27 November 2010

Castle on the Hill


Huominen on malttamattomasti odotettu ja hyvin pitkäksi venähtävä päivä, jolloin junaraiteiden kautta siirrymme myöhäisen illan pimetessä lentokoneen istuimille. Katoamme puolison kanssa muutamien päivien ajaksi kaupunkiin, jonka näkymää hallitsee vanha linna, jossa on kummituskierroksia, talvisia puutarhoja, kalmankauniita hautausmaita, suloisia pieniä putiikkeja ja pahin lumimyrsky vuosikymmeniin. :D En malta odottaa!

Vaatii tietynlaista mielenlaatua lähteä pakkasen aikaan tällaisiin kohteisiin, mutta sitä meiltä löytyy rutkasti. Toivon vain ettei jatkuva lumisade ahmisi palasia pois onnellisesta mielialasta. Mitään tarkkaa suunnitelmaa emme tehneet, tarkoitus on seikkailla vanhan kaupungin kaduilla, rentoutua kuppiloissa ja juhlistaa rakkautta. Edinburgh, here we come! 

photos: Weheartit.com

Tomorrow I'm off to Edinburgh for a few days with my love! Weather forecast promised snow for every day, hope that doesn't ruin the good mood. We're planning to visit the castle and the haunting graveyards, small bookshops, cafés, boutiques, wintry gardens and everything we bump into! Nothing is too much planned, the main goal is to relax and spend some quality time with a loved one. I simply can't wait! 

8 comments:

 1. Oi, ihanaa reissua! Edinburgh on loistava valinta matkakohteeksi :) Ikävä sinne!! ♥

  ReplyDelete
 2. Kiitos! Ne teidän matkakertomukset sai haluamaan sinne entistä enemmän, hihi! ^^ Nyt pitää kuitenkin pakata loppuun ja mennä unten maille, en suinkaan jättänyt kaikkea taas viime tippaan..

  ReplyDelete
 3. Voi että, Edinburgh! Ehdoton unelmakohde. Pitäkäähän hauskaa :) -Kaiku

  ReplyDelete
 4. Have fun and enjoy your holiday! I haven't been to Edinburgh yet but I'm sure it's a very beautiful city :).

  ReplyDelete
 5. Olin ihan mielissäni kun tunnistin mistä eka kuva on ennen kuin edes luin tekstiä :D Mutta Edinburgh on ihan mahtava kaupunki, ne talot ahnam♥ Ja uskomattoman siisti, ei roskan roskaa missään. Kannattaa vaan varautua jos ei ole ennen Skotlannissa käynyt, on nimittäin oikeasti työn takana saada selvää mitä ne puhuvat.

  ReplyDelete
 6. Ihanaa reissua! <3 Mekin kävimme siellä pari kuukautta sitten, ja oli kyllä niin upea paikka, etten olisi halunnut lähteä sieltä pois..

  ReplyDelete
 7. Valtavan ihana tuo ensimmäinen kuva ^_^ Edinburgh on IHANA, hyvää matkaa! :)

  ReplyDelete
 8. Lämmin kiitos kaikille onnentoivotuksista matkalle, laitan ne talteen kun lähdetään puolen vuoden päästä :'> Ärsyttää ihan kuvailemattoman paljon että nyt peruuntui, varsinkin kun ei ollut ollenkaan meidän syy!

  ReplyDelete