5 April 2010

Candy Apple Hearts

Mystinen herra pääsiäispupu katosi ulottuviltani tänäkin vuonna, joten jännittävät tapahtumat taisivat jäädä kaninkolossa seikkailun sijasta kotiseuduilla lokoiluun ja elokuvien ahmintaan. Suklaamunaakaan en tänä vuonna löytänyt kodin koloista, vaan jotain paljon makeampaa..! Karkeista ihanin löytyi nimittäin äidin kenkäkaapin kätköistä:


Herkkukaunotarten kanssa kopsuttelin kotona pariinkin otteeseen (aika ekstaasisessa olotilassa), niin hyviltä ne tuntui ja näytti. Oman (tosin aivan erilaisen) parin hankinta on kovien säästötoimenpiteiden takana, mutta ehkä voin onnistun jo pian, muiden houkutusten välttäminen on vaan niin vaikeaa! Sillä välin voin aina käydä kahisuttamassa äidin ihanuuksien silkkisiä käärepapereita ja solmia sydämellisiä herkkunauhoja kenkien sileää kiiltonahkaa sivellen. Kuulostaa rakkaussuhteelta, mutta sitä se juuri kenkien kanssa onkin.

Tänään matkustin takaisin pöllötorniimme Joensuun keskustaan vintagematkalaukkuni täyteen pakattuna, monet rakkaat lastenkirjat ja kyntteliköt otin kotoa mukaani, sekä parit sulkaiset koristeet, joista syntyy pian fascinatoreita. Niistä kuvaa sitten myöhemmin, nyt keskityn loman viimeisiin rippeisiin ja uusien ihanien kynttilöiden poltteluun :)

10 comments:

 1. Ei sie olet JOensuusta! maailma on piskuinen paikka! Minakin siis normaalisti (ja taas enski kuusta alkaen) ylpea Niikkalainen.

  ReplyDelete
 2. Oi nuo parikat on jotain niin nättiä! <3___<3

  ReplyDelete
 3. Ava: Täällähän minä tallustelen, jos kadulla bongaa niin saa tulla jutustelemaan :)

  Zionnah: Ovat kyllä namuja ♥

  ReplyDelete
 4. Ihanan romanttiset ja herttaiset kengät ellen sanoisi. Nuo jalassa kyllä kelpaa kopsutella pitkin ja poikin elämän ihmemaata!

  ReplyDelete
 5. AAaaaa, nam <3 mä haluaisin noista ne mustat :3

  ReplyDelete
 6. BellaGodiva, Mandy Queen, Laura, Mirette:

  Nuo kengät on ihan mielettömän ihanat, yritin puhua kenkulit äidiltä lainaan mut eihän se tietenkään suostunut! ;D Vielä minä oman parini hankin ♥

  ReplyDelete
 7. On nuo vaan niin lutuset ja lumoavat popot:)

  ReplyDelete
 8. PupuLihavisto: No ovat, hypistelin niitä ihan transsissa :)

  ReplyDelete