7 November 2010

ハロウィーン

Pahvilepakkoluolassamme vietetyn kauhujen yön juhlinta jatkui aamun pikkutunneille asti. Pienellä ystäväporukalla katsoimme kauhupätkiä Frankenweeniestä Call of Cthulhuun ja herkuttelimme visuaalisen nannan lisäksi myös erinäisillä taikajuomilla ja ruokaherkuilla. Naksujen lisäksi tarjolla oli mieheni leipomia vegaanisia suklaamuffineja, jotka koristelimme marsipaanin ja lakritsikastikkeen avulla Jack Skellingtonin kasvojen hellyyttävään muotoon. (Siskoni leipoi muuten samanlaisen Jack-täytekakun vuosia sitten syntymäpäivilleni.) Onneksi kakkuset upposivat ihmisten napoihin makoisasti, johtunee siitä että minä en leiponut niitä :D

Parempaa asukuvaa laitan huomenissa, nyt on tärkeämpää vaipua sohvan tuuditukseen ja unimaailmoissa matkailuun. Rentouttavaa viikon alkua kaikille lukijoille, ja mikäli joku pukeutui viikonlopun aikana naamiaisiin, kuulisin mielelläni millaisia asuja olette kehitelleet!

Just a quick post about our Saturday night of horrors, we had a couple of friends here partying with us. We watched horror tinted films from Frankenweenie to Call of Cthulhu and along with the visual treats we enjoyed magic potions and delicious snacks. My other half baked some vegan chocolate cupcakes and we decorated them as Jack Skellingtons, almost too cute to eat! I'll post a proper outfit tomorrow, now I'm too exhausted to do anything else than melt on the sofa.

5 comments:

 1. Upea meikki ja muffinitkin varsin tyylikkäät!^^

  ReplyDelete
 2. Tosi upea meikki! <3 Ja myös muffinit näyttää kyllä erittäin ihanilta :)

  ReplyDelete
 3. Chastel & Grotesca: Kiitoksia ihanista kommenteista ^^

  ReplyDelete
 4. Olisin kovasti halunnut panostaa tämän vuoden halloween-asuun, mutta jostain syystä olin unohtanut koko juhlan! :( (Miten ihmeessä, kysyn vain) Joten viime hetkessä heitin päälle vain aika yksinkertaisen pahis vampyyri -asun. Ensi vuonna varmasti suunnittelen jo etukäteen ja ostan jotkut värilliset piilolinssitkin sopimaan asuun!
  Mutta sun puku oli aivan mahtava! Ensimmäinen ajatus on, että näytät järisyttävän kauniilta geishalta, mutta kun katsoo lähemmin näytät myös aika pelottavalta... verenhimoiselta... :D Toisin sanoen täydellinen asu Halloweeniin :)

  ReplyDelete
 5. Mimi: Voi kiitos! Hurjan mukavaa saada hyvää palautetta asusta, juuri tuollaiseksi kun asetin pukuni tavoitteen :)

  Vampyyrihan käy tosi hyvästä hätä-asusta, ensi kerralla voit sitten ajan kanssa kokeilla jotain uutta. Ainakin mulla on joka vuosi ollut nuo asut myös hiukan hätäisiä, mutta aina niissä viihtyy!

  ReplyDelete