21 July 2010

Eve at the Mansion

Viikkoni on vierähtänyt hektisessä liikkeessä ja auton perällä istuen, joten olen ollut kaukana internetin maailmoista. Tämän vuoksi syntyi pieni blogitauko, mutta asia korjataan heti :) Viikonloppuna olin road tripilla perheen kanssa kohti serkun rippijuhlia, siiryin sieltä illaksi suvun jatkoille joissa viini ja laulu virtasivat, vietin unohtumattomia viimeisiä lomahetkiä ja pidin hauskaa ihanien ihmisten kanssa Helsingin yössä. Aika on valunut käsistä kuin hiekanjyvät, ja maanantaista lähtien olen rypenyt konkreettisesti hiekassa hautausmaatöiden muodossa. Loppukesä vierähtääkin vanhan kotipaikkakuntani hautoja hoitaessa.


Lauantainen, juhliin vuokrattu juhlapaikka oli täpötäynnänsä ihania juttuja jotka oli vain pakko kuvata.  Muuttaisin tuohon kartanoon milloin tahansa! (Tai mihin tahansa kartanoon, mutta köyhänä opiskelijana saan tyytyä vuokrakaksioon)Translation: The whole week has been so busy that I haven't had any time to update! Sorry about that :> On the weekend I went on a road trip, had a huge family meeting and travelled to my old home town, where I'll be working until the summer's end. Graveyard is a good place to spend the summer though, at least I like working there! 


The photographs were taken on Saturday at the family meeting. That particular mansion was rented for the occasion, and I absolutely loved the little details on that house. I'd move there anytime!

5 comments:

 1. Kivaa, että kelpuutit itsestäsi yhden kuvan :)

  ReplyDelete
 2. Kartano olisi jotain mahtavuutta<3 Tai joku pitsitalo Turun ruissalosta tai joku vanha maalaistalo narisevien lankkulattioiden kera :)Niissä on sitä jotain tunnelmaa, joka uusista taloista uupuu kokonaan.

  ReplyDelete
 3. Hautausmaahommat on tuttua puuhaa, siellä tuli aikoinaan rehkittyä muutamatkin kesät. Luiden löytyminenhän se jännittävin osuus oli ;)

  Kuinka vanha muuten olet? :)

  ReplyDelete
 4. Onpa ihastuttavan näköistä! Sellaista tunnelmaa, jota näihin nykyajan kerrostaloloukkoihin ei saa aikaan vaikka mitä tekisi.

  ReplyDelete
 5. Marianne: haha :) Kaikki oli huiman tummia tai salamantäyteisiä, mutta halusin edes jonkun julkaista.

  Suski: Oih! Tai sellainen suuri, koristeellinen huvila jossa on torni! ♥ Vanhoissa taloissa on niin paljon tarinoita ja erityistä tunnelmaa että aion ikuisesti unelmoida sellaisessa asumisesta. Ne narisevat parketit löytyy tosin jo nykyisestä kodista :D

  Anonyymi: Hihi, onhan se myös aika karmivaa :> Olen 1989 loppumainingeissa syntynyt, joten 21 vuotta tulee syksyllä täyteen.

  Maria: Aika lähelle voi päästä sisutuksella, muttei koskaan tarpeeksi lähelle. Tuollaisen talon kun saisi niin ah, onnea ^^

  ReplyDelete