18 January 2012

Pick Your Poison

Multa on usempaankin kertaan kyselty postausta meikeistä, joten ajattelin nyt hieman valottaa päivittäisen myrkkypussin antimia. Postauksen saa ihan vapaasti skipata jollei tyttöhömppä iske. ;)

Mielestäni naiset ovat kauniita ilman pakkeliakin, mutta meikkaaminen on ihanan luovaa puuhaa ja loistava oman persoonan ja tyylin ilmaisukeino, puhumattakaan siitä mitä erilaisia taikoja se voi kasvoille tehdä. Meikkisäännöistä ei kannata piitata liikaa, tärkeintä on löytää se mikä itsestä tuntuu hyvältä ja omalta! Värikosmetiikassa pidän tietysti tärkeänä tuotteiden sävyjä, hinta-laatusuhdetta ja pysyvyyttä, mutta koen myös eläintestaamattomuuden hyvin tärkeäksi seikaksi. Läheskään kaikki merkit eivät kerro aatettaan pakkausten kyljissä joten tarkempaa tietoa kannattaa halutessaan hakea netistä, mm.Animalialla ja Petalla on omat kosmetiikkalistansa. Tulevissa meikkihankinnoissa haluaisin käyttöön enemmän kohtuuhintaista ekokosmetiikkaa, saa suositella jos tiedät jonkun mainion! Tältä näyttää kuitenkin tämänhetkinen arkivarustus:

People have been asking me a dozen times to make a post about my make-up, so here's a peek to my daily poisons. You can skip the post if you're not into girly stuff. ;) I think women are beautiful with and without makeup, but make-up is a wonderful way to express your style and personality, not to mention the wonders it can conjure on your face. I find colours and quality important when buying make-up, but it's even more important for the products to be cruelty free. (You can check the cruelty free companies from the internet since many brands don't state their views on the product labels). Anyway, here's my daily equipment!:


Ja tässä prosessi aamuzombista siihen kasvokuosiin, joka useimmiten peilistä katsoo takaisin. Variaatioita toki on arkimeikkienkin kohdalla, mutta tämä lienee se yleisin kasvojen ehoste. Tahaton duckface livahti myös kuvaan mutta älkäähän välittäkö pienistä. :D

Beware, here's the transition from a morning zombie to my most used visage. An unintentional duckface made it's way there too but feel free to ignore it. :D 



BASE:
-Everyday Minerals: Fair Neutral matte base, Mint color corrector & intensive concealer powder 
(+brushes and a mini pack of blush that I forgot to add to the pic!)
-StarGazer white pressed powder


1. Mineraalimeikit ovat toimineet meikkileikkien pohjana jo yli vuoden ja olen ollut todella tyytyväinen. Jauhemaisella koostumuksella saa juuri niin peittävän pohjan kuin haluaa, ja olen myös huomannut että iho hengittää ja voi paremmin. Kuivaihoisten kannattaa ottaa mineraalien kanssa huomioon ihon hyvä kosteutus, ainakin itse pidän poskista ja nenänpielistä talvisin erityishuolta kun tuppaavat jauheiden kanssa kuivahtamaan. Ihoni on harmillisen herkkä ja ärtyy varsinkin talvella punoittamaan, mutta mintunvärinen jauhe ja intensive-peittoväri peittävät jopa leukaperän katkenneet verisuonet. (Ne verisuonet muuten ilmestyi kummasti heti kun aloin seurustella parrakkaan herraseni kanssa. :D) Peittojauhe toimii nyt myös silmämeikinpohjustajana kun Urban Decayn primer potion kului loppuun, loistotuote sekin!

1. I've used mineral make-up for over a year and I'm completely sold! The powder covers just as much as you want, and I've also noticed that my skin feels healthier than before. But if you have dry skin like me, you'll absolutely have to moisturize it well since these powders can be drying, especially in winter. My skin is also sensitive but the mint-color corrector and intensive concealer hide the reddish areas perfectly. Concealer works as an eyeshadow base too, since my beloved Primer Potion ran out.


EYES:
-Sugarpill's Cold Heart-eyeshadow palette
-Dermosil 3-in-1 mascara in black, Dermosil brushes
-Gosh eyebrow pencil #soft black
-We Care Icon black eyeliner and white kohl


2. & 4. Arkipäivien luomivärit on yleensä Sugarpillin mustaa Bulletproofia ja valkeaa Takoa, usein on käytössä myös lisävärinä hemaisevan violetti Poison Plum. Klassinen perusvarjostus vain luomivakoon ja valmista on, arkisin ei aina jaksa hirveästi kikkailla. Lisään usein aavistuksen valkeaa kajaalia silmän sisäkulmaan ja vesirajaan tuomaan silmiin valoisuutta, ja rajaan silmät AINA nestemäisellä eyelinerilla. Eyeliner on varmasti vihoviimeinen meikki josta luopuisin, kissarajaukset on kasvaneet vuosien aikana kiinni silmiin ja ilman niitä olo on oudon alaston.

2.&4. Sugarpill's Bulletproof, Tako and Poison Plum are the shades I use most often. Just a classic shading to the crease and I'm ready, there's rarely time or energy to play with different looks in the morning. I often use white kohl in the waterline to add some light, and I ALWAYS line my eyes with liquid eyeliner. I've grown immensely attached to it and it's the last make-up I'd give up!


LASHES:
-Lashes from random brands 
-Duo eyelash adhesive
-Tweezers (for application)


3. Omat ripset eivät ole ihan tsunamiripsien tasoa joten tekokarvat lyöttäytyvät avuksi silloin kun ripsiväri ei riitä, eli usein. Aina ei tietenkään jaksa panostaa mutta irtoripset ovat mielestäni kauniimmat ja nopeammat laittaa, ripsenpidennykset eivät puolestaan houkuttele ollenkaan. Ripset on ostettu sekalaisista paikoista eikä erityistä luottomerkkiä ole vielä syntynyt, parin kehutun ripsimerkin kokeilu on kyllä mielessä. :) Ebaysta löytyy ihan hävyttömän halpoja ripsipaketteja joita kulutan useimmiten arkisin, niitä kannattaa vaan pehmittää ennen käyttöä jotta istuvat mukavammin silmiin.

3. My own lashes aren't on the tsunami-huge level so I get the look I desire with false ones when mascara just isn't enough. Lashes are mostly random and I don't have a favorite brand, but I'm planning to try a few praised lash brands in the future. I use a lot of eBay's incredibly cheap lash packs  in the daytime, but they need to be softened before use.


LIPS:
Most used lipliner: Gosh, # Simply Red
Lipsticks that I use most often:
-Lumene Natural Code, #Vintage Red
-Make Up Store, #Black Orchid
-Manic Panic, #Marilyn


5. Ja huulipunat! Rakastan huulipunia ja sitä miten helposti ne piristää kasvoja ja päivää, jos rahat vain soisivat niin haalisin niitä rutkasti enemmän meikkipussin kätköihin. Käytän kaikkia omistamiani sävyjä ahkerasti, suosikkeja ovat kirkkaat punaiset ja tummat violettiin taittavat sävyt, eniten käytössä ovat yllä näkyvät kolme punaa. Tulevaisuuden meikkinäkymissä houkuttelee pari Urban Decayn ja MACin huulipunaa, täydellinen punasävy kun on vielä löytämättä.

5. I looove lipsticks! If I had more money I'd probably buy loads more, but for now I'm content about having a few good shades, the three above are the ones I use the most. I'm tempted to buy some lipsticks from Urban Decay and MAC, since I still haven't found the perfect red shade.


Löytyikö joukosta kenenkään omia suosikkeja? :)
Did you find any of your own favorites? :)

62 comments:

  1. maybe it sounds weird...but I love your eyebrows :)

    ReplyDelete
  2. Prinzessin, thank you! :) I like the shape too, but the hairs grow a bit sparsely nowadays since I used to pluck them too much when I was younger. Eyebrow pen helps a lot though!

    ReplyDelete
  3. Aivan ihana meikki! Jotenkin tämä postaus inspiroi kokeilemaan tekoripsiä ja jotain uutta meikkityyliä!

    Kaunista kaunista!

    ReplyDelete
  4. Oh my fucking goddess, oot _JUMALAISEN KAUNIS_.

    ReplyDelete
  5. Mmmm, natural face! One does not see that often on your blog..why?
    I also like your brows 8)

    Does your "spouse" like fake lashes? Well, some guys don't even know/notice that their girlfriends wear any haha. I know too many guys (like two) who find them awfully hideous...

    ReplyDelete
  6. Kiitos ihanasta meikkipostauksesta! Olisin kysellyt, että oletko sinä keksinyt ratkaisua huulipunan pysyvyyteen? Itselläni punainen huulipuna leviää ihan muutamassa tunnissa huulten iho juonteisiin. Mulla on varmaan 60 vuotiaana kauheat rypyt ku nyt parikymppisenä on jo ihojuonteita :D

    ReplyDelete
  7. Hui, kuinka paljon kaikkee :D Itse voisin joskus kans pohdiskella tarkemin noita meikkijuttuja, itellä kun on vaa yksinkertaset jutut.
    Punanaamiosta saa muuten hyviä tekoripsiä, tai itse olen ainakin tykännyt, maksoivat vaan 4.90 ja kestää monen monta käyttökertaa.

    ReplyDelete
  8. Ai että oot kaunis meikillä ja ilman! Kiva postaus, ihanan selkeät (ja kauniit...) kuvat ja kaikki. Mistähän mahtaa olla peräisin tuo mahtava Dr. Feelgood -rasia? :D

    ReplyDelete
  9. herranjumala kuinka kaunis oot O_O ja ihana meikkipostaus,noi meikit on nii maukkaan näkösiä! mistäköhän niitä löytyisi? oon jo seuraillu sun blogia jonkin aikaa ja ihailen omalaatuisuuttas ja näkemystäs asioista:--)

    ReplyDelete
  10. Upea nainen ! :) Täällä on myös kiinnytty mineraalimeikkeihin, samoista syistä. :)

    ReplyDelete
  11. Silk Naturalsilla(silknaturals.com) on ihan huippuja ekokosmetiikkatuotteita, joita ei testata eläimillä. Se on aika pieni firma, jossa asiakaspalvelu on tosi hyvää. Hinnatkin on edulliset, vaikka postikuluihin meneekin sitten vähän enemmän (varsinkin kun sieltä on aina pakko tilata niin paljon kaikkea).

    Ja ei, tää ei ollut maksettu mainos. :D

    ReplyDelete
  12. Mie kuulun näihin blogin "hiljaisiin lukijoihin" mutta tämä postaus sai minut hereille koomasta. Olisi niin ihana nähdä ehkä joskus tulevaisuudessa ihan videopostaus meikkaamisestasi. :) Oletko testaillut enemmän noita Sugarpill-tuotteita? Kiinnostaisi kuulla mielipidettä.

    We Care Iconin eyeliner yllätti kyllä miut positiivisesti kun sen aikoinaan hankin!<3

    ReplyDelete
  13. Ihana postaus:)Tätä on niin piristävää lukea kun sinä aina jaksat panostaa vaatetukseen ja meikkiin yms.Itsellä nyt valitettavasti menossa ns.römppä-kausi, jolloin ei tee mieli kun kiskaisa toppahousut jalkaan,tukka ponnarille ja kiitää paikasta toiseen mahdollisimman räjähtäneen näköisenä.Kaudelle ominaista on myös se, että mikäli joku päivä löytäisikin aikaa ja vaivannäköä itsensä laittamiseen, on tuloksena vain variksen löylyttämän näköinen neiti,joka on lisäksi sitten turhautunut kun kaikesta puunamisesta huolimatta ei mikään muuttunutkaan:D

    ReplyDelete
  14. Minäkin luopuisin luultavasti juuri eyelinerista viimeisenä, kissansilmiä melkein kymmenen vuotta piirtäneenä tuntuu, että ilman näyttän ihan auttamattoman nuutuneelta. :D Ja mineraalimeikeistä on mullekin tullut viimeisen vuoden aikana ihan olennainen osa meikkipussia, ylivoimaisesti suurin osa meikeistäni on itse asiassa joidenkin Etsyn pienvalmistajien tuotantoa. :) Dermosil on myös tosi hyvä valmistaja, mutta en tunne ketään jälleenmyyjää joten saan Dermosilin tuotteita aika harvoin.

    Pysyykö muuten ripset tuolla Duolla hyvin, mistä sitä saa? :) Mulla on usein kamalasti ongelmia ripsien pysymisen kanssa.

    ReplyDelete
  15. MACin Ruby Woo on ainakin aivan ihana! Suosittelen. Muut ovat suositelleet myös saman merkin Russian Rediä, itsellä seuraavaksi harkinnassa Morange... Tykkään huulipunissa myös tuosta, että sillä saa niin helposti piristettyä päivää :)

    ReplyDelete
  16. Oijoi, olet aivan ihanan näköinen meikittäkin <3

    Kiitos postauksesta, sai hyviä ideoita ja vinkkejä tuotteisiin :)Itse en jaksaisi säätää irtoripsien kanssa, olen itse sen verran hömelö hutiloija että viettäisin varmasti puolet päivästä ripsipuolena :D True Clockwork Orange-style!

    ReplyDelete
  17. I should say you look a lot like Nina Sayers from Black Swan in the 4th photo.
    :)

    ReplyDelete
  18. OMG your skin without make up looks so fresh and pretty! I love your eye make up always, thanks for the beauty tips
    (first time comment here, because my English sucks, sorry about that)

    ReplyDelete
  19. ihana meikki, tätäpä taidan kokeilla maalailla omaankin naamaan joku kerta c:

    ReplyDelete
  20. Joku kommentoija kyseli kokemuksia Sugarpillistä. Suosittelen katsomaan Rosetten (http://roseshock.blogspot.com) blogia, hän käytttää paljon Sugarpilliä:)

    ReplyDelete
  21. Sulla on niin ihana meikkaustyyli, jos vain jaksaisin vaivautua niin tekisin samantyyppisen itse joka aamu. Kissarajaukset, luomen varjostukset, kulmat ja punainen huulipuna - jes!

    Tuli mieleeni, että yksi mielenkiintoinen ja ehkä sulle sopiva MACin huulipuna voisi olla "Rebel" :) Tai ehkä se on liian punertavaan taittava violetti, mutta itse tykkään siitä hirveästi. Nyt kun omistan kuparin värisen tukan, se ei istu kovin hyvin kasvoihin mutta kun olin mustatukkainen (ja mulla on Lumikin iho) niin se oli upean näköinen. Ja koostumukseltaan ihan huippu puna!

    Tuleeko sun vielä käytettyä sitä Naked-palettia?

    ReplyDelete
  22. Ja muuten kiitos tästä postauksesta, meikkifanaatikko kiittää! :))

    ReplyDelete
  23. Ohh! Ihana postaus! Kyllä alkoi omakin kasvojen maalailu -imhohino herätä aivonurkkien uumenista. :)

    Eivätkö muuten omat ripsesi ja luomesi kärsi irtokarvojen päivittäisestä käytöstä?

    ReplyDelete
  24. Todella mielenkiintoinen postaus kiitos tästä. Mineraalipohjan nimeen vannon myös. Hyvistä punaisista punista erototen kiitosta! :) Tottuuko tuohon tekoripset joka-aamuhommaan vai onko se aina hankalaa? Välillä tuntuu että kivan luomivärin pilaa kun sörkkii ripsiä sinnetänne, ja lähinnä sitä liimaa. Ennen olin haka ripsien kanssa, mutta enää en osaa kunnolla:/

    ReplyDelete
  25. Sara: Kiitos paljon! Kannattaa ihmeessä kokeilla uusia juttuja, piristää kummasti koko päivää. :)

    Mea: Hui, kiiitos! :o ♥

    T: Well, I do like my natural face but it's not the look I'm aiming for. :) I use make-up every day when I go out, so it's very natural that it shows in the photos.

    My man said that I'm beautiful no matter what (such a clever answer, haha!), and he thinks that the lashes suit me just fine. He's happy as long as I'm happy!

    Maarit: Hyvä jos tästä oli iloa! Ihojuonteet on ihan normaaleja, mullakin niitä löytyy huulten ympäriltä enkä huulikiilloista pidäkään kun ne aina pakenee niihin juonteisiin. Huulipunien pysyvyyksillä on eroa, mattapunat pysyy yleensä voidemaisia kiiltopunia kauemmin huulilla. Itse teen pohjan niin, että pyöritän pohjusteeksi mineraalimeikkiä tai puuteria, rajaan ja pohjustan huulet rajauskynällä ja levitän sitten huulipunan. Siveltimellä saa parasta jälkeä mutta jaksan käyttää sitä vaan tosi harvoin, ja punaa kannattaa vähän painaa huulten välissä paperiin ja lisätä toinen kerros. Näin ainakin mulla pysyy puna kauan huulilla, toivottavasti näistä vinkeistä oli apua!

    Damned Roses: Ai, ei mun mielestä noita niin hirveästi ole :D Ja jos yksinkertaiset jutut toimii niin hyvähän se on, uusien juttujen kokeilu on kuitenkin kumman mukavaa. Ja kiitos vinkistä, pitää käydä katsastamassa Punanaamion tarjontaa kun sellainen seuraavan kerran tielle osuu!

    Ami: Voi kiitos ihana, tuli hirmu hyvä mieli! Dr.Feelgoodin sain ystävältä, rasia oli alunperin joku Englannista ostettu huulivoide. :)

    Tam: Apua kun tulee niin ihania kommentteja, kiitos paljon! Meikit on ostettu sekalaisista paikoista, mineraalimeikit on Everyday Mineralsilta, Sugarpillit niiden omilta nettisivuilta (saa myös Nelly.comista!), Dermosilit yksityismyyjältä, Manic Panic & Stargazer ebaysta ja monet muut saa mm.Sokokselta. Googlaamalla löytyy varmasti tarkempia tietoja :)

    Vivantnoir: Oi kiitos paljon! ^^ Mineraalimeikeistä ei kyllä hevillä luovu kun niihin kerran jää koukkuun, se harjan pyörittely on jotenkin rentouttavaa.

    Anonyymi: Iso kiitos vinkistä, piti heti käydä kurkkimassa tarjontaa. :D Tuolla on vaikka mitä ihanaa ja hinnatkin tosi edullisia, vau! Pidän ehdottomasti mielessä tulevaisuuden kannalta.

    Tanttu: Mukavaa kun päätit kommentoida! Videopostausta saatte kyllä odotella jonkun aikaa, osaan muokata videoita mutta videolle puhuminen on niin karmeaa että huh. Sekoilisin vaan sanoissani ja myhisisin jotain omiani, voin kauhulla kuvitella millanen siitä tulisi. :D

    Sugarpillin tuotteet on ollut käytössä jo yli vuoden ja oon ollut ihan älyttömän tyytyväinen. Pigmenttipitoisuus on todella korkeaa ja värit kirkkaita, nuo myös kestää varsinkin pohjustuksen kanssa koko päivän hyvänä. Ovat myös yllättävän riittoisia, mulla vasta tuo valkea Tako-nappi näyttää isompia kulumisen merkkejä. Suosittelen siis lämpimästi vaikkei tämä mikään maksettu mainos olekaan!

    Anonyymi: Kiitos! Ihan jokaisella on varmasti noita römppä-kausia, vaikka itsekin tykkään laittautua niin joskus on päiviä jolloin vaan erakoituu kotiin tukka pystyssä ja kulahtanut trikoomekko päällä. Mun mielestä sellaiset kaudet/päivät/hetket on ihan tarpeellisia, ei varmaan kukaan jaksa joka hetki olla laitetun näköinen. :)

    ReplyDelete
  26. Nefernefernefer: Joo sama homma, niin monta vuotta on kissarajaukset olleet silmissä ettei osaa olla ilman. :D Aina kun yrittää kokeilla jotain uutta ja erilaista niin ne rajaukset vilahtaa silti automaattisesti silmiin. Dermosilia voi tilata muuten myös netistä, yksi lukija kertoi näin enkä tyhmänä ollut aikaisemmin tajunnut, haha! Dermosilin meikit on olleet todella hyviä vaikka enemmän käytänkin tuota merkkiä ihonhoidossa.

    Duo on taika-ainetta, mulla pysyy ainakin ripset koko päivän silmissä. Välillä pidän välipäiviä kun pelkään allergisoituvani tuolle lateksille, mutta muutoin on toiminut ihan moitteetta! Sitä saa ebaysta ja varmaan erinäisistä naamiokaupoistakin, mutta omani olen ostanut aina Stockmannin MAC-myyjien tiskin alta. ;)

    Elisa: Ruby Woon tai Russian Redin ajattelinkin ostaa piakkoin, hyvä kuulla että toimivat! Pitää vaan testata noita sävyjä että mikä sopisi parhaiten, ei noista ikinä kokeilematta tiedä. Pelkään että Ruby Woo voi taittaa vähän liian oranssiin sävyyn, mutta saas nähdä.

    IndianaRex: Voi kiitos! ♥ Eihän Clocwork Orange-tyylissä ole mitään vikaa. :D Mun mielestä irtoripset on nopeampi tapa saada ripset kuntoon, jotenkin saan kiireessä ripsarit tuhriutumaan helpommin pitkin naamaa tai tökkäisen puikolla silmämunaan.

    Anna Costa: Wow, thanks so much! :o

    Agatha: Oh thank you so much! I'm glad if this post was useful, feel free to comment anytime. :)

    Andy: Kokeile ihmeessä! :>

    Martina: Kiitos paljon! Pitää laittaa tuo Rebel muistiin ja testailla miltä näyttää omilla kasvoilla, kiitos vinkistä. :) Naked on myös ahkerassa käytössä, pari sävyä on ihan mahtavia ja paria ei tule käytettyä ollenkaan. Lahjoitan ne varmaan siskolle kunhan oon saanut nuo parhaimmat sävyt kulutettua, siskolle sopii tuhannesti paremmin nuo neutraalit ja ruskeat. Ja kiva kuulla jos postauksesta oli iloa!

    Ame: Kiitos paljon, mukava kuulla! :> Omat ripset on kyllä selkeästi harventuneet vaikken IKINÄ revi irtoripsiä kuivaltaan irti, kai ne vaan jotenkin vähän estää ripsien kasvua ja liima vie karvoja mukanaan. En myöskään käytä irtoripsiä ihan joka päivä vaan annan silmien levätä välillä. Eipä mulla muuta ongelmaa ole ollut lukuunottamatta talven kuivattamia luomia, pelkään vaan allergisoituvani tuolle lateksiliimalle niin en halua sitä ihan joka hetki käyttää.

    ReplyDelete
  27. Miia, hyvä jos tästä oli jotain hyötyä! Harjoittelemalla nuo ripsijutut parhaiten oppii ja kyllä siihen nopeasti tottuu, ei ole ollut pitkään aikaan ongelmia. Monissa ohjeissahan lukee että liiman pitäisi antaa kuivua n.30 sekuntia, mutta mun mielestä se on liian vähän. Ainakin tuon Duon kohdalla laitan ripset vasta siinä vaiheessa kun liimaan tulee pieniä kuplia eli noin minuutin ja parin puhaltelun jälkeen, silloin ripset asettuu tahmeasti kiinni ripsiin eikä lähde liitelemään luomille. Apuna kannattaa kokeilla käyttää pinsettejä tai vanupuikkoja. Tapoja on kuitenkin monia, tärkeintä on että löytyy itselle hyvä. :)

    ReplyDelete
  28. I love this post, thank you for making such an effort and show us your routine! :) First of all I have to say that you look just as wonderful without make up as you do with! I agree with you, make up is a way to express yourself and be creative with. I own 1 MAC lipstick, I am pleased with it and would love to buy more but they're sooo expensive (for me :D)!

    ReplyDelete
  29. Kiitos avusta! Koitan tota huulten pohjustusta huomenna heti, kun pistän huulipunaa :)

    ReplyDelete
  30. voi hyvänen aika, olet melkein inhottavan täydellinen ja elegantti. haluan olla isona sinä <3

    ReplyDelete
  31. Näytät todella upealta myös ilman meikkiä, niin persoonallisen kauniit kasvonpiirteet, että vaikea uskoa niitä todellisiksi :D

    Käytätkö hiustenpidennyksiä vai onko blogin kuvissa näkyvä hius kaikki omaa? Esimerkiksi tuossa edellisessä Bat attack-postauksessa.

    ReplyDelete
  32. oot aivan älyttömän kaunis ilman meikkiäkin (:

    ReplyDelete
  33. I'd like to be as "zombie" as you in the morning :) You're gorgeous ! (Just discovering your blog, it's my first comment but feel like I'm gonna come here very often).

    ReplyDelete
  34. Voi sä olet ihan uskomattoman kaunis ilman meikkiäkin <3_<3

    ReplyDelete
  35. Dial V for Vintage: Oh thanks so much sweetie! I'm happy to hear you liked this post. :) MAC lipsticks are a bit too expensive for my budget too, but I'm dying to get one. (Or two, if I manage to save up some money!)

    Maarit: Eipä mitään, on kiva auttaa! Toivottavasti niksit toimii sullakin. :)

    Anonyymi: Voi kiitos kamalasti! Sovitaanko että jos susta tulee isona minä niin musta tulee isona Batmanin Kissanainen? :D

    Anon2: Oi kiitos, ihana kommentti! ^^ Persoonalliset kasvot on suosikkejani, on siis ihan älyttömän mukava kuulla jos pidät munkin nassua sellaisena. Ja omaa tukkaa on joka sentti, hiustenkasvu on niin hirviömäistä ettei pidennyksille ole ollut tarvetta.

    Emppu: Voi kiitoksia! Ihan punastuttaa kun näin nyt kehutaan :')

    Mme HeartAttack: Oh thanks so much! I had just sipped my first cup of coffee in the first pic, so I wasn't a zombie freshly risen from the grave, but pretty much a zombie anyway. ;) You're warmly welcomed to read this blog, I truly hope you enjoy it!

    Anonyymi: Voi kiitos hirveän paljon! ♥ Jotenkin vähän pahaenteisesti ounastelin että joku kommentoisi päinvastaista, joten kommenttisi piristi ihanasti. Ja kaikkien muidenkin kommentit, on ihan häkeltynyt fiilis!

    ReplyDelete
  36. Pakko kysäistä että oletko huomannut tuon ahkeran irtoripsien käytön vaikuttavan jotenkin omiin ripsiin? Itse pelkään että harventuvat kun tuntuu aina joka kerta irrottaessa jäävän omia karvoja kiinni liimaan. :/ Itselläni käytössä on Grimasin ripsiliima, sillä kyllä kans pysyy hyvin, Duoa en ole käyttänyt. Osaisiko joku vertailla näitä kahta että tarttuuko Duo esim. vähemmän omiin ripsiin?
    Ja lopuksi kaksi sanaa, Russian Red! ;)

    ReplyDelete
  37. Sokerihelmi: Ripsiä lähtee irti toki ihan luonnollisestikin, mutta kyllä mun mielestä irtoripsien käyttö on harventanut omia ripsiä. Mietin tuossa aiemmin että estääköhän irtoripsien ahkera käyttö omia karvoja jotenkin kasvamasta tai jotain sen suuntaista. Irrotan ripset kuitenkin aina vesihuuhtelulla niin liima pehmenee eikä vie sivullisia ripsiuhreja niin paljon mennessään.

    Grimasin liimaa olen myös kokeillut mutta mulle se ei ollut yhtään sopiva, Duo on kestänyt käytössä huomattavasti paremmin! Muistaakseni kumpikin pehmenee hyvin kasteltaessa (tosin ei se Duon vedenkestävä versio) joten en usko että ripsien kannalta paljon eroa on. :) Ja jää nähtäväksi hankinko Russian Redin vai Ruby Woon, kumpikin houkuttelisi!

    ReplyDelete
  38. Voi luoja sä oot kaunis.
    Sun blogi on tosi mielenkiintoinen ja odotan uutta postausta aina kuin kuuta nousevaa.<3

    ReplyDelete
  39. ooo you're pretty even without makeup:)This section is pleased..algae using too but only sometimes for me it prplačka applied every day:)I thought that also uses makeup to the skin but I see that only powder,but so it is useless you got a nice clean skin♥

    ReplyDelete
  40. Itseasiassa suurin osa kosmetiikan eläinkokeista on jo EUnkin toimesta kielletty: http://ec.europa.eu/finland/news/press/101/10712_fi.htm

    ReplyDelete
  41. Moni täällä onkin jo suositellut MACin Ruby Woota ja Russian Rediä, saman teen minäkin, mutta suosittelen myös katsastamaan Illamasquan huulipunat. Etenkin Box (juttua siitä löytyy blogistani) voisi sopia sinulle hyvin sekä sävykuvaustensa perusteella Maneater ja Faust kannattaa tsekata :)

    p.s. Mä kanssa tykkään kulmakarvoistani ihan simoja ;)

    ReplyDelete
  42. oot kyllä todella kaunis nainen niin meikittä kuin meikin kanssa. tykkään kovasti sun blogista.

    ReplyDelete
  43. Niin, siis piti sanoa, että tykkään sun kulmakarvoista, en omistani :D

    ReplyDelete
  44. Postaustoive:)kuvia menneisyydestä aina lapsuudesta nykypäivään,please!

    ReplyDelete
  45. I think I'm in love with your eyes. They have so many different shade I can't say if they're green or brown. ;) But they're sooo big.
    Well I visit your blog regularly and I've noticed you have some lovely shoes! Could you put them all in one place and show your collection? :)
    Keep warm!

    ReplyDelete
  46. Olen itsekin käyttänyt Every Day mineralsin meikkejä, heiltä saa kivoja huulipuniakin, vaikka sävyt ovat vähän hailakoita. Kannattaa kokeilla Meow cosmeticsin meikkejä. Halpoja ja laadukkaita, luomivärejäkin löytyy satoja sävyjä :)

    ReplyDelete
  47. Sul on kyl niin älyttömän hieno meikki et huhhuh!! :-)

    http://tilda-plan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  48. Anonyymi, kiitos kamalasti! Ihan älyttömän hyvälle mielelle sait mut kommentillasi. :)

    Eilien: Thanks so much! ^^

    Redshift: Totta kyllä :) Osaa kosmetiikkabrändeistä ei vaan tule jatkossakaan käytettyä niiden synkän eläinkoe-menneisyyden ja ahneen jättiyhtiömallin vuoksi.

    HeidiB: Oi kiitos paljon, ja saahan sitä omistakin kulmakarvoista tykätä ihan simona ;D Katselinkin sun blogista noita Illamasquan tuotteita, oon kuullut niistä joskus aiemminkin ja kieltämättä houkuttelisi kokeilla! Tuotteiden nimetkin houkuttaa niin älyttömästi, onhan se mielikuva ja paketti aina puoli ruokaa (vaikkei kehtaisi myöntää).

    Anonyymi, voi kiitos paljon! Mukava kuulla että tykkäät :>

    Anonyymi2: Mun piti kerran postata kuvia lapsuudesta mut en vaan lopulta uskaltanut julkaista. Jonkun kuvan ehkä voin joskus postata, mutta lapsuudenkuvat on vaan aika henkilökohtaisia juttuja enkä tiedä haluanko kaikkien niitä näkevän. Toivottavasti ymmärrät :)

    Eibhlin: Wow, that's such a nice compliment, thank you! They're mostly green, but they do have some weird color variations. And I only wish my eyes were as big as my mother's, she has huuuuge blue eyes and I'm really quite jeaulous!

    I'm planning to make a post about my favorite shoes when I get the time, so stay tuned! ;)

    Kreivitär Mortianna: Iso kiitos vinkistä! Pitääkin tutustua merkkiin vähän paremmalla ajalla.

    Tilda: Vau, kiitos paljon! :>

    ReplyDelete
  49. Ymmärrän toki, jos lapsuuden kuvat tuntuvat liian henkilökohtaisilta etkä halua niitä täällä julkaista:)Mutta me utieliaathan haluamme kaiken nähdä niin pakko oli mainita, enkä pahastu jos joku pikkuinen kuva joskus eksyisi tänne vaikka erillaisista tyylivaihesta;)

    ReplyDelete
  50. Varmaan monet sanoneet mutta oot Angelina Jolien näköinen :)

    ReplyDelete
  51. Olisko sulla vinkkiä mikä olisi hyvä hiustenlaittokirja tai jossa olisi siis erilaisia kampauksia? Just semmosia naisellisia kampauksia :)

    ReplyDelete
  52. I enjoy reading write-up. Hope i can discover a lot more articles like this one. Thanks for posting.

    ReplyDelete
  53. Anonyymi: Kiitos kun ymmärrät, ja eihän sitä tiedä jos joku vanha kuva tänne vielä eksyiskin ;>

    Anonyymi: Hui, kiitos! :O En kyllä itse nää yhdennäköisyyttä kun Angelina on ihan eri kaliiberia, mutta olen älyttömän otettu vertauksesta!

    Embize: Vintage Hairstyling on hirveän hyvä tietopaketti jossa on selkeät ohjeet erilaisiin kampauksiin. :) Tässä postauksessa näkyy pari kuvaa: http://mothmouth-throughthelookingglass.blogspot.com/2011/10/written-in-dust-tainted-by-memories.html

    Anonymous: No problem, I'm glad you enjoyed it!

    ReplyDelete
  54. Sä olet erittäin kaunis myös ilman meikkiä ja noi sun huulet, AH!<3

    Mutta kysymys, sanoit ettei ripsenpidennyksiä missään nimessä, saako kysyä että miksi? :)

    ReplyDelete
  55. Mistä tuo ihana peili on?

    Fyrinnaelta muuten löytyy mielenkiintoisen värisiä huulikiiltoja/lip staineja, jotka sopivat opiskelijabudjettiin :)

    ReplyDelete
  56. NIINA: Ihana, kiitti! ♥ Ei mulla mitään ripsenpidennyksiä vastaan ole, mutta mua häiritsee se miten ne alkaa hapsottamaan niin nopeasti, riippuu varmaan pitkälti laittajastakin. Joskus olisi ihan kiva kokeilla mutta tällä hetkellä ne ei millään mahtuisi mun budjettiin huoltoineen sun muineen, kuitenkin aika kallista touhua opiskelijalle. Ja jotenkin tykkään siitä vapaudesta että ripsien mallia ja pituutta voi vaihdella päivittäin, ja välillä olla käyttämättä ollenkaan. :)

    Anonyymi, peili on FanPlusFriendilta aikoinaan tilattu. Ja kiitos vinkistä, pitää tutustua tuohon merkkiin paremmin! :)

    ReplyDelete
  57. so pretty!
    btw i 'm tempted to try false lashes finally.

    ReplyDelete
  58. oletpas ihastuttava sekä ilman meikkiä, että meikattuna. Ihosi näyttää niin virheettömältä aina, ja olenkin tuuminut että onko sinulla kenties sellainne dita von teese -iho, jossa ei ole näpyn näppyä ja siltä se näyttää. Olen niin katkera, kun osaisin meikata samalla tavalla.

    ReplyDelete
  59. THE DIVINITUS: Thank you! You should definitely try false lashes, it's so much fun to play with them. :)

    Talvikettu, voi kiitos paljon! Ei mulla omasta mielestäni ole täydellinen iho ollenkaan, eikä varmaan kellään muullakaan. :) Kyllä jokaisella ihmisellä huokoset näkyy kun oikein läheltä tarkastelee, vaikka meikillä voikin peittää paljon. Todella vaalea iho vaan näyttää erityisen tasaiselta kun se ylivalottuu helposti, ja varsinkin jos kuvaan lisää vähän kontrastia niin iho tasoittuu jonkun verran.

    ReplyDelete
  60. Ihana postaus:) millähän puhdistat kasvot tmst.?

    ReplyDelete
  61. Anonyymi, kiitos :) Käytän nassun puhdistamiseen ja kosteutukseen Freemanin ja Dermosilin tuotteita, Dermosilin ekosertifioitu minttukasvovesi on ihan parasta.

    ReplyDelete
  62. Ihmettelen vaan miten oot saanu sun kulmakarvat noin ihanasti muotoiltua? Itelläni menee vaan suorana viivana. Vai ootko vaan piirtänyt ne noin?

    ReplyDelete