29 December 2010

I've read these Christmas books so many times, I know the stories and I know the rhymesAattona kietouduin joulunpunaiseen Stop Staringin mekkoon, jonka pilkut, leikkaus ja alla kahiseva tylli saavat hymyn huulille kerta toisensa jälkeen. Piristyi mieli yhtälailla muistakin aaton aktiviteeteista, kuten perinteisten animaatioiden ja elokuvien katsomisesta, purevan pakkasen siivittämästä kävelyretkestä ja käärepapereiden repimisestä rakkaiden parissa. Ja joulukoristeista, tuo musta glitterporo oli ihana uusi kitsch-lisäys kuuseen!


Perheen paketit käärin samaan tyyliin kuin viime vuonna, herkulliset käärepaperit sidoin kierrätetyillä nauhoilla kiinni ja lisäsin vintage-henkisiä kortteja vihjeiksi pakettien sisällöstä. Omien lahjusten sisällöistä tarinoin hiukan myöhemmin, nyt alkaa olla kiirus jo aivan toisenlaisten juhlintojen pariin! :)

A few things that made me smile on Christmas Eve. Stop Staring's Christmasy red dress, kitschy decorations (that black glitter reindeer is so cute!), traditional animations, Edward Scissorhands, cold and frosty outdoor walks, huge Christmas feast, red wine and tearing up the gift wrappings in the presence of my whole family made my heart glow. I wrapped my loved ones gifts the same way as last year, but I'll tell you more about the contents of mine later :)

16 comments:

 1. Miksi. Sun.Pitää. Olla.Aina.Noin.Tyylikäs. :D <3 Yyyää... noi paketitkin on niin kauniita!

  ReplyDelete
 2. Ihana tuo sinun mekkosi, sopii jouluun nini mainiosti. :) Ja Edward Scissorhands - ah, rakkautta. <3

  ReplyDelete
 3. Aivan ihastuttava mekko, sopii sulle niin hyvin :)

  ReplyDelete
 4. Sä olet kuin mikäkin äh en mä keksi tarpeeksi hyvää sanaa kuvaamaan sitä xD Sä olet niin ihana ja kaunis äh! Ihania paketteja ja kortti-idea tekee niistä vieläkin mielenkiintoisemman. Mä käärin joka joulu aina tylsästi sanomalehtipaperiin, maailmanparannussyistä xD

  ReplyDelete
 5. Voi että olet taas niin kauniina ollut. *___*
  Haluan tuon sinun tukkasi, hiivin yöllä leikkaamaan sen salaa!

  ReplyDelete
 6. Oh my! Your dress is fabulous - I love Stop Staring! I hope you had a wonderful Christmas :).

  ReplyDelete
 7. Voi miten kauniilta näytät tuossa joulukuvassa (kuten aina, luonnollisesti :D)! Nuo lahjatkin ovat aivan ihania, en itse varmaan malttaisi avata kun jo paketit on niin kivan näköisiä :D Hyvää (myöhästynyttä) joulua ja uutta vuotta sinulle! :)

  ReplyDelete
 8. DeadlyDame: Minä. Vallan. Punastuin. Tästä. Kommentista. Eli lämmin kiitos! :>

  Maria: Kiitos, punainen kolttu kieltämättä tuntui kuin jouluun tehdyltä. Ainoa vika oli että vyötärösaumat meinasi ratkeilla kaiken sen syömisen jälkeen, hih! Edward ja erityisesti tuo kappale kuuluvat myös jouluun, rakkautta tosiaan ♥

  MaiZuTin: Oi kiitoksia :)

  Leena: Hihi, voi kiitos! Kuvaava sana lienee urpo? :D Maailmanparannusyistä minäkin kierrätän käyttämällä nuo lahjapaperit uudelleen muissa askarteluissa. Sanomalehtiäkin olen joskus käyttänyt kääreissä, se on niin hyvä idea että pitää taas ensi vuonna ottaa käyttöön!

  Varjosudenhetki: Kiitos hirmuisesti! Tuu vaan leikkaamaan kuontaloa, on jo vähän liian pitkissä ulottuvuuksissa tämä kasvu.. Ja latvat ihan kamalassa kunnossa vaikka kesällä leikkasin yli kymmenen senttiä. Monsterihiukset :D

  Dial V for Vintage: I really did, although my temperament rises in dangerous degrees when I'm with my family for a long time. But it's always so lovely to see them! Hope you had a wonderful Christmas too :)

  Sally Slander: Voi kiitos, ihana! Joskus tosin näytän omasta mielestäni hirviöltä mutta onneksi sellaisia päiviä sattuu kaikille. Hyvää uutta vuotta sinullekin! :)

  ReplyDelete
 9. En kestä, miten sinä saat joulupaketitkin näyttämään niin tyylikkäiltä, minä haluaisin tuommoset paketit jo sellaisenaan lahjaksi, pitäisin niitä koriste-esineinä :) Ja tuo on ihan täydellinen joulumekko!
  -Kaiku

  ReplyDelete
 10. Urpo xDD Lool.. no et nyt sentää, kaukana siitä. Oot nii mun tyyli-ikoni <3 Koht sä bloggaat mut ku oon hullu stalkkeri xD

  ReplyDelete
 11. Aivan ihana tuo ensimmäinen kuva ^__^ Ice Dance <3

  ReplyDelete
 12. Oot taasen nättinä ^^ Tykkäilen hirmuisesti tuosta mekosta <3

  ReplyDelete
 13. Oh, kylläpä on ihana tukka ja mekko ja poro ja lahjat ja kortit ja!

  ReplyDelete
 14. Todella kaunis tuo ylimmäinen kuva!:) Vau. Ei voi oikein muuta sanoa. :P Nuo vihjekortit on kyllä aivan ihana idea, en oo aiemmin tuollaisiin törmännytkään missään.

  ReplyDelete
 15. Kaiku: Sun pitää ensi kerralla toivoa tuollaisia puketteja :) Mekosta taitaa tulla jouluperinne, mikäli tällä herkuttelutahdilla mahdun siihen vielä ensi vuonna!

  Leena: Tyyli-ikoni on kyllä aika valtava titteli, kiitos :o Ja kyllä julkista blogia saa innokkaasti seurailla, stalkkaushan on asia erikseen.

  ravenwaves: Oi kiitos! Ice Dancen sävelet tekee jotenkin niin onnelliseksi, taivaallisen ihana kappale ♥

  Lady Grotesca: Oon ihan ymmälläni kun noin nyt kehutaan, kiitos ^^

  sAri: Hihi, kiitoksia kovasti :)

  Vivian: Voi kiitos paljon, olen kyllä tuossa kuvassa ihan nollat taulussa kun söin niin paljon, mutta väliäkös tuolla.

  ReplyDelete