3 October 2010

Black Celebration

Välillä koulu yllättää todella positiivisesti. Viime vuoden syksyisellä piirustustunnilla perehdyimme kipsikallojen-ja luiden muotoon Nightmare Before Christmasin ja vanhojen kauhuelokuvien soundtrackien kaikuessa taustalla. Perjantaina Taiteen ja tieteen filosofia-kurssin luento vierähti Matrixia katsoessa ja keskustellessa elokuvan totuuskäsityksestä. Illalla opiskelijajärjestö järjesti vielä Black&White-pippalot, joihin pukeutuminen oli helpointa koskaan vaatekaappini sisällöllä! Harmi vain että loppujen lopuksi jätimme kavereiden kanssa koko tapahtuman väliin typerän sisäänpääsymaksun (ja boolittomuuden) vuoksi ja jatkoimme matkaamme muille teille.

Tässä kuitenkin illan kampausta, tukkani alkaa olla jo niin pitkä että victory rollsien teko on jo haasteellista, rollsit on sortumavaaran vuoksi käärittävä päätä myöten. Juhlinta muuten jatkuu vielä tänäänkin erinäisten syiden vuoksi, siitä lisää myöhemmin. Mukavaa sunnuntaita kaikille! At times our school offers some unexpected goods. Last autumn we drew skulls and bones while the teacher played Nightmare Before Christmas and old horror soundtracks on the background, and on Friday we watched Matrix on our philosophy class. On the evening there was a Black&White party at the school, which after all we didn't attend due to the entrance fee and the lack of punch :D Still, here's the hairdo I did for the evening! I love victory rolls, although my hair is way too  long and heavy for perfect ones.

6 comments:

 1. Hitsi, kylläpä mullekin kelpaisi tollaiset koulutunnit! ;) Mahtavaa.

  ReplyDelete
 2. Kipsikallojen- ja luiden muodon oppitunnit kuulostaa parhaudelta. Mikä ihanan oloinen paita tuossa alemmassa kuvassa pilkistää? Ajattelin myös tiedustella, että olisitkohan yhtään kiinnostunut tekemään postausta victory rollsien teosta? Jonkilaista tutorialia siis. Se olisi mahtavaa.

  ReplyDelete
 3. Voi miten kaunis kampaus ^^ Emmyn tavoin miekin toivon tutorialia tästä kampauksesta kun haluaisin tietää miten rollsit saa pitkiin hiuksiin onnistumaan :)

  ReplyDelete
 4. bubble: Tuollaiset tunnit on kyllä todellisia valonpilkahduksia! ^^

  Emmy: Sitä se juuri olikin, paras koskaan kokemani oppitunti! Raitapaita on Heavenly Circuksen ikivanha luomus, olen käyttänyt sen jo miltei puhki. Täällä on parempi kuva: http://mothmouth-throughthelookingglass.blogspot.com/2010/05/half-eaten-candy-from-some-disordered.html

  Tutoriaali pitää pistää mieleen, voisi olla mukavan haasteellinen koska en aina itsekään tiedä mitä teen :D Koitan saada joskus selkeän postauksen aiheesta tehtyä!

  Vivian: Voi kiitoksia :> Tutoriaalin teko siirtyi jo mietintähattuun!

  ReplyDelete
 5. Kuulostaa ihan mainiolta koulupäivältä! :)

  ReplyDelete
 6. Lumicki: Kyllä, niitä harvoja ;)

  ReplyDelete