13 March 2012

Vixxsin photoshoot

All photos: Jenni Salmela, Vixxsin clothing for Backstreet.

Viime joulukuun alussa eteen aukesi uusi jännittävä ulottuvuus nimeltä malleilu, Back Streetin Vixxsin-malliston kuvaukset kutsui ja tottahan menin mukaan! Uusia kokemuksia ja haasteita ei voi koskaan haalia liikaa elämään ja tuosta päivästä jäi todella hyvä maku muhimaan suuhun. Nyt uskaltaa jo postaillakin aiheesta kun osa vaatteista on julkaistu nettisivuilla. :) Pakko kertoa että kuvausten naiset oli niin mukavia ja kaunokaisia että päivä sujahti hetkessä ohi, menoa ei pahemmin hidastanut edes kuumeinen flunssa ja pieni untuvikko-tunne kokeneempien mallikaunotarten vierellä.

Yllä näkyy oma lempiotokseni kuvauksista, vankikarkuri supermukavassa kesämekossaan. (Ja Laura jos ikinä oot myymässä noita kenkiä niin tiedät kehen ottaa yhteyttä! ;>) Nämä ja lukemattomat muut rouheat kesävaatteet löytyy siis tässä kevään mittaan Back Streetilta!


^ Gotta love that Pulp Fiction print!



I did my very first modelling in last December, Back Street's Vixxsin-collection called and I simply couldn't say no! I love new experiences and challenges and this was oh so much fun, all the ladies were incredibly nice! Not even my feverish flu could ruin the day, nor the fact that I was a complete rookie compared to the other ladies (gorgeous ones, I might add). Here's a few example pics from the collection, the first one is my favorite, jailbird in a comfy summer dress. :)

46 comments:

  1. Replies
    1. Wow, don't know what to say but thank you! <3

      Delete
  2. I like the blog and you have an interesting style :)

    ReplyDelete
  3. You are fantastic model. I really like those pictures!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much! At first I was slightly nervous about being a first-timer, but I'm happy the photoshoot went so well. :)

      Delete
  4. Minä jo sinut bongasinkin viikonloppuna tuolta kun tilasin yhden kyseisen malliston takin :) Kauniita kuvia! Tiedätkö yhtään milloin tuo ihana huppari, jossa on pitsiselkämys, tulee myyntiin? On ehkä must have-hankinta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakko kyllä sanoa etten yhtään tiedä, tässä kevään mittaan se kuitenkin ilmestyy nettikauppaan. Kannattaa välillä kurkkailla! Tuo pitsiselkämys on munkin mielestä tosi kaunis yksityiskohta, eroaa edukseen perushuppareista. :)

      Delete
    2. Dark Shadow, nyt oli tullut myyntiin kun käväisin katsomassa. :)

      Delete
  5. Oi miten ihania kuvia :) Tuo ensimmäinen mekko kyllä kelpaisi myös omaan garderoobiin <3

    Kunnialla näköjään selvisit kuvauksista, Asennot ovat monipuolisia ja ilmeetkin vaihtelevat!
    On se muuten kumma miten jaksaa tehdä mukavia asioita vaikka olisikin kipeä, itsellä juuri alkanut virustartunta mutta orkesteriharjoitukset jaksaa silti :> Mutta sitten ne tylsät asiat tuntuvat aivan mahdottomilta jos on vähääkään nuhaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia! Kiva kuulla että olet tuota mieltä, itseä jäi vähän mietityttämään jäikö ilmeet pikkasen yksipuolisiksi kun en vaan osaa hymyillä sellaista pepsodent-hymyä, yhyy. Kuume heijastuu muutamista kuvista (ainakin silmistä) ja väsymys painoi välillä päälle, mutta ainahan sitä pitää mennä läpi harmaan kiven. ;) Kipeenä ei saa liikaa rehkiä, mutta toivottavasti sun virus hellittää pian niin voit taas keskittyä täysillä musiikkiin!

      Delete
  6. You look awesome! I also fell in love with that print!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, thanks so much dear! The collection has so many cool prints, from sugarskull Marilyn Monroes to other dashing ladies.

      Delete
  7. Upeita kuvia ja upea nainen. Jälleen kerran! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon! Ihan hämmentää kun näin ihania kehuja täällä :')

      Delete
  8. Oi miten hienoja kuvia! Hyvin näyttää sujuvan malleilu sulta, kuvissa on paljon vaihtelua ilmeissä ja asennoissa. :) Ja tuo eka mekko näyttää kyllä kivalta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! :) Kiva kuulla että löytyy vaihtelua vaikka olin ekakertalaisena liikenteessä, vähitellenhän sitä tässäkin asiassa kehittyy. Ja mekko oli kyllä kiva, tosi mukava päällä!

      Delete
  9. I loooooove your style and your hair (especially in combination with those great red lips!!!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooh, thank you! I'm so glad you like it! ^^

      Delete
  10. oioioi, supergorgeous! Enkä kieltäytyis tosta seilorimekosta!

    ReplyDelete
  11. Moikka!:)
    Harrastat roller derbyä?Itseäni kiinnostaa laji huimasti, mutta millainen täytyy olla että voi alkaa harrastamaan?Itse en ole mitenkään aggressiivinen ja aika usein pyrin välttelemään kaikenlaisia konflikteja, mutta kyllä minustakin pippurisuutta löytyy kunhan saan oikean vaihteen päälle.Lähinnä toivoisin saavani roller derbyltä enemmän itseluottamusta ja varmuutta itsestäni.Ja kuinka paljon roller derbyssä sattuu luunmurtumia ja muita onnettomuuksia?
    Ps. Upeita kuvia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka! Kyllä harrastan ja rakastan lajia hirveän paljon! Roller derbyn harrastajia on joka lähtöön, monet derbyilijät voi olla siviilissä ujoja vaikkei sitä heti uskoisi ja ainakin itse olen enemmän persoonaltani diplomaatti kuin sodanlietsoja. Radalla onkin sitten ihan eri juttu kun voi pelipersoonan puitteissa päästää höyryt ulos. :D Eli pelatessa ei todellakaan voi mitenkään välttää kontaktia ja toisten satuttamista, kyseessä on kuitenkin todella aggressiivinen ja fyysinen laji. Pippurivaihde pitää olla pelissä päällä! Roller derbyn harrastajan pitää olla siis valmis saumattomaan tiimityöskentelyyn ja kovaan kontaktiin, mutta näitä puoliahan voi toki opetella.

      Luunmurtumia ja onnettomuuksia tapahtuu lajissa aika paljon (mulla meni polvi n.kuukausi sitten ja paranee tässä pikkuhiljaa) mutta niitä ei kannata pelätä, kyllä niistä selviää ja hyvä vakuutus kattaa lääkärikulut! Onnettomuuksiin voi vaikuttaa kaatumalla oikein ja huolehtimalla suojauksesta, mutta pelitilanteessahan voi tapahtua mitä vaan. Loukkaantuminen on tuuristakin kiinni, osa porukasta selviää pelkillä mustelmilla ja osalle tulee murtumia. Yleensä tulee vaan jotain pientä revähdystä sun muuta. :)

      Mutta, sun kannattaa ehdottomasti osallistua lähimpään open skateen ja kokeilla sieltä miltä laji tuntuu! Jos ei lopulta tunnukaan omalta niin ei kukaan pakota jatkamaan, ei me sentään mikään kultti olla. ;) Voi olla että rakastut lajiin! Sen voin kyllä sanoa että itseluottamus ja rakkaus omaan kehoon kasvaa lajin myötä, plussana tietysti se että saa joukkueellisen ihania uusia ystäviä. <3

      Delete
  12. wow, congrats. you look fabulous - like any other "professional" model. i love how you try to hide the hole in those tights, haah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! The hole is there on purpose so the hiding part is just a coincidence, but glad to hear it amused you. :D

      Delete
  13. Oi, oletpa upea! Nämä kuvat on kyllä todella onnistuneita, oot mieletön malli. Ihastuin myös noihin mekkoihin, pärjäisiköhän noilla kesähelteillä... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon! <3 Raitamekko oli aika paksua trikoota joten käy ainakin vähän viileämpiin kesäpäiviin, mutta esim.tuo seilorimekko oli muistaakseni mukavan viileää puuvillaa. Ja nuo pienemmmät trikoomekothan on ihan tehty kesähelteitä varten. :)

      Delete
    2. Osaisitko sanoa, mitä materiaalia tuo raitamekko on? Tyhmää, ettei nettisivuilla kerrota, sillä en ainakaan halua kesällä käyttää muuta kuin puuvillaa tai viskoosia ym. vähemmän hiostavaa.

      Hienoja kuvia!

      Delete
    3. Kiitos!

      En harmi kyllä tiedä tuosta materiaalista. Onko sulla mahdollisuutta käydä liikkeessä katsomassa pesulapusta ne matskut? Jos ei, niin aina kannattaa laittaa liikkeeseen sähköpostia asiasta. :)

      Delete
  14. Huhhuh. Miltähän tuntuu katsoa itseään peilistä sekä kuvista, kun näyttää noin upealta? Olet kuin sadusta. Sinut kun viereensä joskus saisi... ja minäkun luulin olevani hetero :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apua miten ihana kommentti!! ^^ Myhistelen täällä vaan kun en osaa sanoa mitään järkevää! En minä totta puhuakseni osaa ajatella että olisin jotenkin erityisen nätti, kauniita naisiahan on maailma pullollaan. Ihan normaalilta tuntuu katsoa peiliin ja kuviin kun sama nassu sieltä aina katsoo. :)

      Delete
  15. hei ootko muuten ikinä shoppailu restylellä? tulit vaan mieleen ku näytät ihan niitten sivujen malleilta : D siellon kaikkee mahtavaa kamaa ja ite ainaki ollu tyytyväinen :)) ps. sun blogi on yks ehottomii lemppareita, kiitti sulle ku jaksat kirjottaa ! paljon lovee kevääseen ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai! :D Tilasin sieltä kerran, ja en ainakaan tällä hetkellä usko että tilaan uudestaan. Vaikka hinnat on todella edulliset niin laatu on niiden mukainen, eli ihan karmea. Kaikki jutut mitä viime syksynä tilasin on jo pitänyt korjata pariin kertaan ja mieluummin sijoitan asioihin jotka kestää niin ei tarvitse turhaan mitään roskavuorelle heittää. Harmittaa kyllä koska Restylellä oli tosi kauniita juttuja myynnissä!

      Ja ihana kuulla että tykkäät blogista! <3 Aina ei jaksa tai ehdi kirjoittaa niin paljon kun haluaisi, mutta ihanaa jos siitä vähästäkin on iloa. :)

      Delete
  16. Oot huippukaunis! :) Jos saa postausehdotusta antaa, niin ois kiva nähdä nostalgisia kuvia lapsuudestasi ja nuoruudestasi :) Olet varmasti ollut todella sievä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos! <3 Mua vähän hämmentää nämä kehut niin en osaa sanoa muuta :D Ootte ihania, huh.

      Tosi moni on kysellyt vanhojen kuvien perään mutta en vielä tiedä haluanko julkaista niitä näin julkiseen paikkaan. Teiniajalta ei ole säilynyt paljon kuvia, mutta ehkä pari lapsuuskuvaa saattaa tänne eksyä. :)

      Delete
  17. Kauniita kuvia! Itselleni ehdinkin jo ostella tuon ensimmäisen ihanuusmekon. :)

    ReplyDelete
  18. You work the camera like you were born to do so! These pictures are amazing, I love the styling and the clothes are very cute! Are you planning to do more modelling in the future? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh sweetie, thank you so much! <3 I must admit that I never thought about modelling before Back Street asked me. It was a wonderful experience though, and I'll do it again in a heartbeat if I get the chance!

      Delete
  19. You're a absolutely gorgeous and stunning lady! And I love the clothes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's so kind of you to say so, thank you dear! You put a big smile on my face. :)

      Delete
  20. Löysin vasta blogisi, mutta näytit hirveän tutulta... Nyt tajusin miksi; se kamalan kaunis backstreet-malli! Olet persoonanakin yhtä kiinnostava kun ajattelin, kiitos blogista <3

    ReplyDelete