10 October 2010

It was night in the lonesome October, of my most immemorial year

Syntymäpäivälahjoja on tipahdellut viikolla syliin enemmän kuin toivoinkaan. Syntymäpäivissä on jouluun nähden se hyvä puoli että lahjoja saa vaikkei olisi niin kiltti ollutkaan ;) Lahjakorttien ja ihanien pikku pukettien lisäksi sain pari asiaa jotka blogissakin tahdoin jakaa.

Meillä on avomiehen kanssa mielikuvitusmopsi nimeltä Edgar Allan Pug, surullinen pieni menninkäinen joka tassuttaa hiljaa kuin haamu, piilottelee tavaroita salaisiin kätköihin ja syö kaikki vasemman parin sukat kaapeista :> Syntymäpäivälahjakseni mies oli piirtänyt muotokuvan Edgarista, tietysti pikkuinen juhlahattu päässään! Aivan ihana mielestäni, ja sävyiltään juuri sopivan kitsch hämmentääkseen tummasävyisten taulujemme joukkiota.


<:3

Äidin ja isän paketista kuoriutui mm.kauan kaipaamani ympyrähuivi jonka voi kaulan ohella kietoa myös päätä lämmittämään. Rakastan äidin neuloksia, ne on punottu sellaisella rakkaudella jota ketjuliikkeiden tuotoksista ei tule koskaan löytymään. En itse osaa ollenkaan neuloa, ompelu on aina ollut enemmän omaa lajiani, joten arvostan todella näitä lahjoja. Neuloshupusta tulee varmasti yksi talven suosikkiasusteistani, pitsimäinen tekstuuri on omiaan goottihenkiseen pukeutumiseen!
I got a few wonderful birthday presents from friends and family this week, here are a couple that I wanted to share with you. 


Me and my other half have an imaginary pug living in our flat, it likes to hide all our things and eat our left socks and it goes by the name of Edgar Allan Pug :> My spouse made this drawing as a gift for me, I truly love it! It's kitschy bright colours make a crazy addition to our gloomy portrait gallery. Also my mother made something wonderful for me, she knitted a circle scarf with a web-like lace texture, ideal for a goth girl. She always puts love in these knits, that's something you can't find in mass stores. This will unquestionably be one of my favourite accessories during the winter!

17 comments:

 1. Oi, aivan ihana tuo huivi! :) Hyvää myöhäistä syntymäpäivää myös. :>

  ReplyDelete
 2. Oikuin upeasti piirretty tuo pikkuinen Edgar, voi vaan ihastella toisten taitoja. Suloinen idea muutenkin, olette kamalan suloinen pari! <3

  Ja kadehdin huiviasi, oon kans metsästelly huivia jota voisi pitää myös pään ympärillä, hmph, sinä sitten sait omasi oikein rakkaudella tehtynä.. epistä xD Oot niin kauniskin, niinkuin aina <3

  ReplyDelete
 3. Kaunis tuo huivi! :) Ja miehesi on todella taitava piirtämään, ihan mielettömän hienosti piirretty :O

  ReplyDelete
 4. Hih tuota taulua, ja onnittelut! :)

  ReplyDelete
 5. Esmi: Kiitos paljon :> ♥

  Leena: Puoliso on kyllä todella taitava, ihastuin täysin tuohon meidän mielikuvitusotukseen ja hyvä kun sen nyt kunnolla näkeekin :D Ollaan me ehkä hiukan omituisia mutta sehän on juuri parhainta.

  Ja voi kiitos! Vinkkinä voin kyllä sanoa että samankaltaisia huiveja löytyy H&M:ltä ja varmasti muualtakin :)

  Vivian: Kiitoksia, ja tuo piirros sulatti kyllä sydämeni! Mukavaa että meidän kummankin teoksia löytyy nyt kodin seiniltä.

  Chastel: Oi kiitos! Taulu on suloisen hassu, kikattelin onnesta kun sain sen ^^

  ReplyDelete
 6. Oih. Vetää hiljaiseksi tuollainen rakkaudenosoitus. <3

  ReplyDelete
 7. Voi että, sun miehesi on kyllä todella taitava :) Ja sulla on tosi kiva blogi, löysin tänne jonkin ellien keskustelupalstalla olleen linkkilistan kautta viime viikolla, ja luin muutamassa illassa koko blogisi läpi.

  ReplyDelete
 8. Hei, minä suin päin rakastuin ensiselailun myötä blogiisi! Mieleeni heräsi myös muutama kysymys: Millä tavalla yleensä pukeudut ja laittaudut kouluun? Ja oletko mahdollisesti harkinnut teostesi myymistä esimerkiksi printtien muodossa?

  Kiitoksia!

  ReplyDelete
 9. Maria: Minutkin ♥

  Alice: Voi, lämmittää mieltäni kuulla että pidät blogistani! Olet aina kovin tervetullut lukemaan :)

  Anonyymi: Voi kiitos! Oma tyyli, korot, korut ja punaiset huulet kulkevat koulussakin mukana, usein kuitenkin hiukan pelkistettynä. Todella aikaisina aamuina en jaksa välttämättä panostaa ja kiskaisen ensimmäiset vaatteet kaapista päälleni, yleensä koitan kuitenkin pukeutua hyvin.

  Printtien myynti on kieltämättä joskus käynyt mielessä, mutten oikein ole luottanut tarpeeksi siihen että kysyntää löytyisi. Ehkä pitäisi vain kokeilla? :) Piirroksia ja tilaustöitä voin kuitenkin myydä taulujen lisäksi.

  ReplyDelete
 10. Onnea täältäkin!! Niin synttäreiden kuin ihanien lahjojenkin johdosta ^___^

  ReplyDelete
 11. ei äitisi vinkkaisi mistä kyseinen neuleohje löytyisi =) ?

  ReplyDelete
 12. Hei,

  Onnittelut myös omasta puolestani synttäreidesi johdosta:). Kiitokset vielä vastauksestasi koskien Trashy Diva-mekkojen kokoja (kyselin niistä edellisen postauksen kommenttiosiossa), itsekin käytän normaalisti S-kokoa, mutta olen sinua 10 cm pidempi, joten täytyy vielä miettiä tuota omaa kokoani. Lähinnä mietin sitä, jääkö noissa mekoissa vyötärönkohta itselleni liian ylös...
  Ps. Puolisosi on kyllä erittäin taitava piirtäjä:)!

  ReplyDelete
 13. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut, ja on se ihanaa huomata että muutkin parit harrastavat mielikuvitusystäviä :)
  -Kaiku

  ReplyDelete
 14. Anonyymi: Hei, lupaan kysyä tuosta äidiltä ja ilmoitan sulle tähän kommenttilaatikkoon jos ohje on jostain peräisin :)

  Anonyymi2: Kiitoksia, ja ihanaa jos olin avuksi! Kannattaa varmuuden vuoksi ottaa sitten suurempi koko, sillä kyljistä voi aina kaventaa mutta pituutta ei voi mitenkään lisätä. Toivottavasti oikea koko napsahtaa sulle!

  Kaiku: Voi kiitos! Ja kyllä vain, elämä olisi niin paljon harmaampaa ilman näkyjä ja mielikuvitusystäviä. Minustakin on mukava kuulla että muiltakin pareilta löytyy niitä :>

  ReplyDelete
 15. Tahtoo kanssa huiviohjeen! :)

  ReplyDelete
 16. Huiviohjetta halunneille sain äidiltä tällaisen vastauksen, tosin apua siitä ei oikeastaan ole :D

  "Keksin sen pyöröhuivin sillä lailla omasta päästä, että otin Novita-lehdestä yhden pitsimallin ja aloin neuloa. Kun pituutta oli tarpeeksi, päättelin ja ompelin sauman. Paksuilla puikoilla ja mohairista. Tällaista mun neulominen yleensä on, mutta onpa hauskaa, jos ihmisiä kiinnostaa!"

  ReplyDelete