15 September 2010

Beautiful Blogger Award!

Sain kuplivan ihania yllätyksiä tällä viikolla, ja vielä niin monta etten olisi koskaan uskonut! Sanski, Sally SlanderVivian, Insanity, Vampiric, Positiivinen Pakana, Ventovir, Saara, CändiC ja ^Vermin^ antoivat minulle tämän kauniin tunnustuksen. Kiitos teille kaikille ihanille vielä, olen todella otettu ja onnellinen maininnasta! 


Totta puhuakseni en aluksi aikonut vastata ketjun kutsuun, kammoan hiukan tällaisia ketjukirjeitä, mutta olkoon. Juttuun oli kätkettynä paljastuksia sekä seitsemän bloggaajaa, joille nappulan jakaa. Tässä seitsemän tiedonmurua elämästäni:

1. Synnyin pienenä, violettina ja kolme viikkoa etuajassa. Napanuora oli kohdussa kiertynyt hirttosilmukaksi kaulani ympärille ja menehtymiseni oli vain minuuteista kiinni. Täällä olen ja hengitän vielä, onneksi.


2.Olen värisokea, vaikka tytöillä se on hirmu harvinaista. Mulla oli geenistön mukaan 0,05% mahdollisuus olla värisokea mutta tietysti tuurillani se osui. Ei ole kuitenkaan haitannut menoani ollenkaan, tosin en tiedä miltä maalausteni sävyt oikeasti näyttävät :'D

3. Olen syntynyt peruskristilliseen perheeseen mutta en kuulu enää kirkkoon. Ollessani pieni äitini otti harvoille pakollisille kirkkokäynneille mukaan kyniä ja pienen piirustusvihkon jotta mulla olisi edes jotain tekemistä. Pidän kuitenkin kristinuskon visuaalisesta aineistosta ja erityisesti demonologiasta.

4. Eläin-ja ihmisoikeudet ovat hyvin lähellä sydäntäni, pelkkä ajatuskin turkistarhoista ja sotavankien kidutuksesta saa sappeni kiehumaan vaarallisissa lukemissa. Tunnen myös usein pohjatonta toivottomuutta siitä etten osaa auttaa tarpeeksi, vaikka parhaani yritän.


5. Tärkein asia mitä opin äidiltäni on se, että ihmisellä ei ole koskaan tylsää jos pään sisällä on hauskaa. Päänsisäinen maailmani on täynnä utopiaa, huonoja juttuja ja kikatusta, eikä muuten ole tylsää!

6. Puhun kuutta kieltä. (En tietenkään kaikkia yhtä hyvin.)

All photos by Dave McKean
7. Vanhan ajan sirkustunnelma on mielestäni aivan ihanaa, ainoa vika on se että minulla on koulrofobia. Pelkään sirkuspellejä ihan kamalasti, järkyttävän kamalia ja irstaita otuksia! Kylmät väreet virtaa selkää pitkin heti jos ajatukset harhailee kohti Pennywise-pelleä. Hrrrr! Jakaako kukaan muu tämän pelon?

Päättämisen vaikeus meinasi jyrätä tämän osion yli, suosikkeja kun on niin paljon. Tunnustuksen halusin antaa hyvin, hyvin erilaisille bloggaajille, joiden jokaisen päivitystä odotan innolla! Yksi neitokainen saa minut sarjisblogillaan kihertämään naurusta, yksi tyrmää upealla tyylitajullaan ja yksi kultaa päivää suloisilla runoillaan. Kaikki olette ihania ja palkinnon arvoisia! ♥ Blogit eivät ole paremmuusjärjestyksessä enkä velvoita ketään jatkamaan ketjua.Translation: I got this wonderful award from many lovely women and now I had to pass it on seven more bloggers. I also had to tell seven facts about my life but they're a bit heavy to translate thoroughly. Here they are, extracted: 


1. I was born with the umbilical cord around my neck like a noose, thus I was small and purple, but luckily alive :)
2. I am colorblind, though this is extremely rare amongst females.
3. I was born Christian but never embraced that religion.
4. I speak six languages.
5. Animal and human rights are important to me, I wish I could do more to help.
6. The most important thing my mother taught me was that ennui evades you as long as you have fun inside your head. What a great advice!
7. I love old fashioned circus but I'm frightened to death by clowns!

14 comments:

 1. Jaetaan näemmä tuo syntymäkokemus :)
  Ja monia muitakin asioita,Pennywise esimerkiksi sai pitkään kuuntelemaan kauhulla vanhan omakotitalon viemäreiden kurinoita..

  ReplyDelete
 2. Munkin mielestä pellet ovat perin karmaisevia, minkä vuoksi olen kerran saanut ystävältäni Pennywisen kuvilla täyteen koristellun postikortin :D ihan kamala!

  ReplyDelete
 3. I feel the same about that last one!
  I blame 'It' for that. :)

  ReplyDelete
 4. Jenni L: Oi, jännittävää :) Ja voi ei, se viemärikohtaus aiheutti mulle aivan saman! Tai kadun varsilla alkoi korvista kuulumaan "We all float down here.."

  Spookshow Baby: Oh no! Kai muistit polttaa sen kortin roviolla, muuten se pirulainen ryömii sieltä ulos! :D

  Beate: Me too, I'm traumatized for life by that movie. I actually have it in my collection and watch it once in a few years. What a shock treatment!

  ReplyDelete
 5. Kiitos tunnustuksesta :) Mä oon saanut muutaman tälläsen aiemminkin, mutta en oo vielä toistaiseksi osannu lähettää eteenpäin. 7 faktan valitseminen ja 7 ihanan bloggaajan niitten kaikkien joukosta tuntuu niin vaikeelta!

  ReplyDelete
 6. Peps, mullakin meinasi jäädä juuri tuon takia tekemättä, mutta mietin ettei muut suosikit voi mitenkään loukkaantua jos ei tunnustusta kaikille jaa (vaikka haluaisi)! Jätin myös kaikki jättiläisblogit pois niin oli hitusen helpompaa :) Ja seitsemän faktankin valitseminen oli kyllä vaikea pala!

  ReplyDelete
 7. kiitos kaunis tunnustuksesta.

  näitä on minullekin sadellut lähiaikoina muutamia, ja edelleen pohdin, että jos kerrankin jatkaisin näitä ketjuasioita. tosin minulla tuo taitaa jäädä siihen, etten osaa päättää kenelle tunnustuksen jakaisin, koska niin monet ihanat ovat tuon tunnustuksen jo saaneet.

  ps. sirkus on taikaa, mutta ilmoitan myös vastahakoisuuteni pellejä kohtaan.

  ReplyDelete
 8. Minä myös pelkään pellejä. Hirviöitä! Eräällä tutulla oli taulu, jossa surullinen pelle vuodatti yksinäisen kyyneleen. En suostunut jäämään taulun kanssa kahden...

  ReplyDelete
 9. Lucy Fur: Ole hyvä, ansaitsit sen :) Sirkuksessa on kyllä taikaa! Kunpa sirkuspellet vain voisi manata sen taian ulkopuolelle.

  Veronica: Hyi, tiedän muuten tuon taulun, aivan kamala! Ei sellaisen lähellä voisi saada unta, ei edes samassa talossa, pelkäisin koko ajan että pelle kiipeää pois kehyksistä kun nukahdan..

  ReplyDelete
 10. Kiitos :)) <3 itekkin kuulut myös mun suosikkeihin!

  Tämmönen piristää kummasti, kun on viime aikoina olla vähän laiskana bloggailun suhteen :3

  ReplyDelete
 11. Laura: Voi kiitos ihana ♥ ^^ Tosi mukava kuulla että piristi! Ja kyllä niitä aikoja aina tulee milloin ei vaan jaksa, ihan normaalia :)

  ReplyDelete
 12. Suuret kiitokset vielä tälläkin puolella! ♥ En yhtään tajunnut, että se olisi vaatinut myös seitsemän faktan kertomista...

  ReplyDelete
 13. Luin koko blogisi ja pistin koemmenttajkin pari. On kyllä ehdottomasti yksi mun suosikeistani! Olet kaunis, sulla on hyvä tyylimaku ja oot tosi lahjakas maalari. Ääh kuinka sua kadehdinkaan xD <3

  ReplyDelete
 14. Annabel: Ansaitsit maininnan kyllä täydestä sydämestä! Ja koko juttuhan on täysin vapaaehtoinen, ei faktoja ole pakko kertoa :)

  Leena: Kommenttisi piristi kyllä päivää, kiitos kaunis kohteliaisuuksista! Huomasin kyllä kommenttisi ja kommentoin takaisinkin, hauskaa että joku on jaksanu lukea wanhoja merkintöjä. Ja älä yhtään kadehdi, kateudesta tulee vaan huono mieli kummallekin! :)

  ReplyDelete