18 September 2010

Black Melt

Liian usein katselen kaihomielellä kaikkia persoonallisia vaateherkkuja ja unohdan perusvaatteiden tärkeyden asujen pohjana. Pelkistetyn mustan kauluspaidan tarve vaatekaapissani alkoi lähestyä jo akuuttia tilaa, joten pieni metsästysretki paikallisiin putiikkeihin oli enemmän kuin paikallaan! Iskin kynteni kiinni hiukan puhvihihoitettuun kauluspaitaan, jota voi helposti muokata omaan tyyliin istuvaksi, maustin sen tällä kertaa kiillolla ja kiristyksellä. Tykkään kovasti yhdistellä pvc:tä konservatiiviselta tuulahtaviin vaatteisiin, eritoten kauluspaitoihin. Asun univormumaisuus istuu mainiosti ensi viikolla alkavaan kouluun, toivottavasti korsetti pitäisi tällä kertaa myös henkistä ryhtiäni kasassa koulupaineiden alla..

shirt: H&M
corset: huuto.net
tie: Lip Service

Translation: My wardrobe has been lacking of plain black clothes for a while now, so I bought a very basic shirt. It's a great base for such many outfits, as long as you spice it up a little bit. I love the mixture of pvc and slightly conservative clothes, I think they make a great school uniform for next week!

8 comments:

 1. Korsetti sopii minunkin mielestä loistavasti kauluspaitojen kanssa. :) Ja muutenkin kun vähän erikoisempia vaatteita, tässä tapauksessa korsetteja yhdistelee arkivaatteisiin, voi tulos olla hyvinkin onnistunut ^^

  ReplyDelete
 2. Kauluspaidat <3 Munkin itseasiassa pitäisi uusi musta istuva kauluspaita metsästää kun entinen on hajoamassa!

  ReplyDelete
 3. Vampiric: Se on kyllä ihana yhdistelmä :) Tykkään muutenkin tosi paljon univormumaisista asukokonaisuuksista, arkivaatteet on varsin kelpoja niiden pohjalle.

  Dark-Whisper: Mulla taas jäi kaikki entiset niin pieniksi että pakko oli vihdoin ostaa uusi :D Tuo paita oli kyllä hurjan edullinen ja hyvä, suosittelen!

  ReplyDelete
 4. Aivan IHANA blogi, kahlasin kaikki merkinnät läpi viikonloppuna ja olen ihastunut! Ihana tyyli, niin kirjoituksessa kuin pukeutumisessa ja blogissa itsessäänkin. Olen hirveän inspiroitunut, ja nyt alankin viimeiselemään kaikkia pikkuproggiksia joita olen viime vuosina jättänyt kesken <3

  Jatka samaan tyyliin, IHANA lukea.

  ReplyDelete
 5. http://www.backstreet.fi/shop/product_details.php?p=5679

  ReplyDelete
 6. Hele: Koko päiväni kirkastui valoisaksi sun ihanan kommentin jälkeen, kiitos! ♥ Tosi mukava kuulla että pidät, ja jatkan kyllä samaan malliin :)

  Anonyymi: Apua, nyt tekee hurjasti mieli ostaa tuo. Rakastan sateenvarjoja :3

  ReplyDelete
 7. http://www.ellos.fi/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=35402&productId=267917&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink= iski silmään nettikaupassa :)

  ReplyDelete
 8. Hele: Olenkin metsästänyt lintuhäkkiä jo ikuisuuksia, mutta tahdon löytää aidon ja vanhan :) Kaupoissa on nyt paljon näkynyt noita uusia häkkejä mutta odottelen vielä sitä omaa!

  ReplyDelete