29 January 2012

MasqueradeNaamiointitarvikkeita voi tuskin olla liikaa, tässä kokoelman uusimmat tulokkaat. Sain hankittua kaipaamani M.A.Cin huulipunan ja mukaan valikoitui Russian Red, olisin mieluusti ostanut myös houkuttelevan Dark Knight-huulimustan mutta Suomesta sitä ei harmikseni saa. Voitte kuvitella miten pieni Batman-fani sisälläni nyyhki vaikka korvike löytyikin nopeasti, onhan se nyt ihan eri juttu levittää huulille Lepakkomiehen nimikkopunaa kuin jotain perusmustaa. ;> Välillä huvittaa miten tehokkaasti mielikuvilla myydään, olemme kaikki jollain tasolla mainonnan uhreja.

Naamioista putkahti mieleen että haluaisin palavasti osallistua vanhan ajan Venetsia-tyylisiin puutarhajuhliin! Kaikilla osallistujilla dramaattiset puvut, kasvot naamioiden peitossa, öinen puutarha täynnä hehkuvia lyhtyjä ja notkuvissa pöydissä loputon määrä ruokaa ja viiniä. Jos ikinä saan sen unelmien huvilan puutarhoineen niin järjestän naamiokemut vaikka joka vuosi, kaikki naamiosankarit ovat lämpimästi tervetulleet mukaan!


Here are my latest finds for the camouflage collection, one can never have too many masks. I'm completely sold to my M.A.C Russian Red lipstick, I also wanted to get the black Dark Knight shade but sadly they didn't sell it here. I'm sure you can imagine how the little Batman-fan inside me wept.  ;> 
   And about those masks, I'm dying to attend some old time Venetian masquerade! All participants dressed in dramatic clothing and masks, garden filled with lanterns and goblets of neverending wine. If I ever get my dream villa with a large garden, I'll throw a party like that annually! Until that I'm content of organizing a smaller one in our humble city flat, all masked heroes are warmly welcomed!

21 comments:

 1. Oiih ♥ Aivan ihania nuo huulipunat ja ripset! Pitäisi itsekin hankkia molempia lisää :)

  Ps. oon tässä jo jonkin aikaa takapiruillut ja sivusta seurannut tätä siun ihanaa blogia! Tykkäilen niin kovasti tyylistäsi ja teksteistäsi :)

  ReplyDelete
 2. siskon 30v juhlat oli venetsialaiset! mmm... pukeutuminen aina huippua!!!

  ReplyDelete
 3. Oih, rakastan itsekin niiiiiiiiiin paljon lainahöyhenissä oloa että ärsyttää etteivät ystäväpiirin tyypit jaksa innostua yhtä paljon ja suostua jokaisiin pukubileisiin jotka keksin :D Mutta ensi kesänä keksin jotain yltiö ihanaa, joka sisältääpaljon roikkuvia valoja, hassuja tarjottavia ja hassuja pukuja, Mad Hatter-hengessä. Ja katettu terassi muuttuu salaiseksi sopiksi suoraan satukirjasta, kattoon ripustan laineille voilee-kangasta ja pienet valot kiertämään kattoa ja ja....

  ReplyDelete
 4. Oiih, joo minne voi iloittauttua jonoon niihin juhliin?! Ei mä kuolin vähän, Dark Knight-huulipuna? Pakko. Saada!

  ReplyDelete
 5. Ente, thank you so much!

  Piu: Tosi mukava kuulla että tykkäät, kiitos! :)

  Hannah: Vau! Voitais muuten järjestää naamiaiset taas piakkoin, eikös? ;> Mietin vieläkin ihanaa Halloweenia kaiholla.

  Sini: Höh, sun ystäväpiiri kaipaa pientä asennemuutosta. ;) Mun mielestä naamiaiset ja kaikki teemabileet on ihan parhaita, tulee mieletön fiilis jos kaikki osallistujat on panostaneet asuun!

  Ja nuo sun Mad Hatter-bileet kuulostaa jo liian hyvältä, nam! Toivottavasti suunnitelma toteutuu. :)

  Maryihmemaassa: Mä ilmoittelen heti jos koskaan saan sen huvilan ja puutarhan! Ja oli muuten pakko tarkistaa tuon punan nimi ja se olikin BLACK Knight eikä Dark :''D Jotenkin mun muisti yllättäen käänsi sen mieluisammaksi, mutta kyllä tuo Black Knight on ihan yhtä lailla Batmania. Ainakin mun mielestä!

  ReplyDelete
 6. Hei ! Blogissani on sinulle yksi haaste :-) !

  ReplyDelete
 7. Minäkin haluaisin moisiin naamiaisjuhliin osallistua, tosin oma kotitaloni jossa äitin asuu, sopisi mainiosti kyseisten juhlien järjestämiseen :D
  Ite ajattelin pitää naamiaistuparit, en jaksa enää perinteisiä syödään juodaan tupareita. :'D

  ReplyDelete
 8. Naamiaiset ovat ihan parhautta! <3 Itse pyrin pitämään ainakin yhdet naamiaiset per vuosi, tosin en ole koskaan koettanut venetsialaisia pirskeitä :)

  ReplyDelete
 9. paljonko M.A.C:n huulipunat maksaa yleensä? :o eikös ne ole aika hintavia? ja onko ne hintansa arvoisia? :>

  ReplyDelete
 10. Mä vaadin myös kutsun, jos ikinä Venetsia-tyyliset partyt järjestät! :P kuulostaa nimittäin aivan loistavalta :) itsellä on toivon mukaan seuraavaan tatuoitavaan kuvaankin tulossa jotain naamio-tyylistä juttua :)

  ReplyDelete
 11. YES. A masquerade! I dream of attending and hosting my own, one day...when I have my little black mansion...

  ReplyDelete
 12. Voi kumpa minunkin tuttavapiiristä löytyisi naamiaisista innostuneita, mutta mitä ihmettä kun ketään ei kiinnosta!? Olen vääränlaisten ihmisten ympäröimä.
  Things to do before dying -listallani on juurikin tuollaiset venetsialaiset naamiaiskemut.

  ReplyDelete
 13. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lyn2yvBt7f1r5eq0xo1_500.jpg ei liity postaukseen, mutta tuli taas vastaan...

  ReplyDelete
 14. Oona, kiitti haasteesta! :)

  Damned Roses: Oi pidä ihmeessä naamiotuparit! Jää vieraille ihan varmasti paremmin mieleen kuin normaalit bileillat, vaikka syöminen ja juominen on kyllä aina mainio kombo. ;)

  IndianaRex: Mulla sama, vähintään kerran vuodessa on pakko järkätä pukukinkerit! Venetsialaiset on ehdottomasti pidettävä kunhan saan joskus sen sopivan kodin, tai sitten lainaan ystävän puutarhaa. :>

  Anonyymi: Onhan ne vähän turhan hintavia (n.19e), mutta mun mielestä tuo puna on täysin hintansa väärti! :) USAssa ja Englannissa myyvät paljon edullisempaan hintaan, täällä ovat niin kalliita koska Suomella on ah niin ihana hintataso.

  Lilith: Mukaan vaan! :) Naamiotatskaa olen itsekin joskus pyöritellyt mielessä, ainakin siitä lähtien kun näin tämän ihan järjettömän kauniin luomuksen: http://www.zhippo.com/JeffGogueHOSTED/images/gallery/medium/244.jpg Oon todella harvoin kateellinen mistään, mutta tuollaisen taideteoksen jos käteen saisi niin huh..!

  Maeam: Oh, I dream of a mansion of my own too. :) It would be so great to throw a huge masquerade there, but I should probably win in the lottery first..

  Anonymous: Hö, mikä ihmisiä oikein vaivaa :D Naamiaisethan on ihan parhaita, ei niitä voi olla liikaa! Onhan ihmiset tietysti erilaisia mutta outoa miten monta ei kiinnosta mielikuvituksellinen bilettäminen, vähän surullista. Mutta sun pitää ehdottomasti päästä venetsialaisiin naamiaisiin! :> Pitäisi muuten itsekin kirjata tuollanen lista, voi olla ettei pari ihmiselämääkään riitä kaikkeen siihen mitä haluaisi tehdä.

  SUPERVAIN, kiitti linkistä! Löysin muuten tänään yhden WeHeartIt-sivun täynnä mun kuvia, silmissä kärähti pikkasen. :D

  ReplyDelete
 15. You definitely have a face made for dark lipstick! I've never tried Russian Red, I might have to!

  ReplyDelete
 16. Aivan ihana idea nuo puutarhajuhlat. Rakastan itsekin kaikkea teemailuun liittyvää, vielä enemmän, jos se johdattaa historian lumoihin.

  ReplyDelete
 17. Totally off topic: did you see that you are featured on "goths up trees"? Here you are, as lovely as usual: http://gothsuptrees.net/post/16736506067/lady-xannax-submitted-this-photo-with-the-comment :)

  ReplyDelete
 18. Beautiful! I also love masks and masquerades. As for MAC lipsticks, I'm a HUGE fan, for me they are the best on the market. I'd recommend Ruby Woo (Retro Matte), the most intense red and Diva - absolutely gorgeous dark red but without purple undertones, which I love, it's also matte.
  Cheers from Poland!

  http://styleexcess.blogspot.com/

  ReplyDelete
 19. Natasha: Thank you, I really like dark lipsticks! If you're looking for the perfect red matte lipstick then Russian Red might just be the thing for you, it sure was the perfect one for me.

  Elyse: Olisi ihanaa järjestää historian eri aikakausien teemabileitä, niihin vaan joutuisi panostamaan rahallisesti sen verran ettei ihan vielä pysty. Viktoriaaniset bileet on ainakin joskus järkättävä! :)

  Johanna: Yep, I sure did! The blogger kindly asked my permission for posting that pic, that blog is just so hilarious that it was impossible to say no :D

  Anna: Thanks! I've tried Ruby Woo a couple of times but to me it feels like applying a desert wind on my lips, it's really surprisingly dry. It was also a bit too bright for me so I picked Russian Red this time, but I might buy Ruby Woo someday later. And I definitely agree with you about MAC, this is my first lipstick from them and I'm already hooked!

  ReplyDelete
 20. MAC has this truly magical primer for lips called Prep + Prime Lips, which you apply before lipstick. It makes lips super smooth and allows to apply all matter and dry lipsticks with no effort, but with them still looking matte :) It's my absolute must have. Oh, it also makes any lipstick last forever :)

  ReplyDelete