12 October 2010

Who will put flowers on a flower's grave?


Retki kirpputoreille poiki muutaman uuden löydöksen, mutta ainakin hyvin tarpeellisia sellaisia. Rakastan vanhoja matkalaukkuja kuten moni teistä varmaan muistaakin, ja perheeseen tuli nyt uusi lisäys viiden euron sopuisalla hinnalla. Piskuinen musta matkalaukku on mainio matkakumppani viikonloppureissuille, kuten tulevalle viikonlopulle jolloin tieni vie pienelle seikkailulle. Tarinoita siitä luvassa myöhemmin ;>

Antiikkikaupassa tehty tutkimusretki toi myös uuden messinkikehyksen kokoelmiin, sain tingittyä sen viiden euron hinnalla kotimme seinälle. Voiko ihmisellä olla tarpeeksi koukeroisia kehyksiä? Minun mielestäni ei, tästä syystä kotimme pursuaa näitä koukeroilla kehystettyjä muotokuvia.


Myös korurasia sai uuden asukkaan, samettinen musta ruusu käy asusteena niin takinpieluksessa kuin hiuksissakin eikä veloittanut kuin 0,50€ kukkarostani. Kaikki muut kesän kukat ovatkin jo lakastuneet ja murtuneet syksyn sateiden ja puhurin alla, onneksi kankaiset ruusut eivät kuole koskaan.


I've always fancied old vintage suitcases, and now my bag collection got a new addition. This small black suitcase is ideal for weekend trips, such as the one I'm going on this weekend ;) A local antique store provided an absolutely beautiful new frame for our wall, I got it for only 5€ because I like to play a trickster and bargain on things. I also found a velvety rose to brighten up my hair or come coat. This time of the year every plant and flower withers and dies, but luckily artificial roses never do!

5 comments:

 1. Ihastuttavia kuvia! <3

  ReplyDelete
 2. Anonyymi: Jouduin ne kyllä hiukan kiireessä ottamaan, mutta kiitos ^^

  ReplyDelete
 3. Mun maailma murtuu jos joskus lakkaat pitämästä tätä blogia.. Sulla on niin ihana tyyli ja maku että oh mama. Pääsen johkin ihanaan maailmaan sun blogis kautta. Olet niin kaunis ja innoittava!

  ReplyDelete
 4. Leena: Oh, kiitos kauniista sanoistasi, häkellyin ihan! ♥ Jännittävää ja ihanaa kuulla jos blogini inspiroi. En voi kuitenkaan tulevaisuudesta tietää, joskus blogikin tulee tiensä päähän, kun on sen aika. Se aika ei ole kuitenkaan lähimaillakaan ;)

  ReplyDelete
 5. Ihanaa! Ja mä niin toivon, että me joskus tutustuttais lähemmin, haluaisin ihan kamalasti nähdä sut livenäkin! Aina välillä tulee vastaan sun kaltasia ihania, mielenkiintosia ihmisiä joihin on vaan PAKKO saada tutustua kunnolla xD <3

  ReplyDelete