20 June 2010

I play at night in your house

Eilen juhlin sujuvasti kahden paikan välillä, kamun kerrostalotupareista pyöräilin loppuillaksi puutalo-alueelle taideyhdistyksen pirskeisiin, viralliselta nimeltä virkistyskonferenssiin (joka on muuten uusi lempisanani). Ilta oli mahtava, harvoin on oikeasti noin levännyt olo juhlien jälkeen! Illan aikana keskustelin kaikesta maan ja taivaan välillä, join boolia joka maistui jokaisella kulauksella erilaiselta, istuin sohvalla keskellä omenapuiden saartamaa puutarhaa, rakastuin kaverini vintage-aarteilla sisustettuun puutaloon, lauloin karaokessa isolla porukalla Taiteilijanelämää (mitä muutakaan?) paikallisessa kuppilassa ja nauroin antaumuksella kyseenalaisille vitseille.

Kokeilin myös ensimmäistä kertaa tehdä kiharoita itselleni. Lainasin siskolta lämpörullia ja nyt olen aika ihastunut tähän kampaukseen! Viimeksi minulla oli kiharat päässä yli kuusi vuotta sitten, piristävää kun normaali piikkisuora tukka sai heti uutta ilmettä. Laineet lipattavat hiuksieni pinnalla useamminkin tästä lähtien, ainakin erilaisten kampausten osana. Uusia juttuja pitäisi kokeilla enemmänkin!

 Jep, omistan madonna-hammasraon.

Olen myös miettinyt blogini kielen vaihtamista englanniksi, asia piipittää takaraivossani jatkuvasti. Aloittaessani kirjoittamisen lähes vuosi sitten puntaroin kovasti kahden kielen välillä ja ihme kyllä kallistuin lopulta suomen puoleen. Kirjoittelen kuitenkin vielä suomeksi vähän aikaa, kunnes osaan päättää asiasta itseni kanssa, mutta jossain vaiheessa kieli saattaa vaihtua lennosta englanniksi. En usko että tämä häiritsee ketään, vai kuinka on lukijoiden laita? :)

27 comments:

 1. Minäkin olen jo tovin miettinyt kielen vaihtamista englanniksi, sillä blogilleni on tullut ulkomaisia lukijoita (säälittää, kun joutuvat käyttämään superhuonoa googletranslatoria). Mutta suunnitelmiani jarruttaa se seikka, että englanninkielentaitoni ei ole ihan priimaa.

  Mutta minua ei ainakaan häiritse mikäli vaihdat blogisi kielen englanniksi.

  ReplyDelete
 2. Oooh, niin kaunis! kiharat on nätit :)

  ReplyDelete
 3. vitsi miten oot kaunis! ihan elokuvatähti.

  mitä tuo huulipuna muuten on? mielettömän vinkeä väri.

  ReplyDelete
 4. Ei tehny hyvää miun hius-kuumeelle, nähdä näitä kuvia. Juuri tuollaista tukkaa itselleni havittelen... :x

  ReplyDelete
 5. Senki söpö kissa :) Ihanat sun kikkurat ja voin kuulla sun naurun.

  ReplyDelete
 6. Täällä kanssa eräs joka omistaa hammasraon.. :) On kyllä ihanat kikkurat, sopii hyvin sulle! ^^

  ReplyDelete
 7. IHANAT! Ei hitto sie oot kyllä oikeesti kissa :D Yleensä en kiharoista tykkää, mutta siulle nuo sopivat täydellisesti.

  ReplyDelete
 8. Kauniit on kiharat!

  Eikä kielen vaihtuminen haittaa ainakaan mua :)

  ReplyDelete
 9. Todella kauniit kiharat, aiheutti heti halun hommata lämpörullat. Kaunis olet myös tuossa alemmassa kuvassa, nousi kyllä hymy huulille itsellekin kun tuota katsoi, tosi pirteä kuva.

  ReplyDelete
 10. ihhan mielettömän upeesti sopii noi kiharat sinulle *__* kunnon ilmestys taas kerran sinä!

  ReplyDelete
 11. I absolutely adore your blog and style! But I don't understand Finnish so I have to use Google Translate, which isn't always correct or accurate.
  So I'd love to read your blog in English! :-) (if that is what you asked, I hope I got the translation right ;-))

  ReplyDelete
 12. Ihanat kiharat ja hymy :) Minä oon monesti myös miettinyt kielen vaihtamista englanniksi, se olisi jotenkin vain luonnollisempaa minulle.

  ReplyDelete
 13. Vrindaera: Hyvä jos ei häiritse, kun näin varmasti käy. Olen kyllästynyt siihen ettei ulkomaalaiset lukijat voi ymmärtää tekstejä, itsellekin englanti on mieluisampi kirjoittaa vaikka virheiltä ei tietysti voi välttyä :)

  Mirette: Oih, kiitos kovasti!

  liisa: No hui, en kai nyt ihan! Kiitos kuitenkin, taisin punastua :> Kuvassa on Rimmelin punaa, sävyltään Alarm.

  Suski: Hihih, anteeksi!

  Marianne: Kiitos hurjasti ♥ ja oli pakko laittaa tuo vahinkoinen naurukuva, oli niin iloinen mieli päällä :D

  Vampiric: Jee, kohtalotoveri! Olin ennen hammasvaosta kamalan epävarma enkä uskaltanut hymyillä, nykyään kannan sen ylpeydellä. Ei kaikilla tarvitsekaan olla ns.täydellinen hammasrivi :)

  Insanity: Oi kiitoksi hurjasti ♥ Miumiu!

  bubble: Kiitoksia, ja hyvä ettei häiritse ^^

  Chloé Cupcake: Kiitos kovasti :) offtopic: Hurmaava on ihana sana, miksei ihmiset käytä sitä nykyään niin paljon?

  Positiivinenpakana: Kiitos ihanista sanoista. Lämpörullat oli aivan uusi tuttavuus mutta suosittelen, kiharat pysyi koko illan, mikä on lasisella tukallani ihme. Ja alempi kuva oli pakko laittaa kun olin niin hyvä olo ja erilainen kuva miusta :)

  pup: Voi että, kiitos kovasti ^^

  Becky: Thank you so much! Google Translator is probably one of the funniest things I know, but it's actually right this time :D I will indeed start blogging in english :)

  ravenwaves: Voi kiitoksia ^^ Luonnollisemmalta se tuntuisi myös minulle ja lisäksi helpottaisi monen lukijankin tilannetta. Plus kaikki suomalaiset nyt edes jonkin verran osaa englantia ;)

  ReplyDelete
 14. Ooo kun oot ni nätti ;_;<3! Nuo kiharat on hirmu ihanat, sopii sulle!

  ReplyDelete
 15. Dark-Whisper, paljon paljon kiitoksia! :>

  ReplyDelete
 16. ääh ei saa vaihtaa kieltä, mulla on niin huono englanti etten sitten osaa lukea:DD

  ReplyDelete
 17. apua sä oot niin ihana! varsinkin noi kiharat on tosi mielettömät :)

  ReplyDelete
 18. Anonyymi: älä huoli, ainakin vähän aikaa postailen sekä suomeksi että englanniksi :)

  Aliliisa: Huii punastelen taas täällä, kiitos kauniista sanoista! ♥

  ReplyDelete
 19. Ihana madonna-hammasväli <3 ja ihanat kiharat!

  ReplyDelete
 20. Eipä tuo kieli nyt haittaa, oli se mitä tahansa, englantikin sujuu hyvin. Mutta vähän se korpeaa, että kaikki vaihtaa englanniksi kaikkialla :/

  ReplyDelete
 21. Anonyymi: Uskon kyllä :/ Mutta tuo suomi-englanti kombinaatio on toiminut mulla nyt ainakin sen verran hyvin, että käytän englantia vain käännöksenä postauksen lopussa. Saa nähdä mitä myöhemmin tapahtuu :)

  ReplyDelete
 22. Kuinka kukaan voi olla noin kaunis? O_O vau.

  ReplyDelete
 23. Hui, kiitos! Ihan hämmentävä kommentti ^^

  ReplyDelete