19 October 2010

Follow the Pink Rabbit

Perjantainen Pukeudu pinkkiin-päivä sai allekirjoittaneen pukeutumaan hiukan yliampuvaan asuun. Harha-taideyhdistyksemme kaniinipuku yllä huitelin laivan kannella ja käytävillä valokuvaperformanssin merkeissä, ette muuten usko miten hauskaa on tuo puku päällä! Ihmisten reaktiot ovat kullanarvoisia, yksi nainen alkoi kiljua naurusta ja joku luuli nähneensä harhoja :D


Muutenkin taidematka oli aivan mielettömän hauska, tahdon jo pian uudestaan jollekin matkalle! Työtehtävien tuoksinassa hymyilin koko matkan ja intoilin kaikesta, uudet seikkailut ja sivukujat kun ovat yksi lempiasioistani. Töiden, museovierailun, tuhtien illallisten ja piirtämisen lomassa raahasin muut illalla mukaan Depeche Mode-baariin, piirtely ja hauskuus jatkui sielläkin.

Pienen ryhmämme dokumentaattori otti matkalta n.10 000 kuvaa, mutta niitä ei tietenkään minulla ole joten tässä pieni kuvakertomus omasta kamerastani. Kuvasaaliini ovat yleensä vähän erikoisia, sillä jostain kumman syystä keskityn aina kuvaamaan puita, kastanjoita, ovenkahvoja ja kaikkia mahdollisimman epäolennaisia yksityiskohtia. Ja leikkimään puiston lehtikasoissa, kuten jokaisen hienon ladyn kuuluu :>
I took the Pink Day quite literally last Friday. The pink bunny suit is our art society's mascot, and you can't believe how fun it is to wear it! You should see the look on people's faces :D Here are some photos from the trip to Estonia. I have a bad habit of photographing everything irrelevant, such as trees, doorknobs, chestnuts and crumbled buildings, but I tried to pick a few decent shots. Altogether the trip was so much fun, lots of work, drawing, visiting museums and dining together. We also payed a visit to Depeche Mode bar and drew some sketches there :)

14 comments:

 1. Oi, kun tuo pupukuva piristi iltaa! :D

  ReplyDelete
 2. Mä vaan hihittelen täällä :D Mainiota!! Kuvatkin on hienoja, eritoten tykkään tosta metsäkuvasta jossa puun takana pilkistelee neonpinkki pupunen ^__^

  ReplyDelete
 3. huij,tuo yksi ränsistynyt puutalo on minun Tallinan suosikkirakennus,ihanaa että joku muukin on kiinnittänyt siihen huomiota!

  ReplyDelete
 4. Chastel: On ehdottomasti blogini tyylikkäin kuva! :DD

  bubble: Khihhii, kiitoksia ^^ Puun takana kuikkii meidän varapuheenjohtaja, tuolla puistossa tuli niin hauskoja kuvasarjoja että harmittaa etten niitä voi tänne laittaa!

  Fehlgeburt: Talohan oli aivan paras keskunnan rakennuksista! Rakastan murtuneita autiotaloja, tekisi heti mieli kurkistaa sisään :)

  ReplyDelete
 5. Pinkki pupupuku ja lehdissä hyppelyä.
  Oot paras!

  ReplyDelete
 6. Tuo pupupuku on ihan liian söpö! =D awwwww. pörröinen ja pinkki ^^

  ReplyDelete
 7. Voi miten kauniita kuvia! Ja minäkin ihastelen tuota ränsitynyttä taloa. Pupukuva saa hymyn huulille ihan väkisteen, kiitos kipeän päivän piristyksestä! :))

  ReplyDelete
 8. MrPsychopatic: Huih, kiitos! :D

  Insanity: Khihih, kiitoksia ^^ Todellinen kiksukarvojen yliannostus tulee tuosta, mutta on se kyllä ihanan pehmoinen ja lämmin päällä. Ja pinkki.

  birdiebabe: Tosi ihanaa kuulla jos piristi, tuolla puvulla on tosiaan se vaikutus! Ja kiitoksia :)

  ReplyDelete
 9. vähänkö oot sulonen pupu! :-D aws

  ReplyDelete
 10. Ihanaa vaikuttaa ihmisiin noin radikaalisti xD

  ReplyDelete
 11. Leena: Tunteiden herättäminen on kyl hyvä juttu! Ihmiset tuntuu unissakävelevän läpi elämän niin hauskaa herätellä vähän.

  ReplyDelete
 12. Tuo vaaleanpunakarvapupupuku ja ilme. Haha. Se on sua itteäs senki hassuttelija. :D

  ReplyDelete
 13. Khihi! Toivottavasti pääsen nopeasti teidän luo hassuttelemaan :>

  ReplyDelete