20 October 2010

Hyde's Vice

Cameekorujeni kokoelma sai ebaysta uuden, perinteisiä naisten siluetteja hiukan luisevamman lisäyksen. Riipus toimittaa myös rintaneulan virkaa, mikä on todella kätevää sellaisten päivien ja paitojen kohdalla jolloin kaulakorujen käyttö on hankalaa. Olen etsinyt tällaista kalmankatkuista korua jo kauan, mutten ole ollut tyytyväinen hintoihin ja liian samankaltaiseen tarjontaan. Onneksi vihdoin nappasi! ^^
I've been looking for a skull cameo for ages, but the perfect one has slipped through my fingers until now. This cameo from ebay is a handy combination of a brooch and a necklace. It's already one of my favourites in the jewelry box!

14 comments:

 1. Heei, samiskoru! Siulla taitaa olla kyllä isompi versio ja miun omaa ei saa rintaneulaksi. :( Itekki tilasin tuon ehkä just sen takia, että ku tuntu että kaikki mitä muualta saa ni on ihan samanlaisia.

  ReplyDelete
 2. Isossa osassahan on sama korupohja, esim. Etsyssä on lukuisia erilaisia samasta kamee-aihiosta tehtyjä koruja, ja suomalainen Koogy Gems käyttää myös samoja aihioita. No eipä siinä mitään, käsitehtyjä ne ovat kuitenkin, vaikka osat tilataan valmiina. Ja nättejä, joten eilen lähti yksi naisen luurankopääkoru Etsystä tilaukseen.

  ReplyDelete
 3. Mieki olen kattellut tuota korua jonkin aikaa, mutta enpä ole jaksanut jenkeistä asti sitä tilata.

  Tuo on niin vitsin hieno ja enemmän mun tyylinen kuin tavallinen camee.

  ReplyDelete
 4. Esmi: Oi sullakin on! :D Olen aivan ihastunut tähän koruun, nykyään myydään miltei vain niitä luurankonaisia ja ne jotenkin hiukka liian muovisia omaan makuun, vaikka söpöisiä ovatkin.

  Sonia: Sepä juuri, hiukan alkoi jo ärsyttää ne identtiset kappaleet. Kyllähän ne kauniita on mutta kaipasin silti jotain muuta :)

  Suski: Makaaberi vivahde on aina tervetullutta, tosin tykkään perinteisistä cameekoruista myöskin hurjasti! Sun kannattaa tilata se koru jos mielit, ei maksanutkaan paljoa.

  Ramiina, Emmy, ravenwaves: Kiiitoksia! ^^

  ReplyDelete
 5. Miksei tätä blogia voi seurata blogilistalla? Vai enkö vaan osaa?

  ReplyDelete
 6. Anonyymi: Toki voi blogilistallakin seurata :) http://www.blogilista.fi/blogi/through-the-looking-glass/40962

  ReplyDelete
 7. Katsoin ensimmäisellä nopealla vilkaisulla tuon ensimmäisessä kuvassa olevan pussukan olevan kangaskassi :D Olisihan tuo varsin näppärä kuvio sellaisenakin!

  ReplyDelete
 8. Lumicki: Oo, aika jättikoru olisi kyseessä suhteutettuna kassin kokoon :D Mulla on kyllä hiukan samantyylisiä kasseja lintukuviolla, kun niitä silloin kerran painoin.

  ReplyDelete
 9. Samperin kaunokainen olet <3 Ihana koru <3

  ReplyDelete
 10. Leena: Mnoh, kiitos kovasti! ^^

  ReplyDelete