16 January 2012

Bat Attack

Ensinnäkin on pakko sanoa että vau. Kummaa miten paljon lukijoita tummanpuhuvaan blogipahaseeni on eksynyt, mutta olen asiasta ihan uskomattoman iloinen ja hämmästynyt! Ihanaa että jaksatte katsella kuulumisia ja kuvia vaikka blogi onkin välillä torkahtanut talviunille, yritän palata vähän aktiivisemmin kirjoitusten ja kuvaamisen pariin kunhan kiireet hieman hellittää. Ja yhtään valehtelematta mulla on varmaan blogosfäärin mukavimmat lukijat, kiitos siitä ihanat! 


Viime viikko kului lapsuudensankarini Batmanin pauloissa, niin elokuvien kuin sarjakuvienkin osalta. Lauantaina vietettiin ystävän kanssa tyttöjen iltaa kera viinin ja Batmanin seikkailujen, hieman poikkeuksellista sinäänsä kun yleensä käsitykseni tyttöjen illasta on paljon olutta ja vino pino zombileffoja. Ylle eksyi yksi maailman simppeleimmistä asuyhdistelmistä ja lepakkomainen silmämeikki, jota tulee käytettyä erityisesti niinä päivinä kun meikkaamiseen ei ole paljoa aikaa ja haluaa nopeasti jotain dramaattista. Joustavat vaatteet pohjasivat hyvin sarjakuvasankariteemaa mutta jokaiselle sankarittarelle kuuluvat saappaat jäivät asusta pois kun baarin kutsu ei houkutellutkaan.

Saturday's outfit ~ Lip Service

Uusin lisäys Batman-sarjiksiin löytyi kirpputorilta, tarinat eivät ole Gothamin parhainta kermaa mutta piirrosjälki on loistavaa inspiraatiota hahmoluonnosteluun! Marvelin ja DC:n luoma vartaloihanne on kyllä niin utopistinen että naurattaa, mutta silti virtaviivaisten muskeleiden, valtavien reisien ja surrealististen mittasuhteiden piirtäminen houkuttelee kummasti.


Batmanin parhaita puolia on se ettei herralla itsellään ole kaikki lepakot kellotapulissa, vaan mielen kunto on miltei samaa luokkaa kuin Arkhamin naurufarmin asukeilla. Gothamin psykoottiset rikolliset ovatkin pahisten parhainta A-luokkaa, harmittaa muuten älyttömästi etten ole vieläkään päässyt pelaamaan Arkham Asylumia! En ole koskaan piitannut niistä puhtoisimmista Galahadin korvikkeista mitä popkulttuurilla on tarjottavanaan, mutta ankisankarit on ihan toinen juttu ja siksi Batman lukeutuukin suosikkeihin. Ja onhan se lepakkopuku ja tumma olemus vaan aivan järjettömän kuumaa.

Löytyykö lukijoista Gothamin kultapojan faneja?



Wow. I never believed that my blog would reach such many readers, but I'm very happy and surprised about that! I have without a doubt the nicest readers possible, so thank you so much for following me dears! 
      My last week was quite Batman-oriented, both in comics and in films. On Saturday we had a girls' night out indoors with a friend, accompanied with drinks and Batman, of course! I wore one of the simplest outfits possible and a bat-winged eye make that I usually wear when I want to get a dramatic look within minutes. We didn't go anywhere so the outfit is unofortunately lacking my superhero boots, but you'll see them in the future.
      The newest addition to my Batman comics came from the flea market, the stories aren't the crème de la crème of Gotham but the ink work is great inspiration for sketches! The body image of DC and Marvel is so unnatural, but it's pretty tempting to draw huge thighs and surreal proportions. One of the best things about Batman is that it's impossible to tell the difference between the madness of his villains and the tormented hero himself, they all have a side that belongs to Arkham funny farm. I've loved the whole Batman character since I was a kid, especially the incredibly hot bat suit! Any other fans of Gotham's golden boy out there?

30 comments:

  1. Pakko kommentoida, vaikka minulla ei mitään varsinaista asiaa olekaan:

    Olet niin uskomattoman kaunis olento! <3

    Ei mulla muuta!

    ReplyDelete
  2. Batman-leffailta kuulostaa mahtavalta! Itse harrastelen myös elokuvamaratoneja, en tosin usein saa kavereita seuraksi kun elokuvamaku on mikä on :D
    Upeat vaatteet ja hiukset!

    ReplyDelete
  3. Wow, over 1000 readers :) Congratulations!

    ReplyDelete
  4. Nice outfit! I love the marvel heroes and a sucker for marvel movies!

    ReplyDelete
  5. Batmanista on ajan mittaan muovautunut mun lemppari 'super'sankari. Nuorempana paikkaa piti Spiderman, mutta viimeistään elokuvien ja Topi Makkaran myötä aloin jopa inhoamaan koko nössöpoikaa. Batmanissa taasen on sitä jotain, tumma, synkkä ja miehekäs hahmo, nam. ♥

    ReplyDelete
  6. Wow tuhat, onnea!! Olet lukijasi ansainnut. :)

    ReplyDelete
  7. maailmallakin sun blogi on vissiin löytynyt? kun jatkuvasti tumblrissakin on sun kuvia ihmisten blogeissa.. :D

    ReplyDelete
  8. WOW, yli tuhat lukijaa! Se on hurja määrä :) Mutta en ihmettele - voi nainen kuinka rakastankaan tyyliäsi, kirjoituksiasi ja upeita valokuviasi. Vaikkei oma tyylini ole lähelläkään sinua, olisi teikäläisen kanssa kiva joskus istahtaa teekupposen tai hyvän tuopin ääreen :>

    ReplyDelete
  9. Congrats - 1000+ readers is really awesome!

    ReplyDelete
  10. I love Batman! I've played the Batman game (Arkham Asylum) and watched all the movies..

    ReplyDelete
  11. Ei ole enää todellista. Sen lisäksi että satut olemaan muutenkin epätodellisen kaunis olento, kuulut myöskin Gothamin synkän lainvartijan tukijoukkoihin?

    Oh my goodness, just marry me.

    Suuret onnittelut lukijoista! <3

    ReplyDelete
  12. Ihana tämä sinun blogi. On aina niin ilo tulla lukemaan juttuja :)<3

    ReplyDelete
  13. Ah Batman <3 Ollut mun suuri rakkauteni ihan nappulasta asti! Kannattaa muuten ihmeessä pelata Arkham Asulym. Itsekin sain käsiini sen vasta vähän aikaa sitten ja kiirreitten takia, en ehdi pelata sitä läheskään niin paljon kun haluais. On se vaan niin awsum se peli :)

    ReplyDelete
  14. Joooo Batmannnn me likes! Tai no joo, juuri enemmän olen kiinnostunut useista Batmanissa esiintyvistä vihollisista, sekä tietenkin Batmanin pimeämmästä puolesta, jonka mainitsit itsekin. Lisäksi Batmanin ja Jokerin välinen suhde kiinnostaa minua valtavasti. Erityisen hyvin se kulminoituu "Killing Joke"-sarjakuvaan. Oletko lukenut sen? :) Kannattaa, jos et ole. Ihana.

    Tunnut saavan aikaan kaiken, mitä itse pyörittelen päässäni "pitäis, pitäis, pitäis"-sanojen marinoimana. Olen pohtinut itsekin juuri Batman-leffailtaa ja sitten meet ja toteutat sen :D Senkin... senkin toteuttaja.

    Kysymys: Miten tartutaan toimeen? Miten päästään jahkailusta eroon, miten saadaan aikaan asioita, joita haluaa saada aikaan?

    ReplyDelete
  15. Ai niin ja ps. piti vielä sanoa, että oon pelannut Arkham Cityn ja Arkham Asylumin molemmat läpi ja suosittelen lämpimästi niitä sulle, tykkäisit varmasti. Batman on niin ihanan yrmy niissä(kin).

    ReplyDelete
  16. Jokeri ja Harley ;___; <3

    ReplyDelete
  17. oivoi, oot aivan älyttömän kaunis (: !

    ReplyDelete
  18. yeah!
    I like Batman.

    Do you know this video?
    http://www.bildschirmarbeiter.com/video/batman/

    So funny!

    ReplyDelete
  19. Mulla on toi sama Lip Service -kokonaisuus, liituraitaisena. Tykkään kovin. En vaan ole nyt kyllä varmaan puoleentoista vuoteen enää mahtunut siihen. Dämmit.

    ReplyDelete
  20. Your outfit <3 Gorgeous!

    Ohhh I love Batman too :D I wouldn't consider myself a real "fan" but since my childhood I loved the character... mostly because of his dark appearance and past. And of course his hot outfit, haha :D

    ReplyDelete
  21. Mun Batman innostus liehahti liekkeihin vasta kun hommasin pleikkarille Arkham Asylumin ja Arkham Cityn:)Sen jälkeen sarjakuvia on tullut luettua ihan urakalla ja intouduin katsomaan leffatkin uudestaan.

    ReplyDelete
  22. ah, Batman ♥ kyseinen henkilö oli mun ensimmäinen ihastus pienenä. :D oon pienestä nappulasta asti ihastellu sitä. :D
    sulla taas muuten niiin ihanat vaatteet! ♥

    ReplyDelete
  23. Uuuuh, ihania kuvia, ja aika rakastettavat etuhiukset! Leikkasin itse tossa pari päivää sitten vähän samaan tyyliin, mutta ei ne niin hyvin mulle käynykkään. :D Ja oon lueskellu blogias jo kauan aikaa ja oon aika rakastunut. ♥

    ReplyDelete
  24. Huippu meikki! Millaista kynää tms. käytit, onko koko musta alue samalla? Tekisi mieli kokeilla samantapaista :)

    ReplyDelete
  25. You look very lovely as usual and Batman is my favorite! :D

    ReplyDelete
  26. There's no man like Batman! :)

    ReplyDelete
  27. Eksyin sattumalta blogiisi ja pidän kovasti näkemästäni. Täytyy sanoa, että olet aivan käsittämättömän kaunis ilmestys! Pari kysymystä: Miten hoidat hiuksiasi, ovat todella kiiltävät ja kauniit? Mikä on tuo tosi monissa kuvissa oleva kirkkaanpunainen huulipuna?

    ReplyDelete
  28. Noora Von Haekk: Voi kiitos kamalasti! :o Iso kiitos ulkonäöstä kuuluu meikeille mutta tuntuu silti häkellyttävän ihanalta kuulla tuollaista, kiitos ♥

    IndianaRex: Höh, harmi kuulla, mutta kannattaa yrittää jotenkin houkutella tai aivopestä kavereita liittymään maratoneille? :) Ja kiitos paljon kehaisuista! Tukkaa pitäisi pätkäistä taas se vähintään 10cm kun kasvaa niin hurjaa vauhtia, kohta muistutan varmaan Cousin Itt:iä.

    Lady in black: Thanks! It feels quite weird to have so many readers, but I'm truly very honoured!

    Linnea-maria: Thank you, I call this my Captain Obvious outfit since sooo many goths seem to have the same clothes. :D I love many Marvel characters too, especially the X-Men, but unfortunately I haven't read all of the comics. I'd love to, but they're so hard to come by! Do you have any favorite characters from Marvel? And I'm a total sucker for Vertigo comics, the "adult" side of DC. ;) Can't get enough of Sandman and Fables!

    Misantrella: Spidermanilla on niin kamala puku ettei se ikinä hirveästi iskenyt, olin vissiin jo lapsena vähän nirso :--D Mutta tosiaan, Batmanissa on vain sitä jotain, ihanan tumma ja kärsivä olemus. Jotenkin viehättää sekin ettei Bruce Waynella ole mitään yliluonnollisia voimia, vaikka mutanteista hirveästi noin muutoin pidänkin. Robin sen sijaan on ihan turha ja nolo sidekick joka ei kiinnosta yhtään, hahmojen välillehän on moni kehitellyt aikojen saatossa salasuhdetta. Pöh, Batman pysyy mun mielessä aina vaan ihanana naistenmiehenä :D

    Joanna: Voi kiitos! ♥

    SUPERVAIN: Joo, oon huomannu! Ei kyllä enää oikeestaan naurata tuo touhu, varsinkin kun osa kuvista on postattu ilman mitään alkuperäistä linkkiä. Rikoshan se kuvien pölliminen ja omana esittäminen on, eli mulle saa kyllä laitella niitä linkkejä jos tumblrista ja muualta löytyy. Vituttaa jo vähän sen verran että oon miettinyt vesileiman lyömistä kuviin, mut ne taas pilaa kuvan. Hirveän ristiriitaista tämä elo :D

    Martina: Oi ihana kuulla, kiitos! Ja yli tuhat lukijaa on kyllä järjetön määrä, kun blogia perustaessa en uskonut että edes kymmentä tänne eksyisi. Huih! Ja jos joskus törmätään niin mikä ettei voisi mennä teelle tai oluselle. :>

    Claudia: Thanks, I'm pretty amazed by all this!

    Anon.: Oh, I've wanted to play Arkham Asylum for such a long time and I still haven't managed to buy it.. definitely have to do that asap!

    Maarit: Voi kiitos paljon :)

    Anonyymi: Apua, ootpa ihana! Kiitos kauneuskehuista, ja totta hemmetissä kuulun Batmanin tukijoukkoihin! Mulla roikkui pikkutyttönä verhotangosta isoveljen muovinen Batman-figuuri ja se suojelee vielä nykyäänkin makuuhuonetta. ♥

    Banshee Blackify: Kiitos, ihana kuulla! ^^

    Maryihmemaassa: Pitää ehdottomasti jossain vaiheessa hankkia tuo peli, demoversiota pelattiin miehen kanssa mutta oikea on jotenkin jäänyt vaan hankkimatta. Ja maailma on ihan epäreilu, paljon mieluummin maastoutuisin sohvalle pelaamaan Batmania kuin menisin kouluun ja kokouksiin, haha :D

    Mearra: Pimeä puoli iskee todellakin rutkasti enemmän, vaikka onhan se 60-luvun TV-sarja huumoriarvoltaan ihan uskomaton. Tai uskomattoman kamala. Killing Joken olen toki lukenut, on aivan mahtava. :) Parasta sarjista en vaan osaa päättää, mutta se kuuluu ehdottomasti Batmanin kermaan.

    Pyörittelen muuten ihan samoja kysymyksiä päässäni miltei päivittäin, joten en harmi kyllä osaa antaa mitään hirveän hyvää vastausta. Välillä olo on tuskallisen saamaton kun ei jaksa blogata eikä mennä kouluun eikä maalata, mutta sellaiset kaudet on mun mielestä välillä ihan tarpeellisia. Unelmat ja ideat saa kuitenkin toteutumaan jos vaan miettii että ne tulee toteutumaan ja tekee töitä sen eteen. Sisäinen palo vaan ikävä kyllä kestää yleensä vähemmän aikaa kuin pitäisi, damn it. :D

    Anonyymi: On ne ♥

    ReplyDelete
  29. Emppu: Voi kiitos kamalasti!

    Prinzessin Sparkle: I'm glad you like him! And thanks for the link, I've seen the video before but only as this version, hilarious :D http://www.youtube.com/watch?v=GrIp3k5pJQM

    Sonia: Liituraitaiset versiot on kivemmat mut jotenkin olen ajautunut näihin mustiin, kummaa. Mulle voit kernaasti myydä ne liituraitaiset jos niille ei ole käyttöä ;)

    VarisVarjo: Thanks so much! I'm glad to hear that Batman has so many fans amongst my readers, the hotness can't obviously be denied. ;D

    Mina Carmilla: Huh, pääsispä jo nopeasti pelaamaan niitä! On vaan sen verran monta peliä jonossa ennen sitä etten taida lähiaikoina päästä Batmanin kimppuun, mutta onneksi on nuo leffat ja sarjakuvat. :>

    Frank: Hehee, mulla myös! Vieläkin tallessa kaikki isoveljien sarjikset ja lelut joita naperona tuli ihasteltua, Batman on vaan ihan loistava hahmo! En yhtään ihmettele miksi naiset on lääpällään. :D

    Iina Eleonoora: Oi kiitos paljon! Ihana kuulla että tykkäät blogista :> Otsatukka osaa olla välillä kunnon murheenkryyni, varsinkin vastatuulessa, mutta muuten en vaan osaa luopua siitä. Ja hyvin näkyy sullekin käyvän!

    Ulrika: Kiitti! Ripautin purkin kanteen mustaa Everyday Mineralsin jauheväriä ja hitusen StarGazerin mustaa glitteriä (minkä vaan merkin värit käy mutta kannattaa valita korkeapigmenttisiä), lisäsin vähän vettä ja levitin seoksen siveltimellä pohjustetuille luomille. Ihan perus nestemäiset eyelinerit hoitaa homman myös mutta itse tykkään käyttää noita jauheluomivärejä kosteassa muodossa niin ei tuhlaannu kaikki rajausvärit kerralla. Tosi simppeli ja kiva meikki, kannattaa kokeilla! :)

    Snowhyte: Thanks so much! I'm happy to hear that Batman has so many fans, he deserves it ;>

    Anonymous: There sure isn't!

    Sweetie Sanchez: Voi kiitos paljon, ihana kuulla että tykkäät! Mun hiuslaatu on luonnostaan aika lasimainen ja kiiltävä, mutta kuntoon vaikuttaa varmaan myös se, että värjään todella harvoin ja silloinkin vaan kevytsävytteellä/sävyteshampoolla. Tärkeä juttu hiusten kunnon kannalta on varmaan hiuksiin jätettävä hoitoaine jonka kanssa läträän joka pesun jälkeen, hoitoaineiden ja tehohoitojen vaikutukset huomaa kyllä. :) Punainen huulipuna on yleensä joko Manic Panicin Marilyn-sävyä tai Lumenen Natural Coden sävyä 15, Vintage Red.

    ReplyDelete