3 December 2010

Lay your head where my heart used to be

Eilen kolahti postiluukusta Asoksen pehmeä paketti, joka oli puolet aiottua ohuempi tuotteiden varastosta hupenemisen vuoksi. Tuon kaltaisissa aleryntäyksissä ei siviiliuhreilta voi välttyä, mutta onneksi pari edullista löydöstä sain pelastettua kauneudennälkäisten naisten nopeista kynsistä!Harsopilkuilla koristeltu trikoomekko on peruskauraa arkipäiväisten asukokonaisuuksien pohjaksi, mutta nuo ihastuttavat sydämillä koristellut sukkahousut säästän hiukan juhlavampiin tilaisuuksiin hauraan muotonsa vuoksi. Läpikuultavat pilkut, sydämet ja meshkankaat ovat yksi ehdottomista suosikeistani yksityiskohtien saralla! Ne vaan saavat minut surkeasti toivomaan pakkaslukemien syöksylaskua, jotta ne päällä uskaltaisi uloskin lumen valtakuntaan käyskentelemään. Onneksi vaatteita voi verhoilla neuleilla niin että alta pilkahtaa hiukan pitsiä ja läpikuultavuutta ilman syväjäädytykseen joutumisen uhkaa.


Tämä otsikkoon viittaava kappale yllätti minut täysin kuullessani sen ensimmäisen kerran. En olisi voinut kuvitellakaan että kyseiseltä näyttelijättäreltä löytyisi noin upean matala ääni tai että Tom Waitsin ihana kappale saisi arvoisensa tulkinnan. Tuntuu että ihmiset tukeutuvat aivan liian usein genrerajojen piikkiaitoihin, musiikki on mielestäni parhainta kun se vyöryy rajojen ylitse erilaisten ihmisten nautinnoksi. Yhdessä tyylilajissa pysyminen tuntuu muutenkin täysin absurdilta, kuka kumma tahtoo kahlita itsensä pieneen häkkiin! Oletko sinä joskus tyrmännyt jonkin muusikon pelkän ennakko-oletuksen kautta? Yllätyitkö lopulta positiivisesti?

Scarlett Johansson - Green Grass (Tom Waits cover)


My soft package from Asos finally arrived! Sadly half of it's contents were out of stock, but collateral damage is expected when dealing with sale products. The mesh-dotted dress is ideal for everyday use, but the hearty stockings I'm saving for special occasions. I absolutely love clothing that has transparent details! And the song I tagged here really surprised me when I first heard it. Who would've guessed that the starlet in question would have such a deep voice and cover Tom Waits in a respectful manner? I'm glad my assumptions have been thrown away, has prejudice ever clouded your musical taste? It's so sad when people hold on to one musical genre and ignore all others.

10 comments:

 1. I love them too, but they're so sheer that I'll rip them apart soon enough! *sob*

  ReplyDelete
 2. Sun sääret on kuolattavan ihanat! <3 Aivan ihana toi kuva <3 Kunpa mullakin olisi tollaset sääret.. Ja mekko sopii sulle ku nakutettu :) Ja olen myöskin tosi yllättynyt tosta Scarlettin supermatalasta lauluäänestä, en oikein tiedä tykkäänkö vaiko en, mutta tunnelma tos biisissä on ainakin aika mahtava.

  ReplyDelete
 3. Leena: Hui, kiitos ihan hirmuisesti! Hassua kun olen aina pitänyt sääriäni paksuina, mutta mieluummin otankin lihaksikkaat kuin luisevan hoikat jalat :) Neljännessä kerroksessa ilman hissiä asuminen auttaa ainakin niiden lihasten pitämisessä, halusin tai en..

  ReplyDelete
 4. Hitsit noi sukkikset on ihan mielettömät!! Namii. Ja yhdyn Leenan kommenttiin, ei kyllä noiden sukkahousujen viehätys tulis meikäläisen säärissä ilmi mitenkään, sulla on täydellisen sopivat jalat moiseen :)

  (oho, tulipa taas ylistystä :D)

  ReplyDelete
 5. http://luurankojakaapissa.blogspot.com/2010/12/mothmouth.html#comments Tein susta muotokuvan, mitäs tykkäät? Parantelen kyllä sitä myöhemmin vielä.

  ReplyDelete
 6. bubble: Voi himputti teidän kehujen kanssa! :D Olen ihan ymmälläni moisesta, mutta kiiitos! ♥

  Leena: Kiitokset kauniista eleestä, mukavaa jos olen inspiroinut sinua! :)

  ReplyDelete
 7. No kyllä olet! Sä olet niin ainutlaatuinen nainen<3 Toivon että näkisin sut joskus ihan oikeastikin :)

  ReplyDelete
 8. Vau, ihana blogi, kaunis nainen, upeita esineitä! Rakkautta ensisilmäyksellä, kenties? :)
  Oma viime aikainen musiikkiyllärini oli Caro Emerald. Hänen biisinsä soi jonkun vaatemainoksen taustalla ja onnistuin löytämään sen netin syövereistä kuunteluun. Nythän se soi radiossakin ihan ilman etsimistä.

  ReplyDelete
 9. S, aivan ihanaa kuulla että pidät, tervetuloa lukemaan! Ja lämpimät kiitokset kehuista ♥

  On kamalaa jos tietää hyvän kappaleen muttei saa esittäjää selville, hyvä kun löysit etsimäsi! Minunkin piti nyt käydä kurkkaamassa millainen esiintyjä on kyseessä, tunnistinkin mikä mainos oli kyseessä. Video kieltämättä ihastutti vintagehenkisyydellään ja nainen äänellään :)

  ReplyDelete