8 April 2010

Happy Phantom

Onnenmurusia on ollut tällä viikolla mm.:

 
♥ Hatut, harsot ja verkot

♥ Uusi alustyllihame, jonka pöyhkeys saa kaikki kellohameeni kilisemään onnesta. Olen etsinyt sopivaa helmanpöyhentäjää jo pitemmän aikaa, ebay riensi tässäkin ongelmassa apuun ja juuri sopiva (ja hurjan edullinen) ihanuus tupsahti pulleassa paketissa kotiini pari päivää sitten. Petticoats


♥ Uusi mekkonen, jonka soin itselleni palkinnoksi työharjoitteluprojektin loppumisen vuoksi. Mekko on Hell Bunnyn musta kaunotar, jota olen jo aikani ebaysta himoinnut mutten ole aiemmin kehdannut surullisen tilini saldoa laihentaa. Olen hankintaan hirmu onnellinen, tässä viipotan vielä monet lämpimät kesäillat ja pyöräretket helmat hulmuten!


♥ Oudon syksyinen fiilis. Ainoa asia joka nyt tuntuu poikkeavan syksystä on kevään pölyisä, mutainen aromi. Alastomat puut, sateet ja kynttilöiden polttelu joka ilta saa syksyn tunnelmat pintaan, tekee mieli vaan juoda punkkua ja kuunnella Curea (se taitaa kyllä olla pysyvä olotila..)

♥ Kevät alkaa vähitellen olla niin pitkällä että sukkanauhavyöt, saumasukat, pitsihanskat ja korkkarit voi kaivaa kaapista, se tekee minut hurjan onnelliseksi! Ostin jo pari uutta ihanuutta kokoelmiini, tuossa alushousut+sukkanauhavyö-yhdistelmässä on onneksi metalliset pidikkeet, inhoan niitä muoviräpellyksiä.


♥ Mielenkiintoiset kesäkurssit. En saanut töitä mistään, mutta kurssien vuoksi asia ei paina mieltä. Tänä kesänä en hikoile luutarhalla kummituksia jahtaamassa kuten edellisinä vuosina, vaan piirtelen sarjakuvia, painan monotypiaa ja kuvitan runokirjaa. Rahat tulee olemaan vähissä mutta sielu kukkii!

♥ Tällä hetkellä koulussa on Flash-animaatiokurssi, ja olen siitä ihan lapsellisen iloinen! :) Ohjelma on epäloogisuuksien kehto, eli hermot menee välillä animaation kummallisiin kiemuroihin mutta niin kauan kun intoa löytyy, homma tuntuu soljuvan onnellisesti. Olen nyt jo oppinut vaikka mitä, jännää odottaa mitä kurssi vielä pitää sisällään!

♥ Tajusin että Facebookin kielen voi vaihtaa merirosvoksi, ja tämä on piristänyt viimepäiviä enemmän kuin luulinkaan, eli paljon. Yaharrr!

♥ Ajattelin aloittaa japanin opiskelun uudelleen. Opiskelin japania opistotasolla koko lukion ajan ja sen jälkeen itsenäisesti, mutta nyt opiskelu on ollut tauolla liian kauan ja rakenteet alkavat rapistua. Japanin vanha kulttuuri, kieli ja mystiikka pitävät minua otteessaan, hassua että populääripuolesta en ole niin kiinnostunut.

♥ TORI AMOS TULEE SUOMEEN! Olen odottanut punatukkaisen jumalattaren keikkaa jo aivan liian kauan, muutama vuosi takaperin en päässyt keikalle työni takia, se vain ei ollut mahdollista :( Itkin pettymyksestä ja lupasin itselleni että menen heti jos Tori vielä täälläpäin keikkailee, nyt varasin liput heti kun kuulin asiasta (Kiitos hurjasti ravenwaves, ilman postaustasi olisin saattanut missata koko uutisen)


♥ Blogillani on jo 60 lukijaa bloggerin kautta, oih ihanaa ja hui kauhistus! Kiitokset kaikille murusille lukemisesta, olette ihania

9 comments:

  1. Olipa ihana postaus! Tällainen saa itsensäkin hyvälle tuulelle. <3

    ReplyDelete
  2. Helinä: Mukavaa kun pidit :>

    ReplyDelete
  3. Positiivisuus on aina kivaa.^^ Olet onnekas kun on harjoitteluprojekti takana ja kesäksi jo suunnitelmia.

    ReplyDelete
  4. Kääk!! Mun on myös pakko päästä kattomaan :))

    ReplyDelete
  5. Chastel: Yritän olla mahdollisimman positiivisella mielellä, mutta vielä on ihan liian paljon tehtävää jäljellä ennen kesää :')

    Laura: No sinne ehdottomasti!! ^^

    ReplyDelete
  6. Mukava postaus, kauniita kuvia :) Jee, nähdään keikalla! Blogissani on muuten sinulle tunnustus.

    ReplyDelete
  7. ravenwaves: Kiitoksia sekä kehuista että ihanasta tunnustuksesta! ^^

    Keikalle vois vaikka puuhata jonkun miitin, varmaan on porukkaa sinne tulossa :)

    ReplyDelete
  8. Hei mistä, tai siis miltä eBay-myyjältä ostit tyllihameen? Oon kaipaillut muhkeaa sellaista jo vuosia, ja oon vaan pitkittänyt hankkimista kun semmoset kunnolliset maksaa vähintään 70e.. Enkä itekään jaksa alkaa väsäämään sellasta superisoa :P Yritin selata eBayta mutten oikein löytänyt sopivaa :/

    Kiva blogi sulla noin niinkun muuten <3

    ReplyDelete
  9. bubble: Kiitos :>

    Hamosen ostin liagarment-myyjältä. Tyllihameet on tosiaan yleensä ihan hullun kalliita, joten suosittelen tuota myyjää, monia värejä löytyy ja postituskin oli aika nopeaa :) Täällä ---> http://shop.ebay.com/liagarment/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=25

    ReplyDelete