19 May 2012

Omen-filled season


Vietin kuluneen viikon lapsuudenkodissani maaseudun rauhassa, aikomuksena oli hoitaa monta virallista asiaa ja kouluhommaa pois tieltä mutta kummasti se mieli lipsahti taas muille teille. Lopulta lähinnä söin, nukuin, söin, katsoin Game of Thronesia, luin yhtä maailman hauskimmista kirjoista ja söin taas. Suosittelen Good Omensia erittäin lämpimästi huumorin ja fantasian (tai ihan vaan hyvän kirjallisuuden) ystäville, vaikka olenkin ehkä vähän jäävi arvioimaan. Olen heti myyty jos asiassa vilahtaakin Neil Gaiman, helvetin ja taivaan voimien taistelu tai maailmanloppu, varsinkin jos asia koostuu näistä kaikista!


Muutaman päivän lepo tulee todellakin tänään tarpeeseen, illalla on joukkueen vuoden päätösgaala eikä siitä selviä hengissä ilman kunnon valmistautumista. :D Teemana on ihanaisen kaunis ja sivistynyt white trash joten ollaan ainakin ihan hullun nättinä koko ilta, muutama tunti enää enkä malttaisi odottaa! Pinkki huulikiilto ja farkkushortsit, here I come.


The whole week passed in my childhood home. I had very ambitious plans concerning official things and schoolwork in the peace and quiet of the countryside, but instead my mind slipped to something else. (As it usually does.) Lots of eating, sleeping, eating, watching Game of Thrones, reading one of the most hilarious books ever written, and eating again. Good Omens is highly recommended, anything with Neil Gaiman, the battle between Heaven and Hell or the Apocalypse and I'm sold! Especially when the thing includes all of the above.

We're having our team's spring gala this evening so I'm glad I rested so well, one can't survive this night without good preparation. Our theme is ever so lovely and sophisticated white trash so we'll be very pretty this evening, only a few hours to go and I can't wait! Pink lipgloss and denim shorts, here I come.

43 comments:

  1. Oih, aivan ihanat kengät <3 Pakko kysy, että mistä olet löytänyt nuo ihanuudet? Hauskaa iltaa sinulle :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Löysin kengät kirpputorilta, ei ole harmi kyllä tietoakaan siitä mistä ovat alunperin. :/

      Delete
  2. Katotko Supernaturalia telkkarista? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu! Uudemmat tuotantokaudet on välillä ihan hoopoja mutta kyllä sitä silti mielellään tuijottaa. Ainakin Deanin takia. :D

      Delete
    2. Jos tässä olis naamakirjan "tykkää"-nappula niin klikkaisin sitä :D

      Delete
  3. Nää kuvat on aivan mahtavia, tuovat tietynlaista tunnelmaa ja vaihtelua - ja pirtelöhimoa :D ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon! Tuo pirtelö sisältää jäisiä mustikoita, karpaloita, ruokosokeria ja soijamaitoa ja on niin hyvää että kannattaa todellakin kokeilla! :>

      Delete
  4. sounds fun! Hope you get a great weekend! :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. It sure was! Hope you had a great weekend too. :)

      Delete
  5. Luin itse vasta vähän aikaa sitten tuon Good Omensin ja tykkäsin kyllä todella hurjasti. Ajattelin kertoa, jos et vielä tiennyt, että BBC tekee vuonna 2013 Good Omensista minsarjan. <3 Tosin varmaan tiesitkin jo, kun Neil Gaiman kertoi siitä omassa tumblrissaan! :----)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vau, hyvä kun kerroit! Luen kyllä Neilin blogia silloin tällöin mutta jokaista postausta en ole käynyt läpi. Hirmu ihana uutinen, tykkäsin tosi paljon Neverwhere-minisarjastakin vaikka se olikin vähän kökkö. :-D Jeeee!

      Delete
  6. It's so crazy to see photos from Finland, where the bushes and trees have not yet bloomed at all. Here, everything is already green, everything is blooming, most spring flowers have already passed away again o.o

    "Good Omens" sounds interesting, especially since I really like Terry Pratchett's Disc World Novels, I guess I might take a linking in that book :D

    I wish you a lot of fun at the spring gala!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I think most parts of Finland are already green and blooming (at least my own city is), but my old hometown is further up North so it drags behind in the spring progress. And you should try reading Good Omens, it's so so funny!

      And thanks, the party was awesome beyond words. Too bad I don't dare to show the photos here, you all might get traumatized :--D

      Delete
  7. I do understand your retirement routine! When I travel to my parents´place I always find some excuse to indulge myself rather than work too hard :P

    I think families have some kind of dark conspiracy to make offspring to have a break (which is not too bad afterall) ;)

    ReplyDelete
  8. OMG!
    That's what I actually said when I just saw this picture.
    I love love love books and I love the look people have when they're reading. (I like people who read in general..)
    I just had to save this picture in my "people" file, where I save beautiful people. 8D

    It's one of my favourite pic I've seen on your blog! I'm totally in love with it! :D

    I'm reading a Pratchett novel at the moment as well! (Wintersmith) He's such a hilarious genius!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww, I'm so happy to hear that, thank you! I love books too, and the look that people have on their face when something interesting is happening in the book is usually priceless.

      Pratchett has such a gloriously witty sense of humour, it's so sad that he's suffering of Alzheimer now. :(

      Delete
  9. En tiennytkään että Gaiman ja Pratchett ovat tehneet yhteistyötä! Humh! Hmh. *ryömii vähin äänin koloon häpeämään*

    Muuten, otatko kuvasi itselaukaisimella vai nakitatko jonkun kuvaamaan? :o Mua aina ujostuttaa pyytää joku kuvaamaan itseäni, niin usein leikinkin itselaukaisimen kanssa. : >

    Nuo kengät, by the way, ovat ai-van i-ha-nat. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh :D Tuttu tunne kyllä, mutta eihän kaikkea voikaan tietää. Kannattaa ehdottomasti lukaista tuo kirja, tykästyt aika varmasti!

      Otan yleensä nuo kauempaa otetut kuvat itselaukaisimella, 90% ainakin. Joskus ulkona ollessa olen saanut miehen tai ystävän nakitettua kuvaamaan mutta kyllä mä useimmiten joudun itse kameran kanssa leikkimään. Joskus myös tuntuu siltä ettei halua tuhlata toisten aikaa omiin hömpötyksiin, vaikkei kuvaajat itse niin ajattelisikaan. :)

      Ja kengät kiittää!

      Delete
  10. Ihania kuvia! Pratchett ja Good Omens ovat tulleet mulle tutuiksi jo yläasteella, mutta en ole vielä lukenut Good Omensia englanniksi. Pitäisi kyllä ehdottomasti, nyt kun kielipää jo riittäisi siihen! :)

    Vanhempien luona ei kyllä pysty ikinä mihinkään. Munkin piti kovasti saada rästiesseitä kirjoitettua pari viikkoa sitten kotona, mutta eihän siitä mitään tullut, kun siellä oli vielä kissanpentujakin. :D En saanut siltä silittelyltä edes luettua lähdeteoksia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Mulla tämä kirja oli vaipunut jonnekin kirjahyllyn pimentoon ja olin vuosia sitten aloittanut sen, en vieläkään älyä miksen silloin muistanut lukea loppuun. Mutta nyt onneksi luin, aivan mahtava nide! Käännöksestä voi tipahtaa monta hyvää vitsiä pois joten kannattaa ehdottomasti lukea englanniksi. :)

      Ja oiii, maailmassa ei ole mitään niin ihanaa kuin kissanpennut! <3 Ei ihme jos työskentelystä ei tule mitään, pienet vie varmasti kaiken huomion.

      Delete
  11. Ihastuttavia kuvia, kuten aina. Ensimmäisestä ei heti huomaakaan, että taidetaan sittenkin olla ihan tavallisella omakotitaloalueella, niin hyvin olet onnistunut loihtimaan tunnelmaa. Saapiko udella millä paikkakunnalla juuresi ovat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia! Mulla on hyvin liikkuvat juuret kun olen aina ollut sitä mieltä että koti kulkee sydämen mukana, mutta rakas lapsuudenkoti on tuolla omakotitaloalueella Pohjois-Savossa. Sen tarkemmin en halua kertoa. :)

      Delete
  12. Hei! Blogissani olisi sinulle haaste, jos ehdit ja haluat sen täyttää. :) Haaste löytyy täältä: http://coraline-twentysomething.blogspot.com/2012/05/hyvan-mielen-haaste.html

    Mukavaa sunnuntaita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitokset haasteesta! Mukavaa sunnuntaita sinnekin :)

      Delete
  13. Nyyh, olen pari vuotta etsinyt Good Omensia, eli siis Hyviä Enteitä suomeksi. Kuitenki se, että huutonetissä siitä saa pulittaa 80e, ei oikein jouduta etsimistä.
    Niin, eikä Jalava tekijänoikeussotkujen takia ole vuosiin voinut ottaa siitä uusia painoksia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huh, hurja hinta! :o Harmi ettei uusintapainoksia ole tullut, suosittelisin kirjaa alkuperäiskielellä mutta ymmärrän kyllä jos etsinnässä on juuri se suomenkielinen painos. Toivottavasti löydät sen vielä!

      Delete
  14. Ensin Fables ja nyt tämä, sun kirjallinen maku on kyllä yhtä mahtavaa kuin sun tyylikin! Minäkin olen tuota Good Omensia etsinyt, olen nuitten molempien kirjailijoiden die hard- fani mutta surustuttavaa on se ettei sitä mistään löydy :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon! :) Onpa kumma ettei uusintapainosta saada tulille, kysyntää kun olisi varmasti. Englanninkielistä versiota löytyy ainakin ihan parilla punnalla ebayssa ja varmaan divareissakin siihen törmää, mutta jos tähtäimessä on tosiaan suomenkielinen versio niin paljon onnea etsintöihin! Kyllä se vielä joskus kohtuuhintaisena tielle osuu.

      Delete
  15. Such a fantastic book. A very "Hitcherhikers Guide To The Galaxy" feel of the coming apocalypse. Very comical, very absurd. Your smoothie looks delicious, I should go make my own.

    ReplyDelete
    Replies
    1. It really is a great book, absurd things make me happy!

      Delete
  16. Terry Pratchett is my favorite author ever! And you look awesome as always, shoes are amazing... :)

    ReplyDelete
  17. Hi! :) I just want to tell you that it`s a huge pleasure to see such an elegant and beautiful lady. I adore your blog.You have very unique style. Many times you made my day with some of your posts. Thank you for sharing you beautiful taste for art.
    Greetings from Serbia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww, you made me so happy with your comment, thank you! <3

      Delete
  18. Ihana tunnelma kuvissa. :) Kesä on jo täällä nurkilla, hiukan pidemmällä näköjään. Tuu kylään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Tuun sit ens kerralla kun en nyt tällä Helsingin reissulla ehtinyt!

      Delete
  19. I just came across your blog, and I am a big fan of your style. I love how you keep it goth and classy at the same time. www.rosebloodgothic.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks so much! It's lovely to get this kind of feedback, you made me smile. :)

      Delete
  20. Hah, olen hiljainen blogisi lukija mutta koska mainitsit Kaikkien Aikojen Lempikirjani ihan kuvan kanssa (mulla on sama painos!) niin pakko kommentoida.

    Sulla on ihan mahtava tyyli. Toivottavasti ei kuulostaa creepyltä mutta sun kuvat inspiroivat piirtämään. Vaikka itse pukeudun vain kirkkaisiin väreihin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos, mukava kun kommentoit! Tuun tosi iloiseksi jos joku on inspiroitunut kuvistani, ymmärrän ihan täysin sen että erityyliset kuvat inspiroi. :) Ja sulla on hyvä kirjamaku!

      Delete
  21. Ihana tuo ensimmäinen kuva, ja loistavaa kirjallisuutta! Mistä päästäänkin sopivasti aiheeseen, nakkasin sinua tällaisella kirjakaappimeemillä http://nightmaresinblackandwhite.blogspot.com/2012/05/haasteita.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Ja kiitos myös haasteesta, mä oon tosi huono muistamaan tehdä näitä mutta tämä on niin hauska että pitää koittaa muistaa. Vaikka jonkun kirjahyllypostauksen yhteyteen :)

      Delete