13 March 2010

Beetlejuice, beetlejuice, beetlejuice!

Yksi elämän parhaista mausteista on uusien asioiden kokeilu, mulla se kiteytyy ehkä eniten käsillä tekemiseen. Rakastan pyöritellä hiuksia kiehkuroille, ommella kasoittain rusetteja ja maalata tauluja niinkuin haluan, ilman ohjekirjoja tai rajoituksia, nauttia siitä kun epäonnistumisten kautta joskus onnistuu.

Tällä viikolla porukat toivat mulle isovanhempien todella vanhan, romuttuneen nojatuolin ja ison palan kangasta, ja aloin väkräämään laiskanlinnasta mieleistäni. En ole koskaan ennen kokeillut verhoilua, joten odotin lopputulosta vähän kauhullakin.. Petsilakalla sivelemisen, ahdistuneen pihinän ja askartelun, leikkaamisen, ompeluhässäkän ja vasaroinnin jälkeen lopputulos on nyt tämä:Tuttavallisesti uuden laiskanlinnan nimi on Mr.Betelgeuse, kuten kuosista voi päätellä :) Olin jo kauan haaveillut mustavalkoraitaisesta muhjusta, johon voi pitkän päivän jälkeen uppoutua, ja nyt se vihdoin on täällä. Sain sen sopivasti valmiiksi ennen iltaisia tupareita, toivotaan vaan ettei punaviinit läiky! :D

(Alkutilanne oli siis tämä kammotus ja pölypunkkien suurkaupunki:)

17 comments:

 1. Hieno tuli! Itse verhoilua hieman harrastaneena tiedän mikä työ tuossa on ja onnittelen siis myös pitkähermoisuudesta :)
  Sellainen tuli mieleen, että oletko ajatellut laittaa nappeja tuohon selkänojaan? Omissa tuoleissani napit olivat ainakin enemmän kuin paikallaan... Kankaasta ja rungosta läpi vedettynä ne pitävät kankaan & pehmusteet paikallaan eikä ne pääse löystymään ym. keskeltä.

  -Elina

  ReplyDelete
 2. Elina: Kyllä, napit on vielä hakusessa! Noita alkuperäisiä nappeja en saanut järkevästi päällystettyä, enkä ole vielä löytänyt uusia mieleisiä. Laitan ne kuitenkin heti kun pystyn :)

  ReplyDelete
 3. Oi vähän soma tuoli! :3 Olen kans sitä mieltä että pari nappia tekisi tuohon lisää särmää. ^^ Mutta söötti se on!

  ReplyDelete
 4. Vau, ihan mieletön! Sä olet kyllä ihan käsittämättömän taitava :D!

  ReplyDelete
 5. Sairaan hieno :O Ei toi mun mielestä mitään nappeja ees tarvii !

  ReplyDelete
 6. Dark-whisper: Kiitoksia! ^^

  Milja/Vendeta: Khih, nyt kyllä punastuin! Mut kiitos :>

  Laura: Kiitos! ^^ Kyllä ne napit tuohon tuoliin taitaa vielä joskus eksyä, kunhan saan aikaiseksi eikä laiskuus iske.

  ReplyDelete
 7. Saitpa kyllä upian nojatuolin taiotuksi meleko romun näkösestä raakista:) Mustavalkoraidat on makkuuni:D

  ReplyDelete
 8. PupuLihavisto: Kiitos, ja mustavalkoraidat on kyllä rakkautta! <3

  ravenwaves: Kiitos ^^

  ReplyDelete
 9. Löysin tämän blogin vasta pari päivää sitten mutta kun luin vanhemmat postaukset läpi, tiedän jo nyt että tämä on mun uusi suosikki :) Itekin olen kova Burton-fani, ja rakastan kaikkea Beetlejuice-raitaa missä tahansa asiassa, ja tuo tuoli aiheutti jo pientä hysteriaa täällä päässä, on se niin hieno :)

  -Kaiku

  ReplyDelete
 10. Kaiku: Ihanaa kuulla että tykkäät blogistani, kiitoksia tuolikehuista ja tervetuloa lukemaan! ♥ Burton on mulle kyllä ikirakkaus raitoineen kaikkineen :)

  ReplyDelete
 11. Wau, näyttää ihan sikamakeelta!

  ReplyDelete
 12. Voi kiitos! Olen kyllä tykännyt tuolista kovasti, edelleen vaan pelottaa että joku kerta läträän punaviiniä sen päälle.

  ReplyDelete
 13. Mun pitäs viedä meidän nojatuolin kangas uusittavaksi, tekis kyllä niin mieli matkia sua ja valita mustavalkoraidallinen kuosi xD Mutta kun se on vaan niin koukuttava, persoonallinen ja aivan mahtava kangasvalinta. Luultavasti olet samaa mieltä xD? Mistä sitä oikeesti saa muka raidallisia tuoleja..? xD

  ReplyDelete
 14. Olen samaa mieltä, koukuttava ainakin :D

  ReplyDelete
 15. Oh my, I'm in love! Ehkä kaikista hienoin nojatuoli, jonka olen ikinä nähnyt. Voisin omaan kotiini mieluusti tällaisen yksilön kotiuttaa/toteuttaa. Minkälaisessa kunnossa tuoli on tämän vuoden puolella? :)

  ReplyDelete
 16. Kiitos Lusitarius! :) Ihmeen hyvässä kunnossa tuo näyttää olevan, kaikki osat on vielä paikallaan eikä repeämiäkään löydy kun kangas on niin vahvaa. Tuoli oli tosiaan niin vanha ennen verhoilua että kyllä tuo jossain vaiheessa luultavasti vielä romahtaa, vaikka toimiikin vielä moitteettomasti. Pölyä ja likaa vain on kertynyt hiukan ajan saatossa, suunnitelmissa on siis kuivapesu kunhan löytyy aikaa!

  ReplyDelete