25 February 2012

Into the fire of our youth comes the devil again


Eilen piti pakata rullat, ensiapupaketti sekä tonni hyvää mieltä ja asennetta urheilukassiin, mutta päädyinkin lopulta murjottamaan kotisohvalle. Oli vaan pakko myöntää että viikonlopun roller derby-bootcamp Kalliossa oli mun osalta vain ihana haavekuva, kiitos polven nivelsiteiden ja flunssanpoikasen. Sairaudet iskee niin harvoin että välillä sitä unohtaa olevansa sidottuna lihan ja luiden häkkiin, kroppa petti vaikka mieli olisi rullannut mielellään tuntikausia kauniita naisia hittaillen. Mutta tulee noita bootcampeja onneksi tulevaisuudessakin, harmittaa vaan ihan pirusti jäädä jostain noin hauskasta paitsi!


Eilisillan piristeeksi kahmaisin Alkosta pullon punaviiniä ja dvd-hyllystä mykkäelokuvien klassikoita hohkamaan taustalle kun vein paria nyperrysprojektia eteenpäin. Tämän illan aion pakoilla todellisuutta maalaamisen pariin, mikään ei ole niin hyvä suoja ympäröivältä maailmalta kuin flow-tila! Jokaisella pitäisi olla vähintään pari keinoa jolla saa maanantait ja ruusuilla tanssimisen terävimmät piikit unohtumaan. :) Millä tavoin te yleensä rentoudutte parhaiten?


I was supposed to attend a long-anticipated roller derby bootcamp this weekend, but I'm sulking at home instead. I just had to admit that I'm in no condition to skate when my knee doesn't bend and the budding flu terrorizes the throat. Sickness comes so rarely that it's easy to forget that we're all bound in a cage of flesh and bones. There'll be more bootcamps in the future, I'm sure, but I really hate to miss all the fun!
     Yesterday evening I brightened up the gloom with red wine and put some old silent films play on the background while I finished a couple of crafting projects. This night I'm trying to paint and hope to catch the feeling of flow, it's a magical way to hide away from troubles for a while. Every person should have some ways to escape from the mundane world, what's your favorite form of escapism?

28 comments:

  1. noi meikit on taas kerran aivan upeet!! ite oon ollut nyt talven aikana seitsemän kertaa kipeenä ja on jääny kans ihania juttuja välistä, yritä taltuttaa flunssanpoikanen!
    ja rentoutuminen? peitto, dvd-boksi/hyvä kirja & mässytettävää. tai sitten laittaudun kunnolla ja keikistelen ympäri maita ja mantuja!

    ReplyDelete
  2. Hope you'll get better soon o:
    I like to just play at the piano/keyboard and draw :3

    ReplyDelete
  3. Tuo ensimmäinen kuva on niin upea! Ihana nainen, vau.

    ReplyDelete
  4. Lovely outfit! I like to listen to my favorite music, and just search fashion on the internet.

    ReplyDelete
  5. Oi pikasista paranemista kaunoiselle! :< Mistä toi ihana mekko on?!

    ReplyDelete
  6. I like your style very much. You have a nice taste! (:

    ReplyDelete
  7. Andy: Voi kiitos! ^^ Ja hui, seitsemän kertaa?? Mä oon todella harvoin kipeänä, johtunee siitä että oon hirveä vitamiininarkkari ja hygieniafriikki. :D Mutta pöpöt iskee aina väärään aikaan, ei sille vaan voi mitään.

    Ja kumpikin noista sun mainitsemista rentoutumiskeinoista toimii älyttömän hyvin, riippuu aina vaan mielialasta jaksaako tälläytyä vai muhia peiton alla. :)

    SkeletonCupCake: Thanks dear, I'm sure I will! And oh how I wish I could play the piano, but at least I can listen to my brother's playing. He's a professional pianist and I'm quite envious of his talent, I'd love to be able to master some instrument!

    Nette: Awww, kiitos <3

    Sibel, thank you! It's my favorite dress, I think. :)

    Anonymous, thanks so much! Music is a great escape route, sometimes it's just best to lie on the carpet and let the tunes pour in.

    Mira: Kiitos paljon, eiköhän tää olo tästä vähitellen kohene kun kuumettakaan ei ole vielä nostattanut. :) Mekko on Trashy Divan, ostin sen aikoinaan käytettynä. Uskon että tuohon vois törmätä vielä joskus ebayssa, kannattaa kurkata!

    Teewittchen: Thanks so much, I'm happy to hear that! :)

    ReplyDelete
  8. Ouh, sitä tulee aina kipeeksi kun sitä vähiten haluaisi tai odottaisi. Mulla on muhinut joku pöpö jo aika kauan, mutta pysynyt vaan nuhana, tottakai se iskee nyt ihan milloin vaan, kun mun olis pakko olla terveenä uudessa duunissa :/ Eli pikaista paranemista!

    Paras tapa rentoutua: Joko joku kiva peli, leffa + esim jotain käsityötä, tai ulkoilu. Jos olis kylpyamme, niin kuuma kylpy + vaahtoa + hyvä kirja + punaviiniä. Mutta ei tietenkään ole :(

    ReplyDelete
  9. Oletko mennyt kihloihin, kun sormuskin on ilmestynyt vai katsonko vaan jotenkin hassusti nyt väärään käteen tuosta kuvasta? :D

    ReplyDelete
  10. Sauna on maailman paras tapa rentoutua!

    ReplyDelete
  11. Oh that dress is lovely!
    I do something creative or run in the forest to escape the reality.

    ReplyDelete
  12. Marianne: Koitahan saada pöpöt selätettyä! Eikä duunissa aina tarvitse jaksaa, kyllä oman hyvinvoinnin pitää mennä edelle. :) Ja oi vitsi miten paljon haluisin kylpyammeen, ei vaan millään mahdu tähän pieneen kämppään. Mutta joskus on pakko hankkia sellanen leijonantassuinen yksilö!

    Anonymous, good choice!

    Maarit: Voi kiitos paljon!<3

    Anonyymi: Ohops, en hölmönä huomannutkaan että kuvan vois tulkita niin! :D Tuo sormus ei istu muihin nakkisormiini niin siksi tungen sen aina nimettömään, kunnon huijauskihlat. En ole siis kihloissa, onnellisessa avoliitossa kylläkin. :)

    Anonyymi: Mäkin oon jotenkin vihdoin päässyt siitä jyvälle! Olin ennen tosi epäsuomalainen ja inhosin saunaa, varsinkin sitä kun iho kuivui kasaan aina löylyjen jälkeen. En nykyäänkään pääse kuin pari kertaa vuodessa saunaan mutta kyllä se rentouttaa, vielä paremmin jos saunaoluen nauttii siinä samalla. :>

    Linnea-maria: Thank you! I've really tried to start jogging but somehow the spark doesn't last more than a couple of times, I wonder why. :D But walking in forests is really relaxing, as is all creative activity.

    ReplyDelete
  13. Mielettömän kaunis mekko, ja meikkisi on aina niin ihanan huoliteltu, voi kun itselläkin olisi sitä kärsivällisyyttä :) Harmi kuulla ettet päässyt sinne bootcampiin :(
    Itse rentoudun kupillisellä teetä (tai punaviiniä jos sattuu kaapista löytymään ja olen romanttisella tuulella), kynttilänvalossa lukien romaania ja aina Johann Sebastian Bachin sävellykset taustalla, ah :)

    -Sara
    xx
    autumn, coffee and inspiration

    ReplyDelete
  14. Oot joka kerta vain kauniimpi ja kauniimpi!

    ReplyDelete
  15. Sara: Kiitos paljon! Meikkauskärsivällisyys tulee harjoittelun kautta, rajaukset ja muut luonnistuu melkein kuin itsestään kun niitä on monta vuotta aamuisin vedellyt. Muakin harmittaa vielä tuo bootcampilta tipahdus mutta tuleehan noita vielä!

    Nuo kaikki kuulostaa tosi hyviltä rentoutumiskeinoilta, klassista musiikkia (erityisesti Chopinia) tykkään kuunnella usein silloin kun maalaan tai piirtelen. Ja nyt kun mainitsit niin alkoi tehdä kamalasti mieli nauttia punkkua kynttilänvalossa, mutta se nyt taitaa olla krooninen mielihalu. :D

    Papercuts: No höpötihöpö! :> Mutta kiitos kaunis <3

    ReplyDelete
  16. Did you think about penpaling? I mean snail mails. OMG, I would love to know you better and have a chance to send you a letter :)

    ReplyDelete
  17. Mulle tuli paha mieli sun puolesta, leirikoulussa oli niin kivaa. :< ..vaikka mulla on jäätävän kokoinen mustelma reidessä ja niskat rikki.

    Harmi, ettet päässyt, mnyyy. Olisi ollut ihan hienoa nähdä sut livenäkin, tällaisen kommentoimattoman stalkkerin. : D

    ReplyDelete
  18. Onkos hiukset jotenkin uudella tavalla tuossa viimeisessä kuvassa? Näytät jotenkin vielä tyrmäävämmältä kuin yleensä (mikäli mahdollista).

    ReplyDelete
  19. You're so lovely that it should be illegal!

    And your hair is so amazing! Do you dye it or is it your natural color? How do you keep it looking so nice and in good shape? And I gather it's naturally that long and luscious, no extensions? Gorgeous!

    Another thing, have you ever considered making a post about how your style has developed through out years, like from high school to today? Or maybe show some kiddie photos? Just thought it would be a funny idea! (And if you already have, I apologize cause I'm a fairly new reader and haven't bee fully able to devour the whole content yet :D).

    Love,
    Polina

    ReplyDelete
  20. Demonita: Kiitos paljon! :)

    Agnes: Oh I love letters! But it's quite hard to send those since I don't want to show my address in public, I'm so sorry. But you can always send me email, I'm very happy to receive those :)

    Roadkill: Hui apua, saitko ihan niskatuen? Toivottavasti ei tullu aivotärähdystä tai pahempaa! Ja oon stalkannu hirveästi noita leirikuvia feisbuukista ja harmittaa vielä enemmän, möööh! Ja kun tytötkin kerto miten kivaa oli niin tuli melkein itku :-D

    Mutta mutta, luulen ettet voi välttää muhun törmäämistä kun derbypiireissä pyöritään, viimeistään kohdataan jossain bootcampilla! Saa tulla nykimään minihameesta tai hihasta. :)

    Emmy: Voi ihana, kiitos! Tukka oli kieltämättä vähän eri tavalla, piilotin pinnillä otsiksen ja tein jakauksen sivuun, sitten vaan kampasin tuommoisen toispuoleisen emo-vivahteisen osion kasvoille. :>

    Polina: You put a wide smile on my face with your comment, thanks so much! <3

    I don't have any extensions in my hair so it's naturally this long. A bit too long, I might add, I really feel like cutting it slightly shorter! And I don't dye my hair with permanent colours so it stays in a pretty good shape, I only occasionally tint it with colouring shampoo (2 to 4 times a year). The last time I put any hues on my hair was in November, so I'm back to my natural hair colour by now. :)

    People have asked me to do a post like that so many times, but unfortunately I don't have photos from every stage, at least not on this computer. And I'm not sure if I like the idea of posting old memories in such a public place, but I might add some childhood photos if I feel like it. :)

    ReplyDelete
  21. En sentään niskatukea saanut, toisin kuin Kallion Pygmi. :D Mun piti lähteä jo kesken isojen tyttöjen scrimmagen, niin meni vähän ohi, että mitä tapahtui. Tuonkin vain stalkkasin Facebookista. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kattelinkin FB:stä että Pygmi sai niskatuen, hui! Otti vissiin aika pahasti osumaa. Minäkin stalkkasin kaiken mahdollisen netistä kun en ite päässyt mukaan, kamala ullausmoodi tuli päälle. :D Munkin olis pitänyt olla siellä isojen tyttöjen scrimmagessa ainakin tietoni mukaan, mutta ei voi mitään. Ens kerralla sitten!

      Delete