13 July 2012

Rock, Rauha + Roller Derby!



Huh, on ollut sen verran derbyntäyteinen viikko ettei mieli ole paljon muualle ehtinyt harhailla! Loppukeväästä napsaistiin koulun studiolla Rolling Roguesin profiilikuvat (kiitokset ystävälle kuvaamisesta!), ja nyt puran hieman oman session antia bloginkin puolelle. Muilla koululaisilla oli varmaan vähän ihmeteltävää kun parikymmentä neitosta rullaa käytävillä ja kohentaa tukkaa ja maskiaan vessan peilien edessä, osalla kun valui tekoverta naamalla ja muuta yhtä ihanan hempeää. :D Omassa lookissa luukorut ja Ouija-paita povasivat pelihahmon nimen puoleen, muuten look lipsahti hieman deathrockin puolelle mutta kalmaisuus on vaan plussaa. Niin hahmon kuin lajinkin kannalta.

(photos by Teemu Karttunen)
We also got our new shirts (or should I say dresses?) today! So comfy I could wear them 24/7!

Kiireestä voi rakkaudella syyttää allanäkyvää tapahtumaa, kaikki Ilorockiin eksyväthän eksyy myös tänne paikalle, tämä on lempeä käsky! ;) Tapahtuma on ilmainen ja kaikki ovat tervetulleita katsomaan, jännittää jo niin ettei paikallaan meinaa pysyä vaikken itse edes pelaa tällä kertaa. Mut voi löytää pistelaskennasta mikä on eittämättä vielä suurempi katastrofi, en osaa laskea edes kahvinpuruja oikein kun keitän kahvia.. Mutta toivottavasti nähdään täällä! Ja mahtavaa viikonloppua kaikille, missä tahansa olettekin!



This week has been so filled with roller derby business that I've hardly had any time to focus on other things! I decided to share these player profile pics now that I got them, these were taken in the end of spring by a friend of mine (thank you!). We conquered our school's studio and I bet the other students were a bit dazzled about the twenty ladies skating in the corridors and painting their faces in the restrooms. Especially when some of us had artificial blood, guts and other sweet things dripping on their faces. :D My look included bone jewelry and Ouija-shirt, and the look slipped on the deathrock department but everything death-related is ok with my character. And the whole sports.

And the reason behind my busy week is in the bottom pic! There's this big rock festival in our town tomorrow, and we're having a show bout there, including players from many different teams. I'm so damn excited and anxious although I don't even play this time, I'm counting the points and that's even worse. I can't even count the coffee grounds right while making coffee..:D But I'm sure it'll be a lot of fun! I hope you all have a magnificent weekend, wherever you are!

36 comments:

  1. Hyvältä näyttää! Harmi etten pääse kattomaan teitä, toivon mukaan peliä pukkaa vähän lähempänä Poria niin sitten ehkä :) Hei ootkos saanut Varjotuska kuvia vielä ladattua koneelle?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Vielä ei oo meillä tiedossa pelejä siellä päin, mutta muut joukkueet (esim.Turku ja Tampere?) on varmasti aktiivisesti pelaamassa siellä suunnilla, pääset varmasti kattomaan pelejä! Kuvat on jo koneella mutta en ole ehtinyt paneutumaan vielä niihin, anteeksi viivästys!

      Delete
  2. sä asut joensuussa? Miksi en moista ole huomannut aikasemmin sun blogia selaillessa? 8D

    ReplyDelete
    Replies
    1. En varmaan hirveesti asiaa mainostele. :D Mutta joo, täällä elelen tällä hetkellä!

      Delete
  3. Sun tukka on tosi kivasti! ^^ Saako udella miten oot laittanu? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitti! :) Ihan vitin paljon vaan tupeerausta ja lakkaa niin tulee iso pehko, kuvissa ei edes välity kunnolla se miten massiivinen tukka oli. Kampasin myös toiselta puolelta tukkaa enemmän toiselle puolelle ja kiinnitin vaan noilla luupinneillä kiinni, helppo homma.

      Delete
  4. Oijoi miten upeita kuvia! Ja ihanan creepyn näköinen tuo Eetvartti tosiaan on kun se kurkistaa noin helman alta :D Oikeassa olit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitoksia! Onhan se kieltämättä pikkasen creepy, mutta onneksi suloinenkin. Ainakin mun mielestä :D

      Delete
  5. Vau, upeita kuvia sinusta! Roller derby kuulostaa kyllä niin kivalta harrastukselta :) Olisi hauskaa joskus koittaa sitä. Toisaalta...en ole koskaa osanut rullaluistella, joten en varmaan osais mennä näilläkään :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Kannattaa ihmeessä tutustua lajiin jos kiinnostaa, katso vaan oman kaupungin open skate-aika tai ota heihin muuten vaan yhteyttä, niin pääset kokeilemaan varusteita. Mun mielestä quad-rullilla on paljon helpompaa luistella kuin niillä nykyisillä luistimilla! Suurin osa roller derbyn harrastajista ei ole ikinä luistelleet ennen lajin aloittamista, ja kaikki oppivat varmasti. :)

      Delete
  6. Siis-tit kuvat! Kuka on kuvittaja teidän paidan takana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti! Minähän sen loppujen lopuksi väkräsin, mutta taustalla on myös joukkueen ehdotukset ja toisen pelaajan kanssa mietityt yksityiskohdat. :)

      Delete
  7. Vautsi, toi linnunkallo hiuksissa on kyllä aivan mieletön *___*

    ReplyDelete
  8. The photos are great! :D
    And I really like the b/w pics of you.... you really have a perfect body! So beautiful!

    Hm.... I'm going to Finland in September.... maybe I'll get a chance to watch a roller derby match...? I'd love to go to one! :D You really made me interested in that sport ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh! Braw! Some of my friends do roller derby! It is such a fun game, looks like a lot of fun anyway! :) You look gorgeous! Have a wonderful weekend, enjoy the show and good luck counting the points!
      Zoë x

      Delete
    2. VarisVarjo: Oh thanks so much! We all have perfect bodies though, although we might not see it ourselves. :) How long are you staying in Finland? There's this huge, supercool bout in here 1st of September, Team USA vs Team Sweden & Team USA vs Team Finland! I hope you'll make it there, it'll surely be a very cool show!


      Zoë: Oh wow, do they play in Auld Reekie Roller Girls, Glasgow Roller Girls or some other league? I'm interested! It's a really fun game, and heavy exercise too. I did enjoy the show and was also quite sad that I couldn't attend this time, but the good news is that there's always the next time! Hope you had a wonderful weekend too :)

      Delete
  9. Hauska tuo mainos ;) Oletko sen itse tehnyt? Ja upealta näyttää myös teidän pelipaidat! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, pakko kai se on myöntää. :D Mutta joo, väkerrän nuo ilmaisduunit yleensä nopeammin niin ei ole ihan parhainta kaliiberia omasta mielestä, mutta tekijä itse onkin aina kriittisin. Hyvin kuitenkin vältti tuokin! Ja pelipaidat on kyl ihania, voisin asua näissä vaikka koko ajan kun ovat niin mukavat päällä.

      Delete
  10. Aivan ihania kuvia. Ja hauskaa kun puolella typyköistä on yhteiskuvassa reidessä inkkiä, hah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Joo meillä on reisikuvallisia jengissä aika monta, ei tuossa oo varmaan edes kaikki kun on vaan 1/4 typyistä kuvassa. :D

      Delete
  11. Hyvin osasit laskee pisteet! Ja keskittyminenkään (hyi mikä sana!) ei ollu ongelma! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeee, selvittiin kunnialla! Se oli lopulta tosi hauskaa, löysin sisäisen matemaatikkoneroni jostain erittäin syvältä. :D

      Delete
    2. En uskalla sanoa itteeni neroksi kun laskin pisteet sormin ;D

      Delete
  12. Moi! Oon lukenut sun blogia jo jonkin aikaa ja pidän siitä ja sun ihanan persoonallisesta tyylistä todella paljon! Jatka siis samaan malliin! :D Roller derbystä oon ollu itsekin kiinnostunu jo pidemmän aikaa, mutten oo vaan saanut vie tilaisuutta kokeilla itte lajia missään..Niimpä aattelinkin kysäistä sulta, kun muutan syksyllä opiskelujen perässä kans Joensuuhun, et onks teijän roller derby joukkueella tulossa syksyllä mitään "open skatea" mihin vois lajista kiinnostuneet tulla kokeileen??.. :DD
    -sonja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon! Open skatesta ei ole syksylle varmuutta, mutta meillä on itse asiassa tulossa heti syksyn alusta fresarikurssi, kannattaa ehdottomasti tulla sinne! Lisätiedot ja tarkemmat ajat saa nopeiten Facebookin kautta, mut voit laittaa myös meille sähköpostia: joensuu.rollerderby@gmail.com

      Toivottavasti nähdään siellä! ;)

      Delete
    2. Kuulostaa paremmalta, kuin hyvältä! Täytyy yrittää löytää silloin paikalle, nähdään ;D -sonja

      Delete
  13. Those are probably the most amazing pictures from a skater profile I haver ever seen! It´s so good you found a sport that makes you feel happy. I always think I should practice more sport but never find/try the accurate to me :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow, that's such a huge compliment, thank you! :o At first I was tempted by the artistic side of roller derby, but I instantly started to enjoy the physical side too. Fun and challenging, I love it! I'm sure you'll find the perfect sport for you someday!

      Delete
  14. Oi mistä ostat nuo ihanat kallo-korut? rakastan tuota pinniä ( saako näperreltyä kaulakorun) ja se peuran kallo kaulakoru mistä saisi tilattua?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm, peurankalloa multa ei kyllä löydy, mut niitähän myytiin viime vuonna monissa ketjuliikkeissä? Etsystäkin löytyy varmasti kokeilemalla, sieltä on tuo oma linnunkallokin. :) (MoonRavenDesignsilta, muistaakseni!)

      Delete
  15. Ei se mitään, innolla oottelen! Pitääkin tossa häiden jälkeen alkaa seuraamaan aktiivisemmin derbyliikkeitä, että pääsee paikan päälle töljöttelemään ja ottamaan vähän tuntumaa lajiin. Derby vois meinaan olla sellanen urheilulaji mitä vois oikeesti olla kaikkein siisteintä seurata ja kannattaa. Saako muuten fanit tollasia hienoja paitoja ku teillä on? Eli siis ostaa tms?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saa toki! Nää pelipaidat on vaan pelaajille, mutta mustia fanipaitoja saa meidän logolla varustettuna kyllä ostettua eri tapahtumista. :)

      Delete
  16. Tämä voi olla vähän outo kysymys, mutta kuinka pitkä olet? Ja onko roller derbyssä etua vai haittaa pituudesta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oon noin 165cm pitkä, en muista ihan tarkalleen. Jokaiselle on pituuteen tai painoon katsomatta oma paikkansa roller derbyssä, eli vartalolla ei ole mitään väliä. :) Ei tarttee olla edes urheilullinen kun harrastusta aloittaa, hyvä asenne on tärkein! Toki pituudesta ja pitkistä jaloista voi jossain pelipaikoissa olla hyötyä, kuten blokkauksessa, mutta ei oo mitään vaatimusta tai haittaa. Kaikki kropat käy!

      Delete
  17. Voi upeus näitä kuvia! Sun pelaajanimi kuvastaa ihanasti sun tyyliä. Aloitan derbyilyn syksyllä, ja en ole vieläkään keksinyt itelleni hyvää nimeä! Argh!

    ReplyDelete