16 February 2012

Das Boot


Varmaan jokainen kenkäfriikki tietää miltä tuntuu poimia kauan himoitut kengät kokoelmiinsa, varsinkin hyvällä kunnolla ja superalennuksella höystettynä. Tällainen onni iski kohdalle kun törmäsin eBayta skannatessa Pennangalanin perinteisiin Linda Flare-bootseihin, näitä on haluttu ja erityisesti tarvittu jo kauemmin kuin muistan! Jokaisen tilanteen perussaappaat uupuu usein käytöstä kun krumeluureihin on niin helppo langeta. Tai jos derbypohkeet ei mahdu enää edellisiin, köh*.


Paketin odotus muuttui astetta jännemmäksi kun sain tilaukseni jälkeen viestin, jossa Pennangalanin myyjätär kertoi käärineensä ilmaiset bonuskengät mukaan pakettiin. Sanomattakin selvää että kenkähullun korvat alkaa vuotaa hunajaa ja mahlaa kun luvassa on ilmaiset, laadukkaat yllärikengät. :D Hetken pelkäsin että paketista repeytyy esiin jotkut cybermonsteriplatformit tai liekkihirviöt, mutta onneksi sieltä löytyi siron suippokärkiset Minx-nilkkurit. En ole piikkikärkien ylin ystävä mutta näiden kaunotarten kanssa yritän tehdä tuttavuutta, tai ehkä hautaan nämä aikakapseliin ja kaivan esiin kun täytän kolmekymmentä. Nämä näyttää ihan siltä että voisin käyttää erityisesti kolmekymppisenä, en tiedä miksi!



Naisellisten maiharisaappaiden kunniaksi voi vetää pienen voitontanssin, ja mikäs sen parempaa taustamusiikkia kuin maailman tunnetuin maiharivideo. Tämä on yksi niistä kipaleista joita laitan levylautaselle jos aamulla on pahoja käynnistysvaikeuksia, kuten nyt. Toimii vielä paremmin kahvin kanssa!




Every shoe-addict knows what it feels like to find the pair you've lusted after, preferably in mint condition and flavoured with a bargain price. I've wanted (and needed!) these Pennangalan's boots for many years now and I finally nailed them on eBay! And my ears almost dripped honey and mead when I found out that they send me an extra pair. For free. Every shoe-lover's daydream come true! :D
    I was slightly afraid that they'd send me a pair of cybermonsterplatforms or even worse, something with flames, but I got these feminine Minx-boots instead. I really like these beauties but I might bury them in a time capsule, since these are definitely my "I'm gonna wear these when I turn 30!"-boots. Don't know why, they just are!
And for the glory of finding the perfect feminine combat boots, here's the ultimate combat boot music video. This is one of the songs I listen to when it's impossible to wake up, works like a charm with caffeine!

25 comments:

  1. Hello, I like your blog a lot, it really has character. I envy you with your shoes finds, especially pennangalan. I search often on ebay myself but fail miserably :D Any advice?

    ReplyDelete
  2. Mona, thank you! And there are actually a couple of hints! Just remember to make the search on UK's ebay, and always tick off the box that reads "Include description." You'll get more hits that way! There's a clearance sale going on in Pennangalan's ebay account, I got these in a really cheap price and there might still be plenty of different styles left. :)

    ReplyDelete
  3. Uu mitkä kengät!:) Me Likey :) !!

    ReplyDelete
  4. Aivan ihanat kengät, ah ! Itsekkään en ole mikään suippokärkisten korkkareiden ylin ystävä, mutta tuollaisten kanssa minäkin tahtoisin ystävystyä ! ;-) Nami, pornot !

    ReplyDelete
  5. Thank you very much for those tips, I will keep them in mind for my next search. I have one more question :D How can I find their ebay shop? I'm new to ebay, sorry. Thanks!

    ReplyDelete
  6. Miten kauniit nuo suippokärkiset kengät! En itsekään hirveesti suippokärkisistä yleensä pidä, mutta ehkä se syy on siinä, että lähestyn jo kolmeakymppiä?? :)

    ReplyDelete
  7. Gorgeous boots. I use to have a similar pair that I wore down to stubs!

    ReplyDelete
  8. BellaGodiva, kengät kiittää! :> Mäkin tykkään näistä kovasti, varsinkin noista saappaista kun oon halunnut nämä niiiin kauan. Ja on vielä ihan mielettömän hyvät jalassa!

    Oona: Hehe, kiitti! On vaan hirveän tuskan takana saada nuo nilkkurit jalkaan, nahka on vielä niin kovaa ettei se anna yhtään periksi. Tai sitten mulla on vaan epätavallisen isot kantapäät :D

    Mona, no problem! I just clicked their shop from one item's page, but here's the straight link: http://myworld.ebay.co.uk/pennangalan/?_trksid=p4340.l255
    Just click the "items for sale"-link on the left side and you'll find all the shoes. :)

    Maryihmemaassa: Hehee, en tajua mistä tuo kolmekymppisyys putkahti mieleen, oli vaan ekojen ajatusten joukossa kun kaivoin kengät paketista. Johtuu varmaan tuosta mallista, ovat jotenkin aikuisemman oloiset ja hillityn tyylikkäät. Mutta kyllä mä näitä varmaan jo nyt käytän ;)

    Hexotica: Thank you! I'm sure the same will happen to my boots, these are just perfect for everyday strolls. I only hope that Pennangalan never ceases to manufacture these boots, usually all the best things in clothes, shoes and especially make-up are discontinued and that's a real shame.

    L▲UR▲: Kenkäkuola, tuttu vaiva täälläkin ;>

    ReplyDelete
  9. Multa löytyy mustalla kiiltonahkaisella liekkikoristeella varustetut Linda Flaret. Klassisemmat ja monikäyttöisemmäthän nuo krumeluurittomat on, mutta kun halvalla nuo sain niin pakko oli ostaa ;)

    ReplyDelete
  10. Love these lace up boots! It's been my favourite style for ages as well!

    http://styleexcess.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Excellent. You photography is always so great.

    ReplyDelete
  12. Tosi nätit nämä lyhytvartisemmat kengät!

    ReplyDelete
  13. Thank you so much, you are a sweetheart.

    ReplyDelete
  14. Geaah! Mielettömän ihanat kengät ja uskomattoman hyvänkuntoisen näköiset! 8Q Koskas muuten ajattelit suorittaa sen valokuvaushaasteen? Sitä ollaan odoteltu malttaamattomina ainakin täällä päin! :3

    ReplyDelete
  15. Nuo Linda Flare- saappaat on _ihanat_! Kengän malli on todella hyvä miun mielestä, tukevat jalkoja todella hyvin, ja mukavat ovat jaloissakin. Miulta löytyy samanmalliset punaisina ja glitterisinä.^^ Parhaimpia kenkiä ikinä.<3

    ReplyDelete
  16. Vaihteeksi sen näköisiä kenkiä, että molemmat vois muuttaa omaankin kenkähyllyyn! Nam.

    ReplyDelete
  17. Aivan upeat kengät! Naminams. 8D

    ReplyDelete
  18. paljonko maksoit nuista pennangalan kengistä

    ReplyDelete
  19. http://faerie-sorcery.tumblr.com/post/17989962365 näit tulloo melkee joka päivä vastaan

    ReplyDelete
  20. HeidiB: Ne kiiltonahkakuvioiset ei kuulosta hassummalta, mutta kammoan niitä punaisella nahalla tehtyjä versioita. :D Yleensäkin kaikki liekkikuvio aiheuttaa vähän puistatuksia.

    Anna: It's really a great style! Very classic, goes with almost anything.

    Lady Bethezda: Oh, thank you!

    Nunnu: Kiitti! Toivottavasti noille löytyy käyttöäkin, en vielä oikein tiedä minkä kanssa niitä yhdistelisi.

    MonaN: No problem, I'm glad to help. :)

    Ame: Kumpikin pari on suoraan varastontyhjennyksestä niin ei ihme että ovat hyväkuntoisen näköiset. ;) En halua ottaa mitään stressiä noiden valokuvaushaasteiden vuoksi joten napsin niitä silloin kun siltä tuntuu, malttia siis! Pari juttua olenkin jo toteuttanut ja lisää tulossa kunhan ehdin, osa on ihan hiton vaikeita toteuttaa. :D

    Vivian: Totta turiset, nuo on todella mukavat jalassa. Enkä rakkojakaan ole vielä saanut, toisin kuin monien muiden Pennan kenkien kohdalla. Ostitko muuten omasi huuto.netistä joskus? :) Katselin siellä samanlaisia ja ne oli niiiin hienot. Ei ehkä ihan yhtä käytännölliset kuin mustat mutta kyllähän nainen nyt punaiset glitterkengät tarvitsee! ;>

    Laziness: Voithan sinä, ei kun vaan eBayta kaivelemaan! Kyllä näitä välillä putkahtelee esiin :)

    Haru: Kiitos! :D

    Anonyymi: Abouttirallaa 40 puntaa. Aika pilkkahinta täysin käyttämättömistä Pennan kengistä. :)

    SUPERVAIN: Argh, fuckerit ovat tuonkin kuvan pöllineet. En ehkä ihan jakoon tarkottanut mutta minkäs teet. Ärsyttää, kiroan tumblrin suohon :D Mulla on kyllä yksi koodinpätkä odottamassa mikä estää copypasten mutta se estää kaiken muunkin kakkosnäppäimen toiminnan, saa nähdä mitä tässä keksii.

    Eilien: Sorry I didn't publish the link, but yes, that's me. Did some modelling for a clothing brand a while ago :)

    ReplyDelete
  21. Voi kuola, mitä ihanuuksia taas! Itsellä on Linda Friedat (tosin pohjassa lukee Fantasy Shoes, eikä Penna), niissä on korko semmoinen piikki. Meikähonkkeli tarvisi varmaan tuommoiset Lindat entisten kavereiksi.

    ReplyDelete
  22. Sieltähän mie nuo bongasin, kilpahuutajia oli parit, niin ostin osta heti-hinnalla.:D Sen verran ihanat oli, et oli pakko saada.<3 Pientä juhlan tuntuahan tuommonen glitter-kimallus tuopi, haluaisin eräät punaiset glitteriset Bordellotkin, pitäähän naisella olla myös vaihtoehtoja.;)

    ReplyDelete
  23. Phoenix: Friedat on mun mielestä Pennangalanin siroin ja kaunein malli, yhdet löytyykin kaapista ja ottaisin mieluusti pari muutakin, varsinkin sen nilkkurimallin! Friedoilla ei vaan ole yhtä hyvä kävellä kuin näillä, joten kannattaa harkita arkikäyttöön Flare-mallia. :)

    Vivian: Oi, mä haluaisin myös punaiset glitterkorkkarit. Oon kauan jo etsinyt sopivia ja eiköhän ne vielä joskus tielle putkahda. :> Bordellon platokengät on upeita mutta en uskalla tilata niitä ilman kokeilua, olen kuullut että niillä kävely on hankalaa? Kuulemma pohja keikkaa oudosti kävellessä.

    ReplyDelete
  24. Kyllä varmasti putkahtaa, kenkiä on kumminkin niiin rutkasti, että kaikkien makkuun riittää. ;) Bordellon platoja miulla on muutamat, ja luultavasti tulen hommaamaan enemmänkin. :) Miun mielestä kyllä niillä kävely ei ole hankalaa, jos jalat on tottuneet korkkareihin. Aluks miekin olin et ei herranjumala, eihän näillä voi kävellä, mut nopeesti siihen pohjan muotoon tottui, ja mielestäni kävely on kevyempää sekä mukavempaa, kuin monilla muilla piikkikoroilla mitä miulla on. :)

    Se pohjan malli tosiaan on mielenkiintoinen, mutta kävely on niin jouhevaa, että Bordelloilla kävelyn jälkeen esim. Pleaserin Dollyt tuntuu tönköiltä kävellä aluksi. :D Mielipiteitä on monia, mutta mie ainakkiin tykkään.^^

    ReplyDelete