16 June 2010

Corset Dreams

On eilisen kaltaisia surkeita päiviä ja toisaalta taas näitä, joiden mahtava alku pamauttaa koko päivän paremmaksi. Aamukahvin lomassa olin juuri pakkaamassa käsilaukkuani kun ovelta kuului kellon iloinen kilahdus. Lähetti seisoi oven takana iso paketti kourassa ja minä haparoin allekirjoitukseni käsi odotuksesta täristen. Ja minkä kauan odotetun aarteen paketti sisältikään!


S heräsi samalla kun syöksyin sängylle paketin kanssa ja naureskeli unisesti reaktiolleni samalla kun minä revin pakettia auki. Kengistä syntynyttä euforista kikatusta, kiljuntaa ja elehdintääni on mahdoton katsoa vakavalla naamalla, muttei tuollaisia reaktioita kannatakaan pidätellä. Kengät on parasta huumetta! (Ja minä seuraavasta kuvasta päätellen pahan luokan narkki)

 

Corset Boots


Näin kenkien eteen paljon vaivaa, hermoja sekä työtunteja työharjoittelun muodossa, ja koen todella ansainneeni nämä kaunottaret. Lupasin itselleni ostavani jotain ihanaa ja tyttömäisen turhamaista sillä pienehköllä palkalla minkä suuresta työstä ansaitsin.

Design yhdistettynä fetish-henkisyyteen on kengissä aivan vastustamaton yhdistelmä, kannan näitä popoja huolella ja rakkaudella (tosin en sadekeleillä, satiini on ihana mutta ikävä kyllä kovin hauras materiaali). Ja kuka voisi vastustaa sellaista superalennusta, jossa unelmien liian suolaisella hinnalla maustetut saappaat maksavat vain kolmasosan alkuperäisestä? No en minä ainakaan! ^^

14 comments:

 1. Olen myös alkanut himoitsemaan eräitä Parikan korkokenkiä ja yritän jankata itselleni, että 265 euroa on liikaa korkkareista. Saa nähdä kauanko menee, jotta lankean :D

  ReplyDelete
 2. Normaalisti kalvakka naamani taittaa hieman kateudenvihreään juuri nyt :D Onnittelut upeista koroista kuitenkin! Jos näkisin sut kaupungilla nämä jalassa, niin tulisin varmaan kysymään että saako niitä silittää.

  Sopiiko udella, mistä oikein bongaat näitä upeita kengiä alennettuun hintaan? Itse harkitsen lähes päivittäin viimeisten rahojeni sijoittamista Parikan kenkiin, mutta moinen hulluus saanee odottaa vähintäänkin syksyyn.

  ReplyDelete
 3. Suski: Uu mitä mallia himoitset? Parikat maksaa itsensä varmasti takaisin :) Ajattelen niin että voisin ostaa sillä hinnalla viidet tusinakengät tai yhdet sellaiset, joita rakastan ja jotka kestävät. Mutta itsekin olen halvemmalla omani löytänyt, opiskelijan budjetti kun ei oikein veny noihin alkuperäisiin hintoihin.

  ReplyDelete
 4. Aijai, ny iski rankasti vihertävä kateus. Nuo on niin ihanan malliset, ettei tosikaan.:p

  ReplyDelete
 5. Spookshow Baby: Kiitoksia kovasti, mutta älä suotta kateile kun mulle tulee ihan huono omatunto sellaisesta. Ja saa tulla silittelemään kenkiä ja juttelemaankin jahka bongailet :)

  Kummatkin Parikat olen löytänyt ulkomailta, YOOX-putiikista ja suosikiltani Tatty Devineltä. Onnetar on ollut kuitenkin mukana, nuo saappaat olivat viimeiset mustaa laatuaan. Tässä kolikossa on kuitenkin se paha kääntöpuoli, että jos Parikan nettipuodista myydään malli loppuun niin ei sitä muualtakaan löydä. Nyyhkin vieläkin parin ihanan kenkäparin perään :<

  Bemary: Voi hups :) Malli on kyllä mukava jalassa, mutta tuo satiini pelottaa, yritän olla rikkomatta.

  ReplyDelete
 6. Nuo ovat juuri ne kengät joiden perään minäkin huokailen, ihanat. Ovatko nuo ne vetuketjuttomat mallit vai ne uudemmat?

  ReplyDelete
 7. Vetoketjuttomat on nämä, pitänee ostaa pitemmät nauhat jotta nyörittäminen nopeutuu :)

  ReplyDelete
 8. Itse olen katsonut mm. noita Raqueleita punaisina. Olisivat aivan täydelliset punaiset kengät, joita olen kovasti tuloksetta yrittänyt metsästää. Jos löytäisin alennettuun hintaan, ostaisin heti.

  Nyt eksyin Tatty Devinin sivuille ja sieltäpä löytyi nuo Dessertit 140£ Apua!

  ReplyDelete
 9. Nuo ovat minun maailmassani kauneimmat kengät mitkä olen koskaan nähnyt(paitsi ehkä ne punaiset on vielä hienommat,en osaa päättää...)ja nyt olen kyllä vihreänä täällä! Lottovoittoa odotellessa...Rakasta niitä minunkin puolestani :)

  -Kaiku

  ReplyDelete
 10. (Bemary, piti kirjoittamani että voi hupsu, ei hups). Hups :)

  Suski: Miun äidillä on punaiset Raquelit :D Ja ihanat ovat, tuntuivat mahtavalta jalassa. Kannattaa ahkerasti selailla ebayn, huuto.netin ja nettikauppojen tarjontaa, koska Parikan puodissa ne tuskin tulevat koskaan alennukseen, kun ovat klassikkomalli.

  Kaiku: Voi kiitos, ja rakastan varmasti! Punaisista kirjoitin ja haaveilin täällä jo muutama kuukausi takaperin, mutta niitä ei ollut tarjolla. Onneksi musta käy kuitenkin kaiken kanssa, tuo väreistä parhain ^^

  ReplyDelete
 11. Itken kateudenvihreitä kyyneleitä. MIKSI MINULLA ON VARAA VAIN PASKAAN /capsrape. Nyt kyllä vttu ostan sen järkkärin vaikka pitäisi rahat repiä selkänahasta jukolauta. Upeat kengät. Upeat. *______*

  ReplyDelete
 12. Foxie, ei mullakaan olisi varaa jos en olisi saanut palkkiota työstä ja säästänyt muissa menoissa :)

  Oh, järkkäri on minunkin unelmissa, mutta varaa vasta sitten kun valmistun. Siihen asti tyydyn pokkarin ja lainajärkkäreiden voimaan.

  ReplyDelete
 13. voi että onnea ihanaakin ihanemmista kengistä!:)

  ReplyDelete