12 February 2012

Sing me to sleep


En tekisi nyt mitään niin mielelläni kuin vaipuisin parin viikon talviunille. Aamuisin tuntuu melkein mahdottomalta siirtää jalat lämpimän peiton alta kylmälle lattialle, unimaailmoissa pyöriminen houkuttelee tuhannesti enemmän kuin pureva viima ja työvuori. Viikko on ollut ihan hullun kiireinen ja blogikin on joutunut jäähylle, on vaan tuntunut siltä ettei jaksa tehdä mitään ylimääräistä.

Kiireen vastapainoksi päätin etten tee tänään mitään liian järkevää. Sunnuntai on aina ollut mielestäni vähän turha ja ankea päivä mutta nyt nautin siitä täysillä, ihanaa saada vain maleksia tuntien lävitse! Illan vietän hyvän kirjan, päiväunien ja Playstation 3:n hienostuneessa seurassa, toivottavasti teilläkin on edessä rentouttava ilta.

dress: COS, 2nd hand / gloves ~ Lindex / skull brooch ~ Hyde's Vice / fly brooch ~ gift from mom / wool socks ~ vintage


Right now I'd gladly spend most of my days in the dreamland. Cold mornings are so hard to deal with, hibernating feels much more tempting than dragging myself to school through icy streets. It's been a madly busy week so today I decided to do nothing too rational! I'm going to spend the night in the sophisticated company of a great book, napping and Playstation 3, wish you all have a relaxing evening too.

22 comments:

 1. Joskus pitää ottaa lunkisti! Ihana asukokonaisuus :)

  ReplyDelete
 2. BellaGodiva, kiitos paljon! Välillä on todellakin pakko rentoutua ja nollata pää, säännöllinen laiskottelu säästää pimahtamiselta. ;)

  ReplyDelete
 3. Minunkin on pakko kehaista asukokonaisuuttasi. Se on upea. (Ja tuo seinälläsi roikkuva taulu kiinnitti myös huomioni. Se on erittäin kaunis.)

  Itsellänikin on olleet vähän samanlaiset fiilikset kuin sullakin arjen suhteen. Aikaiset aamut ja raataminen eivät houkuttelisi yhtään. Loma kelpaisi.

  ReplyDelete
 4. aivan upea asukokonaisuus ja kampaus! sä se vaan onnistut aina..
  ja kyllä, mulle sunnuntai on aina ollut se päivä milloin yritän kieltää itseäni stressaamasta liikaa.

  ReplyDelete
 5. Todellakin, joskus sunnuntaisin ei vaan pidä tehdä mitään!

  En tiedä oletko huomannut, mutta bongasin sut naamakirjan goottikirppikseltä ja laitoin yksityisviestiä tulemaan tuossa aikaisemmin sitä kautta :)

  ReplyDelete
 6. Ihana mekko ja kauniit kuvat taas!<3 Siullon muuten kauniin väriset silmät, miten mie en oo aiemmin hokannu. :>>

  ReplyDelete
 7. Samispussilakanat! :)

  Mun mielestä jokaisen tulisi viettää viikon aikana edes se yksi rötväilypäivä ja olla vaan, ettei menisi elämä pelkäksi suorittamiseksi.
  Itselläni tuli pakollinen muutaman päivän loma tähän väliin, sillä flunssa-aalto tavoitti minutkin. :/

  ReplyDelete
 8. Belsissa: Kiitoksia! Mulla on vähän viha-rakkaus suhde noihin vanhempiin tauluihini kun taidot karttuu koko ajan, mutta tosi mukava kuulla jos pidät sitä kauniina! :) Mieskin tykkää niin en ole vielä korvannut tuota jollain uudemmalla teoksella.

  Raataminen houkuttelee mua yleensä siinä vaiheessa jos kyseessä on työpaikka (jota ei nyt harmi kyllä ole), jostain syystä näihin koulujuttuihin ei saa puhallettua ihan samanlaista intoa. :D Lomaa odotellessa!

  Andy: Kiitos tosi paljon kehuista! Yllättävän hyvin on nyt mullakin sujunut tämä stressaamattomuus, iltaa kohden alkaa huominen vähän ahistaa mutta käännyn kohta taas pleikkarin puoleen. Tosin sitten ahistaa vielä pahemmin jos pelissä ei pääse jotain kohtaa millään läpi :'D

  Lilith: Hui kamala, mut on tunnistettu! ;) Ei oo ainakaan vielä tullut mitään viestiä perille mutta se nyt ei olisi uusi juttu Facebookissa, voit laittaa uudelleen tulemaan jos ei pian ala näkyä. :)

  Vivian: Voi kiitos paljon! <3

  Mea: Harmittaa vieläkin etten tilannu kahta settiä noita lakanoita, kyllä kelpais!

  Oikeastaan jokaiselle päivälle kannattaa kehittää edes joku pieni nollaushetki, ei elämästä tule muuten mitään. Ja flunssapöpöt iskee yleensä just silloin kun ei saisi, mutta ehkä se on vaan merkki siitä että pitää hidastaa tahtia. Paljon paranemisia sinne! :)

  ReplyDelete
 9. How I love your room and your taste in general! Exquisite, lady! ;)

  ReplyDelete
 10. Sulla on aivan ihana tyyli! Osaispa itekki pukeutua nuin omaperäisesti ja tyylikkäästi! Ja sitte vielä pakko kehua sinun maalaustaitojaki :))

  ReplyDelete
 11. Even if I'm repeating myself: you are so gorgeous! :)

  ReplyDelete
 12. En epäile etteikö naamakirja olisi jättänyt viestejä lähettämättä tai jotain, mutta oletko vilkaissut viestit-kohdan muut-osiota? Sinne kun menee usein sellaiset viestit, joiden lähettäjä ei ole sun kaverilistalla. Asia ei ollut mitään ihmeellistä, mutta jos se ei tosiaan ole perille tullut niin katsotaan jos joskus kirjoittelen uudestaan :)

  ReplyDelete
 13. Hei,
  olen seurannut blogiasi pitkään ja ajattelin, että nyt on kiitos paikallaan.
  Kipuilen masennuksen kourissa ja blogisi lukeminen piristää mieltäni. On valtavan inspiroivaa nähdä kauniita kuvia sinusta asuinesi ja upeasta kodistasi. Kiitos ja hyvää viikon alkua sinulle!

  Terveisin, Alice

  ReplyDelete
 14. Tuo taulu tuossa seinällä! O maj gaad! Mun mielestä sunnuntait on tehty laiskottelua varten :)

  ReplyDelete
 15. Juuri rentoutumista varten sunnuntait ovatkin. :) Vaikka ainakin itse kuulun niihin, joilla se sunnuntai menee yleensä stressailuksi ja läksyjen tekemiseksi yömyöhään viime tipassa... Siitä tavasta kun pääsisi niin oltais jo hyvässä puolimatkassa. :)

  ReplyDelete
 16. It's amazing how much your room reflects your taste and character, now hardly anyone pays much attention to the interior. I admire your consequence and expressive style. :)

  ReplyDelete
 17. Kaksi Suomen kauneinta naista löytyy Joensuusta. Sinä ja Hilla. Ootteko sukulaisia? Siskoja? :)

  ReplyDelete
 18. T: Oh thank you! ^^

  Anonyymi, kiitos hirveästi! Toit ison hymyn kasvoille :>

  Meeow: Oh thank you so much! <3

  Lilith: Hyvä että sanoit, en olis huomannut koko muut-lootaa! Laitoin sulle viestin takaisin :)

  Alice: Et usko miten ihana kuulla että blogista on ollut sulle apua, en ole yhtään osannut ajatella moista! Kipuilen itsekin vielä ajoittain masennuksen kanssa ja tuntuu tosi hyvältä kuulla että jollekin muulle tästä mun harrastuksesta on ollut asiassa apua, kiitos siis sinulle. Ja ihanaa kevättä, toivottavasti masennus hellittää otettaan pian <3

  Maryihmemaassa: Oumaigaad hyvällä vai huonolla tavalla? ;D Haluaisin oikeastaan luovuttaa tuon taulun jo eteenpäin mutta mies on kiintynyt siihen, pöh. Mulla jäi muuten tuo sunnuntailaiskotus päälle kuin iskin kynteni pitkästä aikaa Bioshockiin, eilenkin piti mennä koululle raatamaan mutta hups vain, pleikkari vei mennessään..

  Ida: Kuulostaa tutulta, olen itsekin aina viime tipassa puskemassa juttuja. Tai usein myös viime tipan yli, vieläkin on pari parin vuoden takaista kurssia suorittamatta, köh.. Mutta ehkä tämä tapa helpottuu vielä joskus kummallakin meistä, kai siitä voi jotenkin opetella irti. :)

  Modernold girl: Thank you so much! I live with my spouse so I can't decide on every detail in our home, so (sadly, haha) our apartment doesn't hit my taste perfectly. But I do love our little bedroom, I just wish there were more time, space and money to create the decor I really want. Maybe someday there is, we'll see :)

  Vio, thanks so much!

  Anonyymi: Voi kiitos! :D Mulla ei kyllä ole Joensuussa yhtään sukulaisia, enkä tunne ketään Hilla-nimistä neitokaista. Ehkä kyseessä on joku kadonnut pikkuserkku, who knows!

  ReplyDelete
 19. What a beautiful creature you are! :) x

  ReplyDelete
 20. I'm so happy that I clicked the link from a pinterest picture and found you, your blog and you are so gorgeous!

  xo
  Alex

  ReplyDelete