24 February 2010

House of Lolita

Löysin vähän aikaa sitten kytevän rakkauden huonekaluihin. Ei ihan mihin tahansa Ikean halpapuu-ja muovikekoihin, vaan mielettömän upeisiin, käsityöllä Suomessa valmistettuihin kaunottariin! Synkän romanttiset, mustilla koukeroilla, sametilla ja burleskilla maustetut kalusteet saavat sydämen sykkimään ja mielen vaeltamaan vanhojen elokuvien filmikeloille ja glamourin tuoksuihin. 

House of Lolitan huonekalut saisivat hetimmiten rakastavan ja hellän kodin luonani, mut budjettini riittää näinä ah niin suloisina opiskeluaikoina lähinnä koinsyömiin kirpparisohviin. Sen tilanteen kääntyessä joskus hyvin kaukaisessa tulevaisuudessa tiedän kyllä, mihin säästän. Mut mitäs mieltä te olette näistä? Tahtoisitteko omaan kotiluolaanne samankaltaisia kalusteita, vai arvostatteko sisustuksessa enemmän selkeitä linjoja?

  
 
  
(kuvat: House of Lolita)

12 comments:

 1. Tämä on nyt vähän hassu ensimmäiseksi kommentikseni tänne, mutta blogissani (Lazy Dynamite) on sinulle palkinto. :)

  ReplyDelete
 2. Ihanuuksia! Itse sovittaisin ko. kaunottaret muuten selkeään ympäristöön, jotta ne saisivat loistaa huoneen tähtinä!

  ReplyDelete
 3. .Nekku.: Kiitoksia, se oli suloinen! ^^

  Veronica: Se olis kyllä paras ratkaisu, koko koti samanlaisilla kalusteilla sisustettuna olisi turhan kliininen. Mut pari kolme tuollaista yksilöä ottaisin milloin tahansa! ♥ :)

  ReplyDelete
 4. Huolisin kotiini moiset kapistukset vaikka heti! En edes uskalla katsoa hintaa :/

  ReplyDelete
 5. Voi ei tällaisia saisi esitellä ollenkaan! Ei auta kuin alkaa lottoamaan. :D

  ReplyDelete
 6. Aaaaaah mitä beibejä!
  Tuo peilipöytä vaan on ihana...

  ReplyDelete
 7. Kauniita kalusteita,itse ostaisin ehkä ennemmin ihan antiikkisena ja maalaisin mustaksi :)

  ReplyDelete
 8. Spookshow Baby: Hinnat on kyl korkeita, mutta niin on varmasti laatukin. Kattelin nettisivuilta että kalusteiden hinnat on n.580-4380€, eli ei ihan opiskelijan kauraa :<

  Helinä: Hyvä suunnitelma, minä ajattelin tulevaisuudessa olla rikas perijätär, ei vaan ole ketään keltä periä :D

  Varjosudenhetki: ;)

  Jenni L: Antiikkisia on vaan harmin vaikeaa löytää hyväkuntoisina, yleensä niiden perusteet on ihan pilalla. Mutta jos onni potkaisisi niin ainakin olisivat itse maalaamalla uniikkeja. Ottaisin tuonhenkisiä kalusteita kyl ihan kummalla tavalla vain, ostettuna tai tuunattuna :)

  ReplyDelete
 9. Omnom ompas herqqja kuvia! Itellä on kans pieni obsessio varsinkin vanhanaikaisiin kalusteisiin ym. sisustukseen. Vielä noistakin koukeroisempaan ja koristuksellisempaan barokkiin asti kelpuuttaisin omaan unelmakämppään huonekaluja ihan mielelläni ^^

  ReplyDelete
 10. Kyllä tuommoset ihanuudet kelpais! Aivan mahtavia:) En tykkää steriilistä beigetyylistä, mutta tämmönen vanhahtava ja synkeän romanttinen staili iskee täysillä!

  ReplyDelete
 11. Tiptoer: Hyvä obsessio on!

  PupuLihavisto: Mahtava on oikea sana.
  Ja suomalaisten pakkomielle sisustaa beigellä menee multa ihan yli, oksentelisin varmaan kodissa jossa kaikki olisi beigeä kalusteista verhoihin asti, yök :P

  ReplyDelete
 12. Antiikista vielä,kyllä niitä löytää jos osaa katsoa oikeista paikoista.Esimerkiksi antiikkiliikkeet harvemmin myyvät mitään surkeassa kunnossa olevaa.Sekin tietty sitten maksaa jonkin verran ettei ihan kirppishinnoilla selvitä :)
  Avopuolison äiti on mun kaltainen antiikkifani ja tehnyt uskomattomia löytöjä.

  ReplyDelete