15 March 2010

Coffin it up

Mun viimeaikainen askartelukerho näyttää jostain tietämättömästä syystä jatkuvan. Kevät tai liimahuurut on varmaan hurmanneet sisäistä askartelijaani, kun pitää väkrätä kaikkea ihan koko ajan. Huomasin eilen että korurasiani alkavat loppua kesken korutulvan kasvaessa ja tarvitsen siis rakkaille helysilleni uuden leposijan. Mikä kävisikään paremmin makoiluun kuin soma, pieni ruumisarkku?


Muuta ei askarteluun tarvitse kuin viivoittimen, kynän, pahvia, liimaa, maalia/kangasta ja päättelykykyä. Kannattaa kokeilla! Ajattelin yrittää tätä myös suuremmassa mittakaavassa, niin saisin siveltimillekin uuden säilytyskopan. Olen muuten jo aika kauan haaveillut myös arkku-kaiuttimista tai sohvasta, jopa sängystäkin mutta luovuin vähitellen siitä ajatuksesta, en nimittäin usko että avokki ilahtuu jos muutan makuuhuoneen lepakkoluolaksi :')  Ehkä nuo ihanat kaiuttimet voisi kuitenkin löytää tiensä kotiimme!

Tässä hiukan ihanaa askartelumusaa

8 comments:

 1. Hei huippua! Itse olen vinkunut, että "iskä, tee mulle arkku!" :D kerran nimittäin vakuutuin siitä, että arkun muotoinen kirjahylly on hienointa (ja ehkä myös epäkorrekteinta) mitä tiedän. No, se projekti jäi kuitenkin sikseen. Ehkä vielä joskus..

  Ystäväni ilahdutti minua kuitenkin jouluna paketoimalla itse tekemänsä luurankokorvikset pahviseen arkkuun ja pakettikorttikin oli lepakon muotoinen. Oli se vaan hellyttävä näky<3

  Muistelen muuten nähneeni sut kyseisen bändin keikalla ilosaaressa? ^

  ReplyDelete
 2. Hihii, täytyypä vähän leuhottaa, ku pääsin istuskelemaan & juttelemaan Coffinien Robin viereen Oulun Nelivitosesa, siinä on niin lepposa tyyppi että, ja pikkusen ujo:)

  Sohva näyttää muuten aikasta makialta:)

  ReplyDelete
 3. Spookshow Baby: Kirjahylly olis kans mainio, eikä oo mun mielestä yhtään epäkorrektia tai mautonta :)) Söpöisän lahjan olet kyllä saanut.

  Ja olinhan minä tietysti sielä sheikkaamassa, oli yksi parhaimmista keikoista mitä oon koskaan nähnyt! Muistan itsekin nähneeni sut siellä ^^

  PupuLihavisto: Huii miten mukavaa, kateuden peikko taitaa iskeä kohta ;)

  ReplyDelete
 4. Onpa kaunis tuo sinun korurasiasi! Pitäisiköhän minunkin kokeilla, jos saisin moisen aikaan, kun alkaa tilanpuute vaivata täälläkin, yllättäen. ;>

  ReplyDelete
 5. Helinä: Kiitoksia! Kokeile ihmeessä, näpertely on niin hauskaa ja arkku on helppo koota :) Piirtää vain pohjan muodon ja leikkaa siihen läpät kaveriksi.

  ReplyDelete
 6. oi hoi,mistä moisia ihanan muotoisia kaiuttimia saa? :-o

  ReplyDelete
 7. Anonyymi: USA:ssa pyörii sellainen yritys kuin Coffin It Up, joka valmistaa arkkusisustusta keittiöistä sänkyihin. Kaiuttimet ovat tietääkseni myös heidän käsialaansa, mutta hinnat ovat varmasti aika korkeita :/

  ReplyDelete