kyllä ihana muumimammalaukku, kuuluu näihin 0,50e megalöytöihin kirpparilta. :D Sateenvarjoa olen käyttänyt muutamia kertoja ja hyvin on kestänyt, saavutus sinänsä koska olen todella tehokas teurastamaan sateenvarjoja. Mutta jos menee rikki niin pitänee hetimmiten ostaa uusi, niin paljon tuo muotoilu miellyttää silmää!

    Natasha, thanks so much!

    Fact: Heippa!Tuntuu aina kivalta kun joku uskaltautuu kommentoimaan, ja kiitos aivan ihanista kehaisuista. Tyyli ja kirjoitusasu jakaa varmasti mielipiteitä mut hirmu ihanaa kuulla että niille löytyy ystäviäkin. :) En varmasti lopeta blogia, tällainen lukijapalauta piristää huonointakin päivää ihan mielettömästi! ♥

    Violette B: Me too, I hope you got everything sorted out before the party! I was decorating the flat the last minute before the first guest arrived, time always seems to run out.

    Esmi: Kiitos paljon! :> Etsin juuri tällaista sateenvarjoa kauan ja onneksi vihdoin löytyi, sateenvarjojen joukkomurhaajana mua vaan pelottaa että saan tämänkin pasautettua kohta rikki..

    Mea: Voi kiitos! True Blood-teema kuulostaa aivan mahtavalta, toivottavasti teille tuli mielettömät bileet! Ja tentinhän voi aina uusia, Halloween on paljon tärkeämpi tapaus :D

    Cherise: Nämä on ehkä mun suurimmat suosikit koko Parikan tuotannosta, huokailen aina kun aukaisen kenkälaatikon. ♥

    Lilith: Tuosta kaupasta löytyy vaikka mitä kaunista, mutta pakko varoittaa ettei laatu ole ihan parhaasta päästä kaikkien tuotteiden kohdalla. Postarit oli myös vähän turhan paljon mutta postitus toisaalta ihan huippunopeaa! :) Siivous ei kyllä itseänikään inspaisi nyt yhtään, se vie aina niin pirusti aikaa.

    Lady in Black: Oh thanks so much! I'm sure you'll get your dress someday, that store will surely refill the stocks or you can hunt down a dress like this on eBay. Hope you had a great Halloween!

    Katrinsessa: Voi kiitos hirmuisesti, ihanasti sanottu! Hyvää Halloweenia sinnekin :)

    ReplyDelete
  34. Anna Costa: Thank you so much! And it's sad to hear that Halloween isn't a big thing in Brazil, it's starting to grow deep roots here in Finland and each year the partying seems to get bigger. It's still a very new tradition, but there's so many horror fans in this country that I don't wonder why most people like it. ;)

    K: Voi miten ihana kuulla, kiitos kamalasti! ♥ Ja tulen nyt ihan vainoharhaiseksi kun mietin kuka koulussa tietää blogista, hahaa. Saa tulla juttelemaan jos haluat, yllätyn aina iloisesti kun joku lukija tulee nykimään hihasta!

    Dial V for Vintage: Thanks so much! I love that umbrella and I'm so afraid that I'll trash it soon enough, most of my umbrellas live a very short life..

    Siiri: Kiitos paljon!

    Lestaire: Thanks so much! :)

    NJJ: Kiitos hirveän paljon, ihana kuulla että tyylini sykähdyttää!

    Anonyymi: Uu, missä värissä sulla on? Haluaisin ihan kamalasti punaiset samanlaiset, nyyh kun niitä ei enää myydä. Sumutin corset bootsit alussa sellaisella suihkeella joka suojaa hyvin nahkaa ja tekstiilejä, ja tuntuu että se tökötti on oikeasti tehonnut. Ylimääräiset tahrat olen poistanut kostealla liinalla ja hoitaminen tehoaa nähtävästi hyvin, olen käyttänyt kenkiä jo kymmeniä kertoja ja ainoa missä jäljet näkyy on kenkien kulunut pohja ja toisen kengän purkautunut nauha. Rohkeasti vaan kengät käyttöön, ne tuo paljon iloa päiviin! :) (paitsi ei mieluusti sadekeleillä kannata käyttää, satiini tuskin moista kestää)

    ZADZIORNA: Oh thanks so much! If the dress doesn't fit perfectly it's always possible to resew the neckline. The dress was a bit too big for me on the waist but I cinched out a few centimeters and now it feels just right!

    Anonyymi: Hih, en voi muuta kuin nyökkäillä, nämä on ehdottomasti yhdet lempikengistäni. :) Nämä oli unelmana pitkän aikaa joten pakko sanoa että hipovat jopa täydellisyyttä!

    Kami: Thanks for the links! Yann Tiersen is very familiar to me but I hadn't heard that song before, and the other video had Benjamin Lacombe's illustrations on it, I really like his work.

    Laura: Lahjoitan aina tilaisuuden tullen noihin keräyksiin ja mielelläni osallistuisin enemmänkin hyvän asian puolesta jos viikon aikataulu antaa periksi, tuo päivä vyöryy vaan päälle niin nopeasti. Peruukkia mulla ei kyllä ole (blondiksi muuntautuminen on ihanan hauska idea!) ja jollen keksi mitään jännää tähän hätään niin osallistun mieluusti ensi vuonna, paremmalla ajalla. :) Kiitos kuitenkin kun kysyit!

    Anne: Ovat kyllä ihan zlotyissä, itsekin ihmettelin! Melko halpaahan tuo tavara on mutta se heijastuu mielestäni laatuun, osa tavaroista on hyvälaatuista ja osasta näki jo kuvista että pesulapussa vilahtaa vain karmivia polyester-merkintöjä. Tosi kauniita asusteita tuolta kyllä löytyy. :)

    Anonyymi: Ihmisolennoille on ihan luonnollista verrata itseään muihin mutta ei sellainen kannata, tulee kyllä tosi surullinen mieli kuulla tuollaista. :( Mieti kuinka ihana ihminen sinua kurkkaa peilistä vastaan ja iloitse siitä, jokainen on omanlaisensa kaunis persoona!

    ReplyDelete
  35. Hei taasen, osaisitko auttaa?
    Tilasin ReStylestä ja maksoin pankkisiirrolla kun ei Paypal-tiliä ole. Oletko itse käyttänyt kumpaa tapaa, ja jos tilisiirtoa niin mitenköhän kauan menee että maksu näkyy heillä? Oon jo nyt ihan hätää kärsimässä että jos mun rahat ei mee perille, tahdon kylkiluu-vyön ja Anarkisti-Ariel-paidan! :D

    ReplyDelete
  36. Anteeksi Mea, olin ihan unohtanut et tännekin tuli vielä kommentti! Käytin ReStylella itse PayPal-maksua ja paketti lähti melkein heti tulemaan. Vähän luulen et tässä vaiheessa sun paketti on varmaan jo tullut perille, eli eiköhän se maksu mennyt tilisiirrollakin :D

    ReplyDelete