31 March 2010

Death Whispered A Lullaby

Neiti Fortuna on ollut minulle omituisen suotuisa lähiaikoina, tai sitten kuvittelen omiani. Tänään sain kuitenkin saaliiksi ihania vintagelöytöjä. Kontin retro-osastolta löytyi täydellisesti istuva, puhvihihainen mekko ja sen kaveriksi suloinen musta mummolaukku, vintagea myöskin. Kymmenen euroa tällaisesta yhdistelmästä on mun mielestä todella pieni lovi lompakkoon, olen jo täysin ihastunut mekkoon!

Rintakorua (kuvassa kovin pölyistä) kannoin ylläni sinä iltana kun tapasin rakkaani. Joihinkin koruihin iskeytyy suunnaton tunnearvo, eikä niitä voi koskaan myydä eteenpäin. (En tosin tuosta korusta luopuisi muutenkaan.)

Täysin uudet verkkosukat pitsireunoilla maksoivat vain puolen euron verran kirpparilla. Yllätyin miten nätisti ne istuvat peruskorkkareiden kaverina, tykkään oikeasti tuosta yhdistelmästä tosi paljon. Valovuosien päässä tennissukkien ja sandaalien uih niin mielenkiintoisesta fuusiosta!


Lasisen uunivuoankin nappasin mukaani jotta saadaan illalla lämmintä omenapiirakkaa ja kanelin ja kardemumman tuoksua kotiin. Tai siis S leipoo ja paistaa ja minä istun söpösti ja syön taikinaa, niin se onnistuu takuulla paremmin, uskokaa pois! Piirakasta tulee muuten aina väistämättä mieleen rakastamani Twin Peaks, sarja jonka voittanutta ei tässä ulottuvuudessa voi olla. Piirakan kunniaksi voisin katsoa taas pari jaksoa Dale Cooperin kuolemattomia lauseita :>

6 comments:

 1. Erittäin kaunis tuo mekko. Sopii täydellisesti sinun tyyliisi :)

  ReplyDelete
 2. Todella kaunis mekko ja söötti mummoveska, aivan loistavia löytöjä:) Twin Peaks on kautta aikain mun lempparisarja, boksi löytyy, ja syksyn pimeinä iltoina on mahtavaa tunnelmoida sarjan parissa:)

  ReplyDelete
 3. Todella kaunis mekko ja söötikki mummoveska, loistolöytöjä!:) Twin Peaks on kautta aikain suosikkisarjani ja aina syksyn pimeinä iltoina on mukava fiilistellä sen parissa:)

  ReplyDelete
 4. Suski: Khih, voi kiitos kehuista :>

  PupuLihavisto: Kiitos kovasti, ja löytyispä tällaisia aarteita useammin! Twin Peaks on kyllä mahtia, ihanaa löytää kohtalontovereita! ♥ Syksyn pimeisiin iltoihin se tosiaan iskee parhaiten (ainakin Bobin pelottavuus kasvaa hurjasti), mutta tuppaan katsomaan jaksoja aina kun mieli tekee, eli usein :>

  ReplyDelete
 5. Ihana mekko! Sulla on muutenkin tosi ihana tyyli :)

  ReplyDelete