21 July 2010

Tim Burton's new projects!

Ihanaa! Pikkulinnut lauloivat Tim Burtonin uusista projekteista, vaikka herra aivan hetki sitten oli ilmoittanut keskittyvänsä perhe-elämään ja jättävänsä elokuvat hetkeksi mielestään. Kyllähän nuo nerojen tavat tunnetaan, tosin en suurena fanina laita ollenkaan pahakseni Burtonin työnarkomaniaa :>


Burton sekä tuottaa että ohjaa tulevan Monsterpocalypse-elokuvan, joka pohjautuu samannimiseen, ainakin minulle täysin tuntemattomaan peliin. Hirviöiden hahmosuunnittelu on jo kuulemma käynnissä, herkullista odottaa hahmojen ulkoasua, Burtonin elokuvien hahmot kun ovat aina visuaalista karkkia. Hirviöt ja maailmanloppu ovat myös sen verran erinomaisia teemoja, että toivon niiden fuusion synnyttävän kutkuttavia tuloksia ^^


Toinen uudempi projekti on Dark Shadows, jossa (ooh mikä yllätys!) esiintyy Johnny Depp. Elokuva pohjautuu 60-luvun sarjaan, joka on myös harmikseni täysin tuntematon minulle. Kuvaaminen alkaa jo ensi vuoden alussa, ja elokuvan lupaavan nimen lisäksi odottamisen arvoista on ainakin Deppin roolisuoritus vampyyri Barnabas Collinsina. Burton, Depp ja vampyyrit ei toivon mukaan voi olla huono yhdistelmä! Odotan innolla ja totta puhuakseni hiukan kauhullakin tulevia teoksia :)


Translation: Whiii! I found out that Tim Burton is on fire again, having two new projects after he just announced that he'll spend more time with his family. I'm not complaining in any way, words "Burton" and "workaholic" in the same sentence are music to my ears! The new projects are a game-based Monsterpocalypse and Dark Shadows, which is based on a 60's cult TV series. The latter will feature Johnny Depp as vampire Barnabas Collins. Monsters, an apocalypse, Johnny and vampires, what more could a girl ask for?

11 comments:

 1. Olen jo nyt innoissani Dark Shadosista.

  ReplyDelete
 2. Ja miehellä tulevana projektina myös Addams family animaationa ^^

  ReplyDelete
 3. UUUUUUUUUUUUUUUH!
  En ehkä jaksa odottaa!<3

  ReplyDelete
 4. Ah,ihania uutisia <3 Dark Shadowsia olen odotellut jo jonkin aikaa, ja nyt on siis muutakin tulossa näköjään :)

  -Kaiku

  ReplyDelete
 5. Ei malta odottaa ^^ Myös kokopitkä Frankenweenie on odotuslistan kärjessä.

  -Saija

  ReplyDelete
 6. Oi, tuo jälkimmäinen kuulostaa varsinkin sellaiselta, että odotus alkakoon! Vamppyrit ja Burton... <3

  ReplyDelete
 7. Mademoiselle Parapluie: Hyvä juttu ^^

  Anonyymi: Oooh, pelastit päiväni! En ole kuullutkaan moisesta ja Addams Familyn sekä animaatioiden fanina odotan tuota kyl hurjalla innolla! Mistä löysit tiedon? Aivan mahtavaa jos tuo toteutuu! :o

  Varjosudenhetki: Hihih, eihän meistä kukaan :>

  Kaiku: Mieltä lämmittää aina kun saa odottaa uusia Burtonin tuotoksia, ja nyt on vieläpä useampi herkku uunissa! ♥

  Saija: Mulla on ollut hiukan outo olo uuden Frankenweenien suhteen, kun se lyhykäinen on niin rakas ja jo itsessään klassikko. En aio kuitenkaan vaipua pessimismin suohon vaan odotan sitäkin hyvällä mielellä :)

  Maria: Vastustamaton yhdistelmä tosiaan ♥

  ReplyDelete
 8. Jeeeee :) Etenkin vampyyri-Depp!

  ReplyDelete
 9. No, tosi omaperäistä toi Depp + Burton, mut ei voi olla kuin laatua taas! Ja Addams Family -animaatio tais pelastaa mun päivän myös. Awesome!

  ReplyDelete
 10. http://popwatch.ew.com/2010/03/18/tim-burton-addams-family/
  Burton oli aluksi kieltänyt koko projektin todenperäisyyden mutta nyt varmistettu että toteutunee :).

  ReplyDelete
 11. ravenwaves: Niinpä ^^

  Mari: Heh, Burtonilla taitaa olla puhelimassa vain muutama numero joihin soitella kun leffaa tehdään :> Toisaalta samojen kasvojen käytöstä tulee sellainen kaveriporukka-fiilis, ja huippua nähdä kun lahjakkaat näyttelijät venyy eri rooleihin niin loistavasti!

  Anonyymi: Huii, mahtavaa! Nyt vaan odotellaan :)

  ReplyDelete