5 October 2010

Sugarpill, my new favourite candy!


Kakkukahvien sijasta eilisen syntymäpäiväni aamu sai herkullisen yllätyksen pienen paketin muodossa. Tilasin ystäväni kanssa pari viikkoa takaperin Sugarpillin maukkaita luomivärejä ja paketin saapuessa olin innoissani kuin pieni sokerihiiri! Suomesta tuotteita ei vielä tietääkseni saa joten teimme tilauksen suoraan Kaliforniaan, onneksi paketti vältti tullimiesten lonkerot oivasti :) Tässä oma tilaukseni:


Cold Heart palette (shades Poison Plum, Tako, Bulletproof, Afterparty)
and LOVE+ pressed eyeshadow

Meikkikarkkien paketit ovat jo itsessään suloisia taideteoksia mutta Sugarpillin runsaspigmenttiset, herkullisilla sävyillä kuorrutetut ja eläintestaamattomat tuotteet osoittautuivat käytössäkin mielettömän ihaniksi! Punainen luomiväri, sävy LOVE+, muodostui heti uudeksi suosikikseni. Olen jo kauan haikaillut punaisen luomivärin kokeilun perään ja harjoittelun jälkeen käytän sitä varmasti arjessakin. Ainakin itse pidän kovasti punaisen kontrastista mustien hiusten ja vaalean ihon kera!Yesterday my birthday cake was replaced with another package full of lovely treats. Me and my friend ordered some Sugarpill cosmetics a couple of weeks ago, and I was thrilled like a little sugar addict about these make-ups! The packages are a real treat for the eyes and I absolutely love the cruelty-free products and their high pigmented colours. I've wanted to try red eyeshadow for a long time now, and I think it goes perfectly with pale skin and black hair!

13 comments:

 1. Nelly.comista saa Sugarpilliä ainakin! :o Olen itsekin ajatellut tilata noita *_*

  ReplyDelete
 2. Tykkään myös punaisesta luomiväristä. Itse tilasin vuosi/pari sitten Grimasilta punaisen värin, mutta oli liian oranssiin menevä makuuni.

  ReplyDelete
 3. DeadlyDame: Nelly.comista saa kyllä, mutta halusin tilata suoraan Amylta. Oli edullisempaa, sain kaupan päälle ilmaiset postikulut ja kimaltavia tarroja! ^^ Suosittelen kyllä noita luomivärejä, pysyvyys on mainio ja pigmenttiä riittää vaikka täältä ikuisuuteen.

  Suski: Oranssius on usein hankala juttu minkä tahansa punaisen jutun kanssa :/ En tiedä miltä tuo mun luomivärin sävy muiden koneella näyttää, mutta luonnossa se on ainakin ihanan punainen ♥

  ReplyDelete
 4. Ihania! Oi että. Mulla on myös jo kohta 10 vuotta ollut punaisen luomivärin fiksaatio. Harmi että monet niistä muuttuvat luomilla sitten pinkeiksi tai ihan joksikin muuksi kuin kirkkaaksi tomaatinpunaiseksi, pläh. Mieluummin ottaisin sen oranssiin menevän. Oranssi onkin kyllä toinen väri, josta luomilla tykkään :)

  ReplyDelete
 5. bubble: Voin kyllä sanoa koko päivän käytön jälkeen että nämä ovat rakkautta! Punaisen sävy ei ole muuttunut laisinkaan eikä väri ole mennyt luomivakoon, aivan mahtia ainetta. Suosittelen kokeilua! ^^

  ReplyDelete
 6. Hintavia ovat, mutta ovat kyllä mulla himotuslistalla. :) Punaista en ole koskaan oppinut käyttämään, johtunee siitä, että ilman kunnon paksuja rajauksia (jotka sulla tuossa näkyy olevan) se näyttää vähän liikaa darra-aamulta. Mutta pitäisi kyllä kokeilla joku päivä rajausten kera, nyt kun jokusen punaisen luomivärin olen kuitenkin ostanut

  ReplyDelete
 7. Sonia: Ovat mielestäni kyllä kepeästi hintansa arvoisia, ja pieniä yrityksiä on aina mukava tukea :) Kokeile ihmeessä tuota yhdistelmää joku päivä, saatat ihastua!

  ReplyDelete
 8. Myöhäiset synttärionnittelut! :>

  Itselläni punaisen luomivärin virkaa toimittaa Manic Panicin poskipuna nimeltään Vampire Red. Voisikin kokeilla sitä taas piiitkästä aikaa tämän postauksesi innostamana :)

  ReplyDelete
 9. Spookshow Baby: Kiitoksia! ^^ Kannattaa ihmeessä kokeilla, tuo kontrasti on ihana ainakin mun mielestä!

  ReplyDelete
 10. Kylläpä näyttääkin hyvältä tuo punainen sulla! Itseäni pelottaa, että tulos punaisen luomivärin kanssa olisi enemmän itkuinen kuin kaunis, mutta ehkä sitä pitäisi joskus koittaa, kun sullakin toimii kerta noin hyvin^^

  Ja myöhäiset onnittelut täältäkin! :)

  ReplyDelete
 11. Vampiric: Voi kiitos! Kokeilehan miltä lopputulos näyttää, uskon että voisi toimia hyvin punaistenkin hiusten kanssa :)

  ReplyDelete
 12. Miten se tilaaminen siis onnistuu? :o Olisin ite myös ostamassa mutta oon vähän pihalla että miten toimia :D

  ReplyDelete
 13. Mikiy: Tilasin ihan suoraan nettikaupasta, siirtelin perinteisesti purkkeja ostoskoriin ja kassalle. Maksu tapahtuu PayPalin kautta, on todella nopeaa ja vaivatonta! Postikuluja ei tule ollenkaan jos tilaa yli $75 hinnalla joten kannattaa ottaa vaikka kaveri mukaan tilaukseen. Amy (merkin perustaja) laittaa pakettiin sellaisen merkinnän että ei jää tulliin kiinni ;)Kaikki meni tosi helposti ja luotettavasti, joten suosittelen!

  ReplyDelete