4 May 2012

You were but a ghost in my arms


Perjantai-illan kunniaksi pientä epämääräistä tiivistystä kuluneesta viikosta! Olen:
A quick and very vague summary about the past week! I have: 

(He didn't want to show his entire face here, so the birthday card and one sleepy eye will have to do :>)

  Juhlinut vappua, ylläri! Vappu oli tällä kertaa normaalia isompi tapaus kun juhlistettiin samalla armaan avopuolison 30-vuotisuutta. Herraa ei ehkä kehtaa enää kutsua poikaystäväksi niin pitää alkaa käyttää termiä miesystävä, hoho. Tässähän tuntee itsensä melkein aikuiseksi, mutta onneksi vain melkein. ;) Tiivistetysti juhliin mahtui hyvää seuraa, litroittain skumppaa ja muuta kuplivaa, Commandon katsomista (oi kyllä!) ja loppuillasta vielä Black Sabbath-coverbändin keikalla heilumista. Kaikin puolin mainio ilta!

♥  Celebrated Walpurgis Night, Labor Day, whatever you wish to call it. This year was very special since my beloved turned 30! I guess that I can no longer call him my boyfriend, I'll have to switch it to my manfriend, haha. Gosh, how grown-up that makes me feel. There was a lot of great people around and gallons of bubbly drinks, we also watched Commando (oh, yes) and at the end of the night we went to see a Black Sabbath cover band. A very fun night indeed!♥   Olen korkannut korkkarikauden  kipittämällä korkojen kera pitkin katuja. Kenkälaatikoiden esiinkaivaminen on yksi niistä harvoista kevään plussapuolista, lähes euforista kun asuihin voi taas yhdistellä muutakin kuin talvisia saappaita ja nilkkureita.

♥  The streets are finally dry and I've conquered them in high heels. Digging all the delicate heels out of the wardrobe is the moment that I dream of every winter. It feels so good to wear something else than boots for a change!


  Olen häseltänyt uusien derbykamojen kimpussa ja käynyt jo ulkonakin rullaamassa. Itärajan kylmä tuuli tärisyttää vielä luuytimiä mutta se ihana vapauden tunne ja tärinä voittaa flunssapelonkin.

♥  I got some new derby gear and have already tried my luck with outdoors skating. The cold wind of this city is still chilling the marrow of my bone but the feeling of freedom beats the fear of flu. Olen juonut liian monta pannua kahvia, siivoillut kotia hyperaktiivisena ja uppoutunut sarjakuviin enemmän kuin aikataulut sallisi. Olen vaan itsepetoksen mestari kouluhommiin liittyvissä asioissa, joten sarjiksethan on tietysti vain hienovaraista taustatutkimusta opinnäytetyölle joka sivuaa aihetta. Opinnäytetyö joka ei tällä tahdilla valmistu koskaan..

♥ I've drank too much coffee, cleaned the house in a hyperactive mode and read way more comics than my schedule allows. But I'm a master of self-deceit, so the comics are just some kind of background research for my thesis. The thesis that will probably never be complete.. Loppuun vielä epäolennainen kuva tämän päivän naamasta ja sotkuisista hiuksista. Mitä te olette puuhailleet tällä viikolla? :)

♥ And finally one unessential photo of today's look and messy hair. So what have you guys been up to this week? :)

43 comments:

 1. Replies
  1. En varmaan ikinä kyllästy piirtämään niitä! Sarvet <3

   Delete
 2. Ihanat korot! Itse vielä haaveilen, aavistuksen liian kylmä minulle vielä kulkea avokkaissa Tampereen tuulessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Oletko kokeillut käyttää korkkareita paksujen sukkisten kanssa? Auttaa kummasti kylmää tuulta vastaan. :)

   Delete
 3. Aivan ihania juttuja, oon ihan samaa mieltä noista kengistä <3 Mä oon tällä viikolla käynyt rakkaan ystäväni hautajaisissa (ihan kamalaa nähdä monen vuoden jälkeen yksi rakkaimmista ihmisistä makaamassa arkussa, ortodoksinen kirkko pakottaa ihmiset kohtaamaan kuoleman), tavannut vanhemmat, suunnitellut häitä, siivonnut ja sisustanut, saanut uuden näytön koneeseen ja juhlittiin me vappuakin grillauksen merkeissä. Aika rankka viikko.. Oot kaunis <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei Leena, otan osaa. :< Varmasti ihan sanoinkuvaamattoman kamalaa kokea läheisen ystävän kuolema, kovasti voimia sulle sinne surun keskelle! <3 Mutta onneksi on sentään tapahtunut joitain hyviäkin juttuja sen vastapainoksi. Ja iso kiitos kehuista!

   Delete
 4. Aivan mielettömän hieno tuo synttärikortti! Ei mikään ihme, jos sarjakuva-aihe liittyy jotenkin opinnäytetyöhösi. :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! Meillä on kummallakin tapana piirtää toiselle synttärikortit kun ollaan samalla alalla. :> Sarjakuvat ei liity ihan täysin oppariini vaikka yritänkin nyt itelleni niin selitellä, enemmän painottuu tuonne kuvituspuolelle. Mutta samaa asiaahan ne kuitenkin on!

   Delete
 5. Voih mäkin haluun gumballit :( Harmittaa ettei tullut uusien sisäpyörien yhteydessä tilattua.

  featherandflockb.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gumballit on kyllä kivat! Ei ne visuaalisesti ole kauneimmasta päästä mutta pääasia että on hyvä rullailla, eikä nuo jätä lattiaan mitään jälkiä. :)

   Delete
 6. So lovely!!! There are so rare beautiful depections of the horned God. I wish you a happy Beeltane.

  jessi-aleal.blogspot.pt

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh thanks so much! I love horns and I've drawn images like this one for a very long time. And I wish you a very happy Beltane too, although I'm not as wiccan as I used to be such many, many years ago. :)

   Delete
 7. Oh, I just love You, your style and the blog every day more and more :)
  Lovelovelove. Ja uusia inspiraatioita myös!!

  ReplyDelete
 8. Awww I don't think your hair is messy at all! Looks really good and that 50ies-Pin-up-like style suits you very nicely!
  Seems like you had a great time :) good to hear that ^^ and don't be so negative about your thesis! :D Even if you have a motivational "low", better times will come and you'll eventually finish it ^-^v

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh thanks so much dearie! The hairdo really is quite messy since the rest of my hair was all tangled and weird, but I do like the fringe roll part. :)

   Haha, I always (well, usually!) seem to have great time when I'm partying, even at times when I shouldn't. Positive thinking is the key to everything, although I always seem to lose my hope with schoolwork. :D But I'm sure I'll get my thesis finished this year!

   Delete
 9. ihania kuvia *_* mistä nuo mustat remmikorkkarit on kolmannesta kuvasta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ^^ Korkkarit on merkiltään Nitelife, ja ostin ne käytettynä eBaysta.

   Delete
 10. So how old are you? :D
  I'm very impressed by your birthday present for him! It looks stunning.

  Yeah..and as always: I love your shoes.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'm 22 years old! And thank you, he really liked my gift too. :)

   Delete
 11. Ooh, mikä kampaus! Olkoonkin omasta mielestäsi sotkuinen, mutta huivirusetti + tuo mitä olet tehnyt etuhiuksillesi = <3. Olen itsekin huomannut (ja alkanut ehkä rikollisenkin paljon hyödyntää), että jostakin syystä huivirusetin kun lisää kampaukseen, on ilme välittömästi mielenkiintoisempi ja jotenkin huolitellumpi, vaikka todellisuudessa tukka olisikin täysin tuulen tuivertama.

  Onko tuolle etuheitolle jotain nimeä millä siitä voisi etsiä tutoriaaleja netin syövereistä? Tahtoo päästä väkertämään moista rullaa omaankin otsikseen, näyttää niin piristävältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos paljon! Aika sotkuinenhan tuo on mutta mun mielestä täydellinen kampaus sellaisille päiville kun pitää saada jotain aikaiseksi, kuten siivota. Ja huivit on todella hyvä keksintö niille päiville kun ei jaksa hirveästi kampauksen silotteluun panostaa!

   Uskon että "fake bangs"-haulla löytyy joitakin tutoriaaleja, mutta tämä mun tekemä rulla ei ole ehkä niin oikeaoppinen kuin useimmat. Teen tavallaan vaan muhkean victory rollsin eteen, ja peitän oman otsiksen sen alle pinnillä. :)

   Delete
 12. wow, first picture is so beautiful <3

  ReplyDelete
 13. Herranjumala onko sulla pidennykset vai onko sun oma tukka oikeasti noin pitkä? :D Taisin rakastua niihin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, ihan omaa tukkaa on koko reuhka! Hermot menee välillä tähän pituuteen mutta en uskalla lyhyeksikään leikata vielä. :D

   Delete
 14. Having the same high heels shoes, darling! :P Anyway, academic motivation leaves sometimes but it usually comes back. Do not give up! I´m sure you can do it :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! I'm sure that it gets finished sometime, but there's no rush. :) I really love my subject but it's so hard to find enough time to concentrate on it properly.

   Delete
 15. Moikka!
  Oot niin fantastisen hyvä piirtäjä, että on pakko kysyä ootko ikinä suunnitellut tatuointeja ja olisitko mahdollisesti kiinnostunut tulevaisuudessa(kin) sellaisesta projektista?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! Muutamia kuvia olen aiemmin suunnitellut ja tälläkin hetkellä on yksi projekti työn alla. :) Olen tosi kiinnostunut tekemään lisääkin, ihan ilmaiseksi en kuvia suunnittele mutta pientä korvausta vastaan kylläkin. Jos kiinnostaa niin voit mailata mulle!: mikazukino@gmail.com

   Delete
 16. Tuo Fables on mun mielestä yks kaikkein parhaimmista sarjakuvista, se idea on niin omaperäinen ja taide on kaunista, varsinki James Jeanin piirtämät kannet! Ihana myös tuo sun tekemä kortti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Fables kuuluu ihan ehdottomasti mun suosikkeihin, tarinat ja työnjälki on hunajaa sarjakuva-ja satufriikeille. Ja ne James Jeanin kannet, huh huh.. Voisin kehystää vaikka kaikki seinälle. :D

   Delete
 17. Vähän sama ongelma kun mies täyttää tänä vuonna jo 32 niin eipä tuota oikein poikaystäväksi voi kutsua.... :D Asia on ratkennut muun muassa sanoilla ukko ja mieheke, kun se miesystäväkin kuulostaa vähän hassulta.
  Ja voi riemua kun sai kaivaa kaikki kesäkengät esiin! talven aikana on tullut osteltua alesta ihan-vain-kesäksi-valmiiksi -kenkiä vähän enemmänkin, kun en kaikkia muruja edes muistanut. Ja kokonaisuuden kruunaa allekirjoittaneen ensimmäiset saumasukkahousut. Kevät ja kesän alku <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ukko! :-D Miesystävä kuulostaa kieltämättä niin hoopolta että kutsun varmaan ihan nimeltä vaan tai mieheksi, tai mikä sattuu sillä hetkellä päähän livahtamaan.
   Ja oih, saumasukat. Täällä on vielä niin kylmä ettei niitä voi käyttää, mutta odotan innolla leudompia kelejä! Ja se on ihana tunne kun kaivaa kenkäkaappia ja on unohtanut mitä aarteita sieltä löytyy. :)

   Delete
 18. Mun hiukseni eivät edes kasva noin pitkiksi, tosi upeat hiukset sinulla!

  Törmäsin tuohon poikaystävä-kysymykseen hiljattain, kun sanoin miestäni poikaystäväksi ja vastapuolen kuullessa ikänsä (yli 30v), oli vähän hämmästynyt :D Mutta käyttelin tuota "poikaystävää" ihan siksi, ettei minulle ole koskaan ollut poikaystävää. Aloitin seurustelun vasta aikuisiällä. Vetää vähän haikeaksi, että on jäänyt niin paljon elämättä, mutta ei voi kuin syyttää itseään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! Pitkä tukka on välillä myös rasite, tekee vähän väliä mieli pätkäistä lettiä hiukan lyhyemmäksi..

   Älä ollenkaan syytä itseäsi, menneet on menneitä ja elämähän on tässä hetkessä! Jokaisen elämä menee omaa tahtiaan ja erilaisia teitä pitkin :)

   Delete
 19. Hahaa, itselle tuli viikko sitten Wickedistä samansisältöinen paketti. :)

  Amelia S.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai! :> Ootko kokeillut noita renkaita vielä, mitä tykkäsit?

   Delete
 20. Mistäs on noin upea kaulakoru peräisin? Näyttää liian hyvältä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Ostin korun Helsingin Cybershopista, noita saa myös Backstreetiltä.

   Delete
 21. http://malicer-groundbreaking.blogspot.com/2012/05/1111.html
  laitoin siullekin haastetta blogissani : )

  ReplyDelete
 22. how to have pale skin like yours ?

  ReplyDelete