11 November 2010

Twinkle, Twinkle, Little Bat

Lähiaikoina olen ollut kiitettävän kurinalainen säästämään kehnoja varantojani, mutta pari pientä löytöä olen toki itselleni suonut. Eivät edes pikkujoulukauden hurmaavat mekkoset tai Lanvinin H&M:lle kehräämä mallisto saa minua horjahtamaan tärkeämmästä säästökohteestani, vaikkakin tunnustan katselevani yhtä kenkäparia Lanvinin mallistosta varsin kiiluvin silmin :)

Ainokainen vaatelöydös aikoihin on Insanity-neitokaiselta hamuttu Lipin Bound&Gagged-malliston läpikuultava kynähame, jota olen jo kauan mielinyt helmakokoelman joukkoon.


Hameen pinta on pitsin ja meshin risteytystä ja takaosan korsettinyörit kruunaavat korsettihenkisen kokonaisuuden. Pidän hurjasti hameen alusvaatemaisuudesta ja yksinkertaisesta tyylikkyydestä, tuhannen ketjun, koristeen ja kuvioinnin täyttämät goottihörsylät kun eivät ole koskaan olleet minua varten. Pari saumaa täytyy kyllä naksuttaa umpeen, mutta saanpahan pari ompeluprojektia samalla päätökseen, niistä uutukaisista lisää myöhemmin!


Pitsipintaa löytyi myös kirpputorilta suloisten tuikkulasien muodossa. Olen ollut nyt pyromaanina kynttilöiden kimpussa, iltojen pimetessä kahmin aina kaappeihin rasioittain uusia tuikkuja ja kynttilöitä lämmittämään kohmeista mieltä ja kaamoksen painostusta. Tällä hetkellä tuntuu tosiaan siltä että jokainen valonlähde on tervetullut vierailija kotiin, pimeyden ja kylmyyden vaikutukset kun tulevat joka vuosi shokkiaaltona kehon ja mielen sopukoihin. Haluaisin vain hautautua peiton alle lämpimään jättimäisen kaakaokupin ja hyvän kirjan kera, sulkea kaikki aikaiset herätykset ja muut maailman kamaluudet tietoisuuden ulkopuolelle. Onko kenelläkään muulla sama kamppailu käynnissä?

I've cut down so much of my shopping lately, for I have to save my puny resources for a much better goal. There are still a few finds I couldn't resist, all of them wrapped in lace. The mesh and lace corset skirt is second hand Lip Service, I absolutely love the translucent fabric and the undergarment look the skirt has! It really hits my taste with it's sophisticated simplicity, I can't stand gothic clothing that has every kind of fabric and detail on it, it suits some people but not me. I also found two lovely lace-patterned candle holders at the flea market, candles are somewhat a lifesaver in this brooding darkness.

8 comments:

 1. That skirt is so lovely, it fits you perfectly. It's true, you don't need an enormous amount of money to dress fabulous! :)

  ReplyDelete
 2. Jep, samaa kamppailua käydään tälläkin suunnalla.. Eikä asiaa helpota saamarin flunssa, joka on jo viides viikko tälle syksylle (ei tosin peräjanaa - ensin 4 viikkoa kipeänä, sitten 3,5 täysin terveenä ja nyt taas pöpöt jyllää). Huomenna lähtö tanssikisoihin, joten tässä on pari päivää doupattu ihan huolella.. Phuu. Tosin ilman lentsuakin olisi toi herääminen jokseenkin kamalaa. Tsemppiä meille!

  ReplyDelete
 3. Toi hame istuu sulle niin hyvin! :) Joo mullakin on vähän sama, masentaa kun menee töihin on vähän hämärää ja kun lähtee; sama homma. 8( Mutta toisaalta kivaa kun voi poltella noita kynttilöitä. :3

  ReplyDelete
 4. Ihana hame kieltämättä. :)

  Minulla on noiden kynttilöiden kanssa ihan sama juttu, ei taida meillä olla asunnossa montaakaan sellaista kohtaa, johon en kynttilää hämärän tullen sytyttäisi. <3

  ReplyDelete
 5. what a beautiful skirt! and lovely blog

  ReplyDelete
 6. Dial V for Vintage: Thank you, those laces really help to adjust the fit. And you're right, most of the best finds are second hand and very much affordable! :)

  bubble: Voi ei, toivottavasti paranet pian! Mikään ei ole niin inhaa kuin niiskuttaa viikkokausia, kuumekin tulee yleensä juuri väärään aikaan. Rutkasti onnea tulevaan kisakamppailuun ^^

  DeadlyDame: Kiitoksia :) Tuntuu tosiaan että asuu jossain ikuisen hämärän rajamailla juuri tuon takia, kun aina liikkeellä ollessa on pimeys jo laskeutunut eikä mitään jaksa tehdä. Onneksi tätä ei kestä vuoden ympäri!

  Maria: Kynttilöiden luoma tunnelma on parhain ♥ Kunhan ei vahingossa polta kotia siinä sivussa, pelkään aina hajamielisyyttäni jättäväni kynttilän yöksi palamaan :D

  Cristina Suspiria: Thanks, I'm happy to hear you like it :)

  ReplyDelete
 7. Jumalainen hame!
  Eksyin blogiisi ja tuli selattua aikalailla koko blogi, siksi kommentti näin vanhaan julkaisuun..
  inspiroiva blogi kyllä, tyylisi sopii sulle loistavasti.
  Osaatko muuten sanoa noista Lip servicen mitoituksista, että millaisia ovat kun en ole koskaan tilaillut? Jos vaikka vertaa henkkamaukkaan tms, niin miten Lipin koot vastaa niitä?

  ReplyDelete
 8. Kunikunda, kiitos paljon! :) Lipin mitoitukset on ihan sattumanvaraisia, osa vanhan tuotannon vaatteista on mitoitukseltaan todella pieniä ja osa nykyisistä vastaa taas hyvin kokoaan. Jos ei ole ihan varma hankinnastaan niin kannattaa ostaa kokoa isompi, mullakin on monta M-koon Lipparin vaatetta vaikka yleensä ostankin S-kokona. Hirveän vaikea auttaa tarkemmin kun kokoluokitus riippuu niin paljon mallistosta ja materiaaleista. :/ Jos ostat Lipparia esim.eBayn kautta second handina niin myyjät osaa varmasti auttaa koon ja mittojen kanssa, kannattaa aina kysyä!

  ReplyDelete