16 December 2013

15: ▶▲▲

Last night.


Most of my personal favourite songs remained unheard in the concert, but who cares when the overall feeling was so fantastic! And I got to see Dave's outrageous dance moves, shake to their hit songs (and even saw a miserable pug on the screen), so the evening was worth all the waiting and the coins. I wish everyone had a great time there! Greetings to the reader who stood next to me, I hope my erratic swaying didn't traumatize you too much. ;)

14 comments:

 1. Replies
  1. Words are very unnecessary, They can only do harm <3

   Delete
 2. Oi jospa oisin saanut olla muukaanaa!

  Oon kyllä semisti katkera itselleni, etten tällä kertaa lippuja sitten hankkinutkaan, vaikka viime tammikuusta asti kyttäsin, että jokos jo ilmestyisi Suomellekin keikka.. Ehkä kolmen vuoden päästä sitten taas, gahh! Mutta onneksi voi katsella nyt jälkeenpäin kuvia ja kuunnella levyjä, että pääsee vähän muistelemaan 2010 vuoden keikkaa ja niitä mahtifiiliksiä edes ^__^

  Ja oh, Dave <3 :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi eiii, mikset ostanut! Mutta toisaalta onneksi näit edellisen keikan, mikä taas meni multa aivan nenän edestä ohitse. Harmitti todella paljon, oli varmaan hyvä keikka! Ja Dave, voi härregud mitkä liikkeet. :D

   Delete
 3. Nice pictures!

  x Dawn
  www.artofbeingweird.wordpress.com

  ReplyDelete
 4. Mikä bändi kyseessä? Depeche Mode?

  ReplyDelete
 5. Se oli jumalaisen hyvää.
  Herkistyin aivan koiruleista preciousin taustalla, niin herttainen yhdistelmä. Ilmeisesti tämä videokokonaisuus oli jälleen Anton Corbijn käsialaa. Oli upeutta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, herttainen on todella osuva sana! Hämmennyin vähän yhdistelmästä mutta olihan se nyt ihana, piti kamera kaivaa latinkiin heti kun tajusin että jossain välissä on vaan ihan pakko tulla mopsi. :D En tiennytkään että Antonilla oli näppinsä pelissä, mutta toisaalta en ihmettele, niistä näpeistä kun usein suihkuaa taikaa.

   Delete
 6. Replies
  1. I was! But don't envy me, I'm sure you'll get a chance to see DM too. :)

   Delete
 7. Höpö höpö :D Itse varmaan traumatisoin koko permannon jorailullani..

  Sait hyviä kuvia! Minä lähdin liikenteeseen vaan pokkarilla ja kuvien laatu oli sen mukainen. Olin varma, että menettäisin järkkärini jos ottaisin sen mukaan sinne.

  ReplyDelete
 8. Ja Daven lanteet oli kyllä todella letkeät!

  ReplyDelete